• Sajla
    12.6k
    a evo onog videa i u horizontalnom formatu, i još se da fino postaviti na forum, ne samo kao link :)

• nemapredaje
    5.9k
    Jedan prijedlog za marketing za Back to school za sljedeću godinu ako je sada već kasno.

Bilo bi dobro osim bilježnica (geometrijske, matematičke i s linijama), da se naprave crtančice i pisančice. To koriste klinci u prva tri razreda, a mislim da je to period kada ih se treba “navući” na Dinamo.
  • Nousername
    816
    jedna od boljih odluka kluba
  • Bosskovitz
    18.8k
    Nije baš Dinamov marketing i društvene mreže, ali izvuklo se govor dopredsjednika Šušnjare i pjesmu koju je poveo na kraju povijesne skupštine. Kvaliteta nije bajna, ali povijesni trenutak je zabilježen:

https://www.facebook.com/dinamovoproljece/videos/2262561117535316
  • Hnlovac
    3.1k
    Vjerojatno pretjerujem s ovakvim sitnim idejama, ali mislim da kod highlitova golova igrača imamo veliki potencijal koristiti neke rock ili pop klasike umjesto svakakvih ubrzanih trendy tiktok pjesama

https://youtube.com/shorts/ogahb_vXofo?si=VWgG9gQWRn_6jbrU
    Zamislite da neki klinac iz Dinamove škole zabije svoj prvijenac u Europi i imamo ovakvu usporenu snimku a u pozadini se vrte Eaglesi-New kid in town

Pasalo bi kao rukavica na ruku. Možemo i nase naravno, ne mora sam bit strano, ali eaglesi su samo primjer
  • Jos-Optimus
    7.3k
    poanta trendy muzike je baš to, trend. Ako pogodiš pjesmu, sa dobrim videom ti je reach puno veći, jbg, tako to funkcionira.

ovo je čudesno, divan govor, divna reakcija, za povijest
  • fakin
    1.2k
    postoji li ikakva šansa da Dinamo ima svoj štand na adventu ove zime?
  • rioda
    9.9k

Ne znam za Advent, ali čisto da spomenem, bio je štand u Oroslavju ovih dana: https://www.facebook.com/share/p/1B9B9KskUu/
  • don
    15.3k
    pohvale za ovakve objave nakon golova. Preporuka (@Fantom) da ovako i za buduće utakmice postavljate sliku igrača ali odma ubrzo nakon gola, a ne sa većin zakašnjenjen ili ka do sad nakon sat vrimena sliku strijelca i par emojia.

dosta više 'clean' i vizualno 10 puta lipše nego sa hrpu slika dok traje utakmica.

IMG-3543.jpg
  • Fantom
    624
    ka do sad nakon sat vrimena sliku strijelca i par emojiadon

Pa ne slazem se da je bas tako dugo ikad trebalo, ali ok. Prvu tekmu smo imali tehnickih problema pa je bilo malo sporije. Kao sto sam rekao prije, radimo jos na nekim automatizmima i trudimo se da kroz 2-3 min budemo online.
  • don
    15.3k
    istina da nije baš sat vrimena, ali nisu se ni prošle sezone stavljali vizuali/slike uvik nakon golova. Primjeri kako se radilo prošle sezone, sad san provjerio dodatno:

utakmica završi 3-0 i stavi se slika posli 2. gola sa opisom ko je zabia.
    zabijemo gol i nakon nekog vremena se stavi slika strijelca sa emojima/"Stojkee"
    ili se ne stavi nikako točno za strijelca već slika i random emoji.

dakle, nije postojala nikakva praksa već dobra volja admina u tom trenutku i moj je prijedlog taj (virujen da to već želite, ali da nastavite za svaku utakmicu isto) da se stavi odma nakon gola vizual strijelca poput današnjeg, slika za poluvrijeme, kraj i to je to.
    Nemjerljivo bi lipše i preglednije profil izgleda, a i ima bi veći doseg i broj lajkova/komentara, po meni.
  • Fantom
    624
    Pa prakticiramo ovako od prvog kola i nastavit cemo tako. A prosle sezone su bili generic vizuali za gol na instagram storyu, facebook feedu i whatsapp kanalu odmah nakon gola.
  • T90d
    2.1k
    Kriva tema
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.