• Ludovic IX
    9.6k
    u kojoj ulozi?

sorry.. vidio
  • Dadox
    793
    upravo su objavili da postaje suradnik španjolcu
  • cibona
    6.1k
    "Nekadašnji kapetan plavih, zagrebački dečko i veliki navijač Dinama - Milan Badelj vraća se u svoj klub! Kako je i bilo obećano po ideji Dinamovog Proljeća, naše istinske legende se vraćaju u svoj Dinamo.

S velikim veseljem objavljujemo kako će se Milan Badelj priključiti našoj nogometnoj školi gdje će surađivati s direktorom nogometa i voditeljem nogometne akademije Albertom Capellasom i njegovim stožerom. Po završetku svoje karijere Badelj je upisao nogometnu akademiju i vraća se u svoj klub gdje će svojim znanjem i iskustvom pomoći našim mladim i talentiranim igračima.

“Ovo je oduvijek bio moj klub i moj dom. Presretan sam što sam opet u Dinamu kojeg toliko volim, a istovremeno sam zahvalan na prilici da se vratim tamo gdje je počeo moj nogometni život”. izjavio je Milan Badelj".

Ovo je najljepša vijest dana! Dobrodošao natrag :cheer:
  • Georg Koch
    6.5k
    Kako volim Badelja to je strasno.
    Veliko bravo za sve :clap: :clap: :clap:
  • Masto
    69
    Kapetanski jos kad bi ostao duze u klubu a ne kao prijelazno razdoblje
  • Nogo
    9k
    Badelj je slobodno mogao odigrati sezonu, dvije. Do neki dan igrao Seriu A.
    Badalj :clap:
  • hardek
    5.7k
    Palčina gore za povratak Badelja, tek počinje svoj trenerski put ali me nebi iznenadio da bude odličan trener
  • Paggini
    66.1k
    Ovo je fantasticna, ali fantasticna vijest!!!!!!
  • badjibadara
    7.2k
    Dvojna registracija Milane, nogometna škola i prva ekipa po potrebi. Samo budi u formi.

Svaki dan sve ponosniji na naš klub!
  • ElDorado
    5.5k
    Medju takvima kao što je Badelj vidim Bobanovog nasljednika jednog dana
  • Paggini
    66.1k
    Medju takvima kao što je Badelj vidim Bobanovog nasljednika jednog danaElDorado

Badelj i Boban slikovito:

al-pacino-et-marlon-brando-sur-le-tournage-du-film-le-parrain.jpg
  • Mlađi referent
    13.9k
    Medju takvima kao što je Badelj vidim Bobanovog nasljednika jednog danaElDorado

Germanijak: “PRIJELOMNA VIJEST: Borba za tron u Dinamu?! Badelj ruši Bobana!”
  • miro
    7.3k
    Sad me već pere paranoja, jer imam osjećaj da mi netko čita misli i ispunjava želje
  • rokikaciga
    4.7k
    Mikijev put u Dinamu

2024-2027 suradnik Capellasu
    2028-2031 Voditelj omladinske skole
    2032-2035 Sportski direktor
    2035-2045 Predsjednik kluba
  • vjeko1701
    17.8k
    Al šteta da nije barem jednu sezonu još odigrao kod nas, barem u kaacitetu "zlu ne trebalo", plus imao bi oproštaj od nogometa na Maksimiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.