• DrRatoljub
    142

Baš loše. Ne volim City nikako, ali imali su neke odlične dresove zadnjih godina.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    dres je ko microfiber krpa za brisanje a Foden kao onaj Mali iz filma u ime ruze , iz Sean Connery sta je glumio. Mislim da je Christian Slater glumio :rofl: Hahaha kakav lik je ovaj Foden i koje su to frenke kod njih , i Jos plate brod love za to
  • NORTE
    18.7k
    adidas je odlučio svoj sekundarni "originals" logo uskoro uvesti i u kompletan asortiman što uključuje sve klubove kojima je dobavljač.

To uključuje i manje klubove poput Hajduga, ali i nešto uspješnije poput Maribora i sl.

Zasad takvo što priliku nositi imaju samo veći klubovi što uključuje i Bešiktaš, Leicester i Leeds.
    Originals logo je uveden 2024. za top klubove, a trebao bi već od 2026. biti dostupan i za male neuspješne klubiće.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    steta sto se toga nisu sjetili recimo 2 godine ranije, siguran sam da bi imali bombe od dresove s obzirom na to kakve dresove smo imali od njih zadnjih godinu-dvije.
  • Mihaljević
    13.4k
    Chelsea na treći dres vratio stari grb, znači može se :wink:
  • Paggini
    66.2k
    A je im ružan stari grb
  • NORTE
    18.7k
    A je im ružan stari grbPaggini

Monokromatski je ovaj.

Za ono vrijeme je inače bio dobar.

Ni sadašnji im nije nešto.
  • Masto
    71
    Meni je ovaj okej, kad se sjetim kakav je od ajaxa
  • badjibadara
    7.2k
    A je im ružan stari grbPaggini

Podsjeti me na Marija Stanića i njegov debi u dresu Chelsea.
  • Paggini
    66.2k
    Za ono vrijeme je inače bio dobar.NORTE

Ne znam, imam neku posebnu slabost na engleske grbove, pogotovo te starije i ovo mi je uvijek bio tragican grb. Noviji puno bolji, iako također nije ne znam sta
  • Bosskovitz
    18.8k
    Nekako sam propustio ovaj dres, apsolutno predivan, nama dodatno zanimljiv zbog proizvođača. Još bolja priča, jer navijači su mogli slati prijedloge dizajna dresa i onda su među sobom glasali za finalnu verziju te su izabrali ovu - inače boju grada Rotterdama - sa suptilnom grafikom slova "F" iz grba i broja 12, kao "navijači su dvanaesti igrač".

Također, jako dobra fora: ispod Castore znaka ne piše "Castore" nego "Het Legioen", naziv njihovog navijačkog kluba koji je provodio izbor dizajna.

Feyenoord%2025-26%20%27The%20Twelfth%20Shirt%27%20Fourth%20Kit%20Revealed%20%20%287%29.jpg
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    dres je jednostavno brutalan,dobra fora
  • nemapredaje
    5.9k

Već vidim ispod Castore znaka “Zona Dinamo”
  • Paggini
    66.2k
    Već vidim ispod Castore znaka “Zona Dinamo”nemapredaje

A na leđima Paggini 69
  • ZgDLions
    1.5k

Zakaj 69, valjda 66,2.
    :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.