• Bosskovitz
    18.8k

A ono, pretpostavka za dijeljenje sadržaja po društvenim mrežama nekom logikom jest postojanje računa na tim mrežama, tu baš i ne možemo puno napraviti. Facebook i Instagram zajedno imaju više korisnika u Hrvatskoj nego kaj imamo stanovnika.

Ali dobra opaska, hvala, vidjet ćemo eventualno za neki kanal poput Telegrama ili Whatsappa.

Svakako, ali nek se prvo raspišu izbori.
  • Thor
    585
    to mi je ok kaj velis. Rado bi to prosirio. Samo jbg.kad nemem facebook nisam mogel ovu prezentaciju pogledat. I mene zanima vidjeti. Zato velim
  • Thor
    585
    super. Telegram imam wup imam.
  • Thor
    585
    Jbg.facebook sam davno zgasil jer mi je iso na zivce sa glupostima koje sam tam cital i trolanjima
  • rokikaciga
    4.7k
    Meni je ukraden identitet prije 7-8 godina na FB i od tada ne mogu kreirati racun na faceu

A na instagramu je samo ova slika podijeljena.
  • Mladi Starac
    387
    ja sam ugasio sve društvene mreže prije negdje 10tak godina... nikakvi fejsi, twiteri, instači...
    imam whatsapp jedino i šeram ovo frendovima. i to je nešto... samo nek se šera!
  • rokikaciga
    4.7k
    Ma jasno, podijelio sam i ja...ali bih htio vidjeti sto to tocno dijelim :lol:
  • Paggini
    66k
    se Krušelj prosro u SN:Ludovic IX

Jebote kad ce taj financijski raspad vise, ko ce docekat...
  • Derby
    490
    536268020_1152063000278426_6759663078872530358_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=i1Ocf5m4Q0IQ7kNvwFyeqFT&_nc_oc=Adkty4dGNOJD9MgiZMDqI5Apcoj8OL0XQwBlZwQ256l8a0JpcomehcyU7He4CgQglZs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=4SC3pnZZPM9EMfLLyt87WQ&oh=00_AfWQnDcAFO29BMWZyIBDEpWp8J2aYGmLggAWO3w6pD-R-g&oe=68ACD392

Odlično! Jednostavno.

Sad sam se sjetio grafike koju sam crtao kad su bili prošli izbori kad valjda većina članova nije shvaćala za što i koga se glasa, kako se bira predsjednik i kako se biraju članovi ostalih tijela. Drago nam je da to više nije potrebno. Sjećam se da sam svim poznanicima po više puta objašnjavao bio da shvate i osvijeste što se događa :sweat:

53518273207_c46be769a4_o.jpg
  • NORTE
    18.7k
    Jebote kad ce taj financijski raspad vise, ko ce docekat...Paggini

tenor.gif
  • Dadox
    786
    Ima li možda na Zoni ovaj intervju sa Domingezom u Jutarnjem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.