• Laugreano
    4.5k
    Čuo sam da je ponudio 50% vise nego sto je Misko trazio.
  • Droljo
    20.4k
    počnu ulaganja od 30-40 miliona godišnje koja mi ne možemo pratitiLudovic IX

Mi sa 70 mil godišnje?
  • vjeko1701
    17.8k
    Pošto ovi imaju dosta klubova već pod sobom, sumnjam da će krenut ulagat neke sulude iznose za naše standarde ali bi im mogli vjerojatno dići buđet na nekih stabilnih 20M. Plus međusobne posudbe unutar klubova.
  • Ludovic IX
    9.6k
    to su svi prihodi ali nitko ne ulaze u nas 30 miliona.. oni bi nakon par sezona paetnih ulaganja od 30-40 miliona imali jaku skupu ekipu koja bi nas mogla maknut sa trona a onda imat i dodatne prihode od LP, prodaje tih igrača i dr..
  • NORTE
    18.7k
    Neki navijači Rijeke pišu da od 1.9. "počinje nova era", jel to polako potvrda prodaje?vjeko1701

Jasno je bilo da se čeka 1.9. jer tada više nitko neće pričati o prijelaznom roku i dolascima igrača.
  • Droljo
    20.4k

Ništa od toga. Da 100 mil ulože danas neće biti prvi a ligu prvaka će vidjeti isto nikad. Za 4-5 godina uz takva ulaganja ajde ali kratkoročno ništa. A kroz koju godinu valjda i mi rastemo prek lige prvaka.
  • flexXy
    3k
    A i treba napomenut da je svaki od tih klubova financijski stabilan i da nemaju nikakve probleme u poslovanju. Grupacija si otvara trziste u ligi koja je do sad bila rasadnik talenata, a Rijeka financijsku injekciju za stabilnost i lakse rjesavanje igracke krizaljke sa igracima koji mozda nisu u prvom planu u Bournemouthu i Lorientu.

Prosle sezone:
    Auckland FC: 1.mjesto
    Bournemouth: 9.
    Moreirense: 10.
    Hibernian: 3.
    Lorient: usli u Ligue 1
  • Mr Anderson
    13.5k
    Ne vjerujem u nekakvo veće ulaganje, premala smo mi liga i tržište da bi tako nešto bilo isplativo. Drugo, Rijeka ima mali stadion tako da ni tu nema neke zarade od utakmica. Prije bih rekao da će Rijeku koristiti za parkiranje talenata na kojima mogu zaraditi, a uz to im stabilizirati financije. Vjerojatno će Rijeka biti konkurentnija u HNL-u i Europi i to je to. Još ako naprave stadion, onda bi to bio top posao.
  • kadsemasazatalasa
    121

Pa Zagi, veći je uspjeh ući u 1/4 LP nego u 1/4 EL.

Je li danas teže ući u 1/4EL nego tada u 1/4 LP? Je.

Ja mogu razumijeti da misliš da je naše 1/4 EL veći uspjeh, ali se neću složiti s tim.
  • Laugreano
    4.5k
    Ne razbacuje se lovom. Imaju jaku skautsku sluzbu i ulagat ce dosta u omladinskih skolu. Nigdje ne trose puno na transfere.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Ne mislim da će to biti ne znam kakva ulaganja, bilo bi super da naprave stadion. Činjenica je da kaj god ljudi rekli Rijeka radi obzirom na budžet bolje od ostalih i kada bi se taj budžet udvostručio i doveo do toga da se ne mora prodat 5 najboljih igrača svaki rok nego 1, mogli bi postat velika dugoročna konkurencija. A kada bi se hipotetski pojavio jednog dana u ligi neki vlasnik koji bi trošio basnoslovne iznose, mi kao udruga to nećemo moć pratit.
  • deda
    40.2k
    Neće se u Hr nikada pojaviti investitor koji bi davao više od 10m jer se to kroz trzište jednostavno ne može isplatit. Takvim investitorima mogu jedino Dinamo ili tovari biti zanimljivi zbog broja navijača.
  • Jaro
    10.6k
    Prosle sezone:
    Auckland FC: 1.mjesto
    Bournemouth: 9.
    Moreirense: 10.
    Hibernian: 3.
    Lorient: usli u Ligue 1
    flexXy

Ti klubovi su tu negdje bili i prije akvizicije - nisu stvorili Newcastle, ManCity od njih. Pitanje ako Rijeka i Hibsi udju u isto euro natjecanje tko ce popusit?
  • Peškaman
    7.6k
    Bit' će tu dosta posudbi iz ovih klubova u Rijeku,već se spominje neki mladi iz Bournemoutha. Financijski će ih sigurno dići, očigledno vlasnik vidi lakšu mogućnost ulaska u natjecanja europskih skupina kroz Rijeku.
  • deda
    40.2k
    Rijeka je i u ovom trenu drugi klub po kvaliteti na toj listi iza Engleza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet