• Kujtim Shalla
    6.1k
    Lijepo je vidjeti te opet brate @Gražvydas Mikulėnas:heart: ,dobro nam dosao doma
  • Mali Zeus
    19k
    Ako se @Gražvydas Mikulėnas vratio onda znaš koliko je sati.
  • Marktwain
    758
    Povratak njega je veličanstven poput onog livea na Novoj.
  • Dinamosaur
    2.4k
    Čestitke svim Dinamovcima gdje god bili!
    I veliko Hvala svima koji ste bili na ovom putu do uspjeha!
  • Laugreano
    4.5k
    [img]http://IMG-20250819-223247.jpg
  • ShanKu
    1.7k
    Prva tekma na sjeveru (još sam maloljetan bil tad) mi je bila 1.5.2010 kao poklon za krizmu, tako da sam vidio kaj sve su prolazili Boysi u to vrijeme, pa bio onda na nekoliko tekmi i na istoku s njima. Crno vrijeme Dinama je bilo to.

Čestitam svima, imamo naš Dinamo, dio Dinama smo, dio povijesti. Ne pijem alkohol baš, na dieti sam :lol: ali ovo zaslužuje 2-3 Žuje
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Dizači ruku, uguzi i pijavice odlaze u zaborav, većina ih je već tamo, nebitna. Još novi Maksimir i to je to, san je kompletan.Mathiasovi Chageri

I još jedan europski trofej da osvojimo i san je kompletan. Napravimo korak dalje!
  • Nemrem igra Dinamo
    4k
    Od pretresa u šatorima, ugnjetavanja na tribini, rasprava i svađa sa prijateljima koji nisu razumjeli, trenutaka očajavanja pa i odustajanja od odlaska na tekme, u jednom trenutku skoro i od borbe pa do povratka na tribinu, zanosa prije dvije godine kada smo širom otvorili vrata povratku našeg Dinama...
    Do ovog današnjeg epohalnog trenutka, koji će zauvijek ostati upisan zlatnim slovima u povijesti kluba...
    Sretan sam i ponosan da je moja mikro kap bila dio svega ovoga...
    Hvala svima koji su se borili, ali najveće hvala prvima među jednakima, onima koji su javno istupili, žrtvovali svoje karijere pa i privatni život da bi buduće generacije mogle imati naš Dinamo :pray:
    Mogu samo zamisliti kakav je gušt bio danas našim poštovanim Zonašima skupštinarima dignuti onaj plavi papir sa grbom i dva slova ZA...
    Ljudi, skačite, vičite, pustite suze neka teku (ja jesam), imamo naš Dinamo i više nam ga nitko nikada neće uzeti! Vidimo se na tribini!
    ØØØ :heart:
  • dzis
    1.2k
    Volim te dinamo
  • Heisenberg1986
    374
    Čestitke plava braćo i hvala svima koji su doprinijeli da se Dinamo vrati onima koji ga vole bez interesa, onima kojima oduvijek pripada!

Hvala ti Bože što sam Dinamovac i što sam doživio ove trenutke

Za budućnost bez granica!
  • Davieboy86
    889
    Neka Admini oproste ali : “ Jebat cemo mater sada svima!!!!!!!!”
  • Orc123
    13k
    " gorit ce nebo i zemlja" !
    Cestitke svoj braci po plavoj boji, nevisno o tome kolko se simpatiziramo ili ne na osobnoj razini! Povjest se pise, za Dinamo se diše!
  • vjeko1701
    17.7k
    Mogu samo reći - čestitke svima! Neka ovo bude početak velike budućnosti.
  • blue heart 72
    2.5k
    Dočekali smo i taj dan. Konačno imamo NAŠ Dinamo, sada je na nama da ga čuvamo kao zjenicu oka. Koliko je samo prijateljstava, kumstva.... palo u toj borbi da dođemo do ovoga. Da je bilo lako, nije. Bila je to sizifovska borba i hvala svima koji su na bilo koji način bili dio ove borbe.

Imamo Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.