• Kumerle
    1.3k
    Ovaj osjećaj je strašan, ježim se i radujem otkad sam dobio poruku na Whatsapp.
    Što smo sve prošli... prosvjede, ugnjetavanja, zatvaranja, crne liste, represije najgore vrste, plaćenike.
    Koje mračno doba našeg voljenog kluba, a sada je sve napokon gotovo.
    Grizem obraze da ne zaplačem, ovo je nestvarno.

Hvala svima koji su na bilokakav način sudjelovali u ovome.

Imamo dinamo!

Sada svi još složnije i još jače dalje! Vidimo se protiv Istre u subotu, bit će to nezaboravna utakmica i noć.
  • Thor
    549
    [img]http://IMG-20250503-WA0037.jpg
  • Hnlovac
    3.1k
    cestitke svima koji jesu i nazalost nisu dozivjeli ovaj dan
  • Nogo
    8.9k

Ajdeeee!
  • kariola86
    137
    Mafija je izmišljala zakon,
    kako nama stati na kraj,
    muriju su slali i tisuće zabrana,
    naša borba je trajala,
    sve se jače čuo je naš glas,
    mi smo bili otpor sistemu do posljednjeg čovjeka!

Dinamo je slobodan sada,
    Članovi su snaga kluba,
    Demokracija vlada i uvijek će trajati,
    Naša pjesma ori se,
    Svi glasovi dalje čuju se,
    Dinamo je neuništiv i uvijek će biti naš!

Na Na Nanana Na Na…
  • prefontaine
    3.4k
    IMAMO DINAMO!
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    [img]http://PXL-20250819-195305266.jpg
    Od ovoga do statuta ,jedan clan jedan glas. Nadam se da cu se Sutra probuditi i da ovo nije bio San. Cestitke svima
  • markoli
    1.8k
    Čestitam svima koji su sudjelovali u ovom od početka do kraja. Velik dan za sve nas. :heart:
  • Mali Zeus
    19k
    Još jedan dan d je prošao kako treba, idemo i dalje jako.

Čestitke svima!
  • kibic
    1.2k
    Sretan ti tvoj novi rođendan!
  • marcio amoroso
    44.9k
    Nijedna ideja nije tako moćna kao ona čije je vrijeme došlo!!!
  • Mathiasovi Chageri
    6k
    Bio sam na par utakmica na onom Istoku, nisam tad imao želudac za više iako sam bio klinac, tad mi nije bilo niti negdje na rubu pameti da ćemo danas imati ovo što imamo.

Ni danas nisam potpuno svjestan da imamo ovo što imamo, sve se čini kao nekakav san, kao da gledam neki film, da sanjam i da ću se probuditi ubrzo, Dinamo će igrati nekakvo pretkolo protiv nekakvih Domžala pred par tisuća ljudi, a mene neće za to pretjerano biti briga.

Nerealno, nestvarno, bajkovito. I sad, u cijelu ovu priču, u 1 član 1 glas, dodajte i Zvonu. Sad se zaista čini nerealno. Jesmo mi sigurni da ovo stvarno nije san? Jebote.

Dizači ruku, uguzi i pijavice odlaze u zaborav, većina ih je već tamo, nebitna. Još novi Maksimir i to je to, san je kompletan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.