• badjibadara
    7.1k
    Kada se jedan kolovoški utorak pretvori u povijesni dan.

Slavite braćo Dinamovci.
  • skener
    5.9k
    Koji gušt će biti izaći na izbore
  • Noel
    15.1k

Ova slika je baš simbol borbe. Do posljednjeg čovjeka. Od nas neumornih 50ak na istoku do danas skoro 60000 članova. Demokratski Dinamo.

Svima čestitke koji slave.
  • Dadox
    776
    https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/rozic-ovo-je-nas-dinamo-a-navijaci-nek-si-osnuju-svoj-1897563

Evo Rožiću, stvorili smo svoj Dinamo! čekao sam na ovo 15 godina.Di si?
  • Crusades
    18.1k
    a gle autora teksta :smile:
  • Dadox
    776
    sad sam tek skužio…
  • skener
    5.9k
    OBRAĆANJE ZAJECA

Za kraj je riječ opet dobio Velimir Zajec.

- Joj, kaj sam sve prošao u Dinamu. Kao junior sam uzeo s Dinamom naslov prvaka Jugoslavije, pa i sa seniorima onaj 1982. godine, a uzeli smo i dva Kupa. Bio sam sportski direktor, tad smo promovirali Bobana, Šukera, Shallu, Škrinjara.. Bio sam trener u Ligi prvaka kad smo dobili Ajax. Kao direktor sam bio kad se vraćalo ime Dinamo. I meni srce kuca samo za voljeni Dinamo. I tak sam ležal sam u Grčkoj, gledao televiziju, kak Dinamo igra u HNL-u, ali i da se klub otvarao prema reorganizaciji. Dinamo je usvajao Statut, sve ono za kaj smo se mi i BBB borili nakon 15 godina postajalo je stvarnost. Zvali su me dečki, vidio sam kakvi su to ljudi, pristao sam doći. Rekao sam da ne bum stajao po strani, već ću pomoći tim klincima. To je bila tajna operacija. Nitko nije znao da ću voditi Dinamovo proljeće. Došao sam na Valentinovo 2024., simobolički kao kak smo prije 25 godina vratili sveto ime Dinamo. Nisu nam davali šansu, a mi smo dobili izbore, pa i većinu u Skupštini. Naša najveća pobjeda bilo je što smo te sezone osvojili prvenstvo i Kup, dvaput vani pobijedili Hajduka. Ušli smo u Ligu prvaka, uzeli tu 11 bodova, najviše u povijesti. Jedan gol nam je falio da uđemo u 24 najboljih. Dobili smo i veliki Milan. Nismo pali, nismo se predali. Rezultate vidimo, imamo novog predsjednika uprave, vašeg i našeg. Zato bum i ja glasal odmah za njega, čim bude glasanje. Vratili smo i legende u klub, Šokotu, Marića, Vlaovića, Mustedanagića....
    Obećali smo da ćemo dobiti novi stadion, onakav kakav Dinamo zaslužuje. U klub su nam zajedno došli gradonačelnik i premijer, sve smo se s njima dogovorili. Izgradnju privremenog doma u Kranjčevićevoj, pa i pravog doma u Maksimiru. Znate kak naši dečki pjevaju "Ima jedno mjesto koje dom je svima nama", a nama je dom u Maksimiru.
    Obećali smo demokraciju, Statut..., svi skupštinari neovisno s kojom ste liste, vi ste nam pomogli. Svima nama, klubu. Zaslužili ste Dinamo kakav treba biti. Zahvaljujem se svima na suradnji, činjenici da smo dobili prvi demokratski Statut i neka živi Dinamo - poručio je Zajec u završnom obraćanju ove Skupštine.
  • Minken Bojna
    61
    s obzirom tko ga je pisao, članak uopće nije loš
  • Dadox
    776
    :wink:
  • Crusades
    18.1k
    tad je bio "normalan"
  • skener
    5.9k
    SKUPŠTINARI ČAK ZAPJEVALI

Onda je za kraj par riječi dodao i Franjo Šušnjara.

- Ideja demokracije je došla u Dinamo u svojoj potpunosti. Put do demokracije je bio posut trnjem, jako bolan i dug. Ali demokracija je došla. I nju ćemo prenositi na kćeri i sinove, dinamovke i dinamovce. I svakim glasom članova naših navijača ćemo braniti taj Statut. Radimo na temeljima uspješnije Dinamove budućnosti, a kako je predsjednik Zajec istaknuo "Ima jedno mjesto koje dom je svima nama..."

I tu su skupštinari ustali na noge, zapjevali poznatu Dinamovu pjesmu, čak su neki skupštinari istakli i Dinamove šalove.
  • miro
    7.3k
    Napisao sam bio toliko uvreda i naslađivanja prema ovim grobarima kluba, klimoglavcima i oportunistima...ali neću, nisu vrijedni toga večeras, samo ljubav za Dinamo.

A onima koji su podmetnuli leđa, utrošili godine u jedan san i za ovo se izborili, hvala do neba
  • Sajla
    12.4k

Kad bi postojao video ovoga...
  • Twisted1
    975
    Ova slika je baš simbol borbe. Do posljednjeg čovjeka. Od nas neumornih 50ak na istoku do danas skoro 60000 članova. Demokratski Dinamo.Noel

Sve ove godine stanu u samo tu sliku. Baš kako veli ona: "slika govori više od 1000 riječi."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.