• Odani Zgd
    768
    Ima negdje drugdje osim u fan shopu di bi se mogao otisnuti grb?Neko tko se bavi tiskanjem majica ili tako nešto?
  • Derby
    476
    Dobio sam za rođendan Dinamov dres koji nije kupljen u shopu i htio sam naknadno otisnuti ime i broj i nisu htjeli.Robi T

Gdje se kupi dinamov dres bez grba? :chin:
  • Robi T
    314
    Gdje se kupi dinamov dres bez grba?Derby

Proguglaj :grin:
  • Derby
    476
    Proguglaj :grin:Robi T

Ma mislim da neću ipak.

Ne znam tko je veći biser, taj koji ti je kupi dinamov fejk dres bez grba ili ti koji si ga nosio u službeni dinamo shop da ti otisnu grb
  • NKDZ86
    5.4k
    Bog te poživio!!
  • Robi T
    314
    Biser mi je kupio fejk dres jer nije imao para za original.
    A ja sam pokušao otisnuti ime i broj po sistemu "app"...i nije prošlo
  • Dinamosaur
    2.5k
    :lol: jel se ovdje nekaj potrgalo ili sam ja puko, svak svoje..
  • Droljo
    20.4k
    Baš. I meni zgleda kao blagi moždani da sam popio...
  • modri-kibic
    827

Koliko sam shvatio dobio je dres s grbom, ali je bio prazan. Bez broja, igrača i sponzora. To mi malo glupo kaj si ne možeš na takav dres otisnuti. Jer dres je vjerojatno kupljen u dućanu R GOL ili Rost šport, a to je isto original dres. Castore nema player i fan verziju dresa.

Ne bi bio prvi put da mi na hlačice ponovo stavljaju grb. A ako smiju ne vidim u čemu je problem i da na službene hlačice stave grb koje su kupljene od proizvođača, i ako je istina da se dobije dio novaca od prodaje iz Njemačke. Ako se ne dobije, onda od tamo više neću naručivati.

Edita: tek sada vidim da mu je ipak kupljen fejk dres
  • Derby
    476
    Koliko sam shvatio dobio je dres s grbom, ali je bio prazan. Bez broja, igrača i sponzoramodri-kibic

A vidim sad da, i ja sam zabrijao jer se nadovezao na neki upis gdje je netko dobio nešto bez grba.

Ali ostalo napisano stoji - nemojte kupovati fejk dresove. Ako vam je dres preskup, kupite si majicu, ako je i majica u dinamo shopu preskupa imate od grupe za 20 eur u Preradovićevoj

Ne bi bio prvi put da mi na hlačice ponovo stavljaju grb. A ako smiju ne vidim u čemu je problem i da na službene hlačice stave grb koje su kupljene od proizvođača, i ako je istina da se dobije dio novaca od prodaje iz Njemačke. Ako se ne dobije, onda od tamo više neću naručivati.modri-kibic

Također. Tu na forumu je netko iz kluba potvrdio da je to legit i da dobijemo novce od tamo.
  • Papastrumf
    18.5k
    Također. Tu na forumu je netko iz kluba potvrdio da je to legit i da dobijemo novce od tamo.Derby

Dobijemo nekakvu mizeriju. :smile:
  • Bosskovitz
    18.7k
    Ako vam je dres preskup, kupite si majicu, ako je i majica u dinamo shopu preskupa imate od grupe za 20 eur u PreradovićevojDerby

Trebat će puno edukacije za ovo, ali tako je. To što je nekome dres skup je glupa izlika. Ako baš želiš dres i preskup ti je, postoje i jeftinije opcije: prošlosezonski dresovi su 10-50% jeftiniji od ovosezonskih u klupskom shopu, a preko 70% na njemačkom Castore shopu; ovosezonski dresovi bit će već za par mjeseci jeftiniji u nekoj akciji, a na Castoreu će vjerojatno već u prvom mjesecu biti na značajnijim popustima.

Ako je nekome i to preskupo, najjeftinije službene Dinamo majice u klupskom shopu kreću već na 7-8 eura za šampionsku majicu, a već na 17 eura za klasične majice. "D" štik majica, kakvih imam tri u ormaru koliko su dobre, koštaju 21 euro.

Je, objektivno dres je vrlo skup odjevni predmet, ali ako ti je 84€ za najnoviji dres preskupo, ne moraš nositi najnoviji dres - postoji puno drugih opcija. Ljudi koji koji hodaju okolo u fejk dresovima vjerojatno nisu ni svjesni da time samo neverbalno šalju poruku kako su opsjednuti nečime što si ne mogu priuštiti, a ujedno ih nije ni previše briga za klub i njegovu dobrobit. Stoput bolju poruku poslali bi u nekoj klupskoj majici, majici iz udruge i sl.

Roba iz klupskog shopa, a zatim iz udruge/FD-a/KKD-a je najbolja opcija, ali vjerojatno svaka druga opcija je bolja opcija od fejk dresova sumnjivog porijekla čiji prodavači iskorištavaju klupski brend za vlastito bogaćenje.
  • Derby
    476
    Dobijemo nekakvu mizeriju. :smile:Papastrumf

Pa naravno kad ih prodaju za 17 EUR :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.