• criticus
    4.6k
    pa di je taj video? stavite ga kad vec pricate
  • Guinness
    3k
    pa di je taj video? stavite ga kad vec pricatecriticus

https://www.facebook.com/reel/1472277820787080
  • Sajla
    12.4k
    video je izvrstan, a naročito mi se sviđa koliko je bolesno točan - taksist stranog turista s autobusnog kolodvora u centar vozi preko Knežije, baš kao u stvarnom životu! :rofl:
  • Eduardo
    25.7k
    Video je topčina :up:

BTW
    Gdje su nestali thumbnailsi s YouTubea?
  • NKDZ86
    5.4k
    bome video je bomba, svaka čast, moćno
  • cibona
    6k
    A još bolje je to što stranca glumi naš dečko, hrvat, purger :up:

Pohvale :cheer:
  • Fantom
    584
    Gdje su nestali thumbnailsi s YouTubea?Eduardo

Stizu novi
  • veselko tenžera
    5.5k
    ... puls ovih ulica, njihov identitet...
    Lijepo sročeno. Još uvijek to nije 100% kako bi trebalo biti, ali stvari se itekako pomiču prema cilju.
  • Thor
    491
    Dobar video...:love: najvise mi se dopalo ovo....dobro dosao u Zagreb i dinamov grb...mislim da na toj recenici mozemo slozit mozda iduci video nastavak dobro dosao u Zagreb, pa onda welcome to blue hell i onda covca kako ide na tribinu...video sjevera di sve gori od baklji i navijanja i frajer se izbezumi od toga svega od radosti :strong: :love:
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Dobar video...:love: najvise mi se dopalo ovo....dobro dosao u Zagreb i dinamov grb...mislim da na toj recenici mozemo slozit mozda iduci video nastavak dobro dosao u Zagreb, pa onda welcome to blue hell i onda covca kako ide na tribinu...video sjevera di sve gori od baklji i navijanja i frajer se izbezumi od toga svega od radosti :strong: :love:Thor

zabrij uđe na sjever dolje. Popije pivu dvije. Mora na wc,uđe unutra i izbezumi se od radosti.

Nakon toga izađe van, kreće bakljada, lik vadi telefon i krene snimat. Doletavaju klinci sa Alooo nema snimanjaa, ajde briši to, nemoj da te bacim tu s tribine, ne treba ti to i skidaj tu bijelu majicu,kaj glumiš...

Ostao bi mu Maksimir u brutalnom sjećanju, a odlična promocija da nema snimanja na sjeveru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.