• Svi na Sjever
    3k
    Imate mišljenje Sudačke komisije, imate sudačku odluku suca u utakmici LPThe Undertaker

Imaš odluku glavnog suca i VAR sobe.

Petković protiv Monaca nije imao toliko sigurnu kontrolu lopte u obliku koji Vidović ima u ovoj situaciji.
  • NitkoBitan
    30.7k
    Ovo je upravo ono sto sam spominjao. Otezat ce Dinamu na sve moguce nacine, ciljani pritisak.

Laki penali se samo Dinamu ne bi trebali svirat.
  • Blueshadow86
    4k
    Komisija ima stav da nije namjera građenje lopte nego iznuđivanje kontakta. Gdje je onda granica, što napadač uopće smije?Mr Anderson

Dobro pitanje, ali na koje, nažalost, nitko ne zna odgovor.
    Ja mogu samo potvrditi da sam se nalazio u gotovo istoj situaciji kao Vidović, postavio sam se, ali isključivo s ciljem zagrađivanja lopte, nikakvo iznuđivanje ili ne znam šta, pa mi je isto doletio neki panj kao Ndockyt, nakon čega sam od istoga dobio po Ahilovoj tetivi i završio na operaciji iste. Da ne drobim sada još više u detalje, pogreška je ići u procjenjivanje jer po mom primjeru to ne pije vodu. Penal je i točka.
  • MarK
    988
    Osim toga otkad je zabranjeno iznuditi prekršaj/penal? Vidović je inteligentno predosjetio da je ovaj neinteligentan i namjestio mu se da ga pokupi.
  • Crusades
    18.1k
    Petković protiv Monaca nije imao toliko sigurnu kontrolu lopte u obliku koji Vidović ima u ovoj situaciji.Svi na Sjever

Amen to that. Dira ju tek nakon duela. Neusporedive situacije.
  • Zvonkec
    328
    kaj o košarci pričamo? micanje u bloku? Kaj je ndokit bio prvi na lopti pa mu je vida u putanju ušo? Jel tako loptu uopće ili ju nije ni gledo? Ovi ''objektivni'' anti boban znalci točno znaš ko bu se javil i kaj bu napisal
  • The Undertaker
    8.6k
    Nije identična situacije jer valjda ne postoje dvije identične situacije ali je osnovna ideja nepropisno građenje. Svi znamo da Vidović nije čuvao loptu već je iznuđivao penal. Pitanje je da li je to radio na dozvoljeni način. Suci na stadionu kažu da jeste a Komisija da nije. Siva zona. Napisao sam to isti dan, po meni nije penal ali ovdje je sudac uvijek u pravu, što god dosudi.
    Sad nedostaje Skomina kao vrhunski sudac da da neki konačan sud.
  • skener
    5.9k
    Koja je uopće svrha ovih objašnjenja komisije?

Oni su konkretno rekli da sudac u VAR sobi ne poznaje pravila nogometne igre jer iako je imao snimku ispred sebe i mogao je sve jasno vidjeti nije sugerirao da treba biti penal.

Ako je to tako, onda očekujem da tog istog suca kazne s 5 utakmica jer po njima ne radi dobro svoj posao
  • veselko tenžera
    5.5k
    osim toga, Petkovića ovaj nagazi po stopalu, a njemu obje potkoljenice odu unazad. Skroz prirodan pokret :smile:. Ni blizu usporedive situacije.

Da mi je netko rekao koja 2 forumaša će se složiti s komisijom, pogodio bih bez sekunde razmišljanja :smile:.

Što se tiče komisije, ovo je toliko nadrealno što su dali kao objašnjenje da zaista ne znam kako reagirati. Pa ne možeš kroz 16m trčati kao bezglava kokoš, pogotovo oko igrača koji ima punu kontrolu lopte.
    Mislim da bi čak i klub trebao reagirati priopćenjem, staviti ruke iz Osijeka, start na Villaru kao nešto što nije ni prokomentirano, dodati Mamutov i još koji prešućen start. Znam da je komisija nebitna u kontekstu konačnoga ishoda prvenstva, ali stvara se ružan narativ koji se sezonama koristi kao ideološka toljaga. Ako ovo nije penal, penali ne postoje. Glup i naivan, al čist kao suza.

Vjerojatno se i nekima u toj organizaciji stolice tresu pa se rade posljednji trzaji. Nadam se da je to u pitanju.
  • reziser
    7.7k
    Primjer, lopta ocito ide u gol aut( daleko od gola) , obrambeni loptu uredno brani i pusta da izadje van igralista. Napadaci uredno pokusavaju doci do lopte, obrambeni se gradi, napadac ga malo gura… i u 100% slucajeva je faul za obrambenog.
    Ovo je penal bez trunke razmisljanja! Obrazlozenje ne razumijem….jer je prekrsaj toliko ocigledan da se nitko nije bunio
  • The Undertaker
    8.6k
    Da mi je netko rekao koja 2 forumaša će se složiti s komisijom, pogodio bih bez sekunde razmišljanja :smile:.veselko tenžera

He, he, rupa u teoriji je što sam ja svoje mišljenje o penalu dao još 16.08. a ne danas.
  • badjibadara
    7.2k

Ovo je vec nova razina. Dobro sto trolas nas, ali poceo si da trolas samog sebe. Petko nema loptu pod kontrolom, nije ju ni dotaknuo, gradi prostor a ne loptu.

Ne kazem da nije penal na Petku, spusta nogu na travnjak, ovaj ga lupa po nozi, ali situacija nije ni blizu ista kako znalci sugeriraru.
  • Kumerle
    1.3k
    ma kazneni ko kuća je ovo na Petku isto. Mogu pričat kaj tko hoće. Neupitno uopće po meni.
  • miro
    7.3k
    Čisti penal i ovo i ono
  • Jos-Optimus
    7.2k
    Baš sam htio napisati da ne razumijem argumentaciju...pa na Petkoviću je isto penal kao kuća, nije isti kao ovaj, ali je penal
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.