• NKDZ86
    5.3k
    Melnjak vice da bi on da je bio na tribini bacao baklje po igracimaCrni86

baš me zanima šta bi bilo da je nekog od igrača pogodila baklja, šta bi onda rekao taj panj
  • NORTE
    18.6k
    na Indexu članak

“Splićani su porazom od Dinamo Cityja 15. godinu zaredom ispali u pretkolima europskih natjecanja. To je katastrofalan niz za klub koji je ostvario respektabilne europske rezultate te u kontinentalnim natjecanjima pobjeđivao klubove iz najjačih liga.”

Koja mrtva mitomanija.
    Bosskovitz

Ovo je toliko bezobrazna mitomanija da ih se može samo ismijavati za pisanje takvih obmana.

Klub je doslovno predmet ismijavanja na europskoj razini preko 20 godina, a poneke pobjede iz prošlog stoljeća protiv Metza, Stuttgarta i sličnih su debelo pretjerana mitomanija.

HAJDUK MIT - KLUB SLUČAJ.
  • T90d
    2.1k
    Di je zapelo s onim dugom koji Hajduk ima? Kaj nije bila priča da moraju prodat igrača za 11 milja € ovo ljeto kako bi preživjeli?đole

Država uletjela sa 2 milje, prodali malog Prpića za 4.5 milje, Papučar je uletio sa pomoći. Imaju još malo zemlje koju će založiti.

To se svi pitamo kako oni preživljavaju i kako je sve to legalno.
  • shameless86
    708
    meni je fascinantno da je dole uvijek tako zatrovana atmosfera..da je koja baklja pogodila igrača, vjerojatno bi se on jos morao ispričavati narkomancinama na tribini..cini mi se da se poljudski istok i zapad bas trenutno nemaju sa sjeverom..
  • Krizy
    60.3k
    Ovo je tek drugi put otkako se igra Liga 10 da su prva dva kluba na +5 već nakon tri kola.
    Prvi put se dogodilo u sezoni 2022./23.
    Jednom su prva dva kluba imala +4 nakon tri kola.
  • Crusades
    18k
    Mene samo zanima narativ koji bi ovdje bio da je kojim slučajem magarad u prva 3 kola riješila osijek i rijeku vani i bila na 9 bodova.

Neki od prevelike želje da Dinamo sjebe nekaj preuveličavaju magareće pobjede protiv istre, gorice i belupa, a umanjuju naše protiv osijeka i rijeke vani.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Oni se žale za penal na pajazitiju. Lik loptu njje dirnuo. Slavenov igrwc je nekako petom odigrao vise slucajno a ovaj pada preko njegove noge...

A vidovicev je kao navucen. Vidovic ima kontrolu lopte i ovaj ga opali a pajaziti loptu ni ne dira ali to je penal. .

Jebem ja njima mater.
  • Murtidzg
    236

Zakaj?
    Kazem svoje mišljenje to kaj se ti ne slažeš me boli kurac.
  • ElDorado
    5.4k
    Nakon ovoga tovari imaju Osijek u gostima, Rijeku doma i Varaždin u gostima. Nakon toga će se vidjeti pravo stanje stvari. Mi smo u gostima pobijedili realno 2-3-4 momčadi prvenstva. Meni je Osijek realno druga ili treća momčad, imaju dobrog trenera, igraju bez prvog napadača. Rijeku su trebali zgaziti. Bumo vidli. Samo bez pretjerivanja i nervoze. Najbitnije je imati 6/6 prije tovara.
  • DiddyGuela
    4.1k
    Teska histerija ovdje.

Ljudima se tresu gace od velikog ajduka i tempa srijeda-subota... inace za one koji nas bas i ne prate,igramo srijeda-subota prvi puta ikada. Bas ono nemamo iskustva u takvim situacijama.

Liga je odron - uvijek je bila. Mi,tovari,Rijeka,Osijek cemo se odvojiti 10-20 bodova od ostatka i igrati "svoju ligu". Ako je mjerna jedinica snage u HNLu vezane domace pobjede protiv gorice,slavena,iste - onda jebem ga ja.
  • Jos-Optimus
    7.1k
    pa rekao sam i ja svoje mišljenje, nentrebaš dramiti, istupanje iz lige je konkretno debilan prijedlog, ali konkretno.

Sigurno si protiv Superlige, ali nemaš ništa protiv da mi osnujemo svoju u mikrookruženju. Ne znam, ne vodi mi to na dobro
  • Facke
    6.5k
    Pa ljudi moji Hajduk je v HNLu igral protiv Istre , Gorice i Slavena. A pogledajte si stanje tih momcadi. Si su zgubili kvalitetu i nisu je jos uspeli zameniti s drugi igraci. A muciju se protiv sake momcadi tera igra nogomet. Dinamo City ih je nabil i Gorica bi mozda cak i dobila v Splitu da nisu dobili crvrni karton el su prije toga mogli bez problema zabiti. A Gorica je dobre prve poluvreme odigrala.

Te koj je Slaven scera same nabijal lopte je njihov problem i zate su zgubili. Nisu ni zasluzili zeti bod.
    Hajduk scera nije nist posebne odigral. Ama bas nist. Prve poluvreme im je bile katastrofalne. Tek su v drugen krenuli nakon zamjeni. A inace Hajduk igra goli kurac. Da se tak mora reci. Po cemu su bolsi nek proslu sezonu?! Sad ih Bamba male vlece el ima dober impact kad zide v tekmu s klupe. Brz je , divlji i ima prednosti kad je protivnik vec male "umoren".

A Istru ni je treba komenterati. Trenutne igraju anti nogomet. Bume vidli kakvi budu protiv nas. Cemu vam jajca titraju. Am je sake lete ista prica znimi. I te vec 20 let v HNLu i 15 let v europe. Za mene nisu ni konkurent za bile koj. Veca konkurencija nam je momcad s Rijeke. Hajduk , Hajduk , Hajduk ko da su Real Madrid a ne momcad tera nemre nis osvojiti osim par kupa i europsku skupinu nije vidla jos je isusov magarec bil ziv. Ajte najte i dici v nebesa. Je Garcia je dober trener ali bu zive cude ak mu se nebu desile iste ko Gattusu v zime da budu pali same tak.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    lani su nam i i istra i šibenik radili probleme kontrama.. samo nisu zabili pa se zaboravilo a pisalo se 5-0 i 3-0 ali to uopće nije bilo lijepo.. a osijek tamo je bilo sve samo ne lijepa i lagana pobjeda.Ludovic IX

Prošle sezone smo zasrali s gostovanjem na Rujevici i dobili Osijek u nadonadiJos-Optimus

I Opus i Rujevici smo prosle sezone na pocetku bolje odigrali sa losijim rezultatom. Na Opusu smo bili bolji samo kaj im je usla jedina sansa.

Na Rujevici je bilo tvrdo i zasluzeni remi. Ali nas nisu tako nadigrali kao sada, gdje bi najrealniji rezultat takoder bio remi.

Sibenik smo gore odradili od ovog Vukovara. Sibenik nam je u prvih 10 minuta stvoril dva mrtva zicera.

Tak da bih rekao da je to po igri u 5 deka. Glavna razlika je obrana koja sad ipak nesto radi za razliku od prosle sezone. A i imamo malo vise srece u derbijima.

Uz to je naravno najveca prijednost sto je za ocekivat da cemo samo postat bolji, zbog neuigranosti ekipe.

Ali kaj se trenutne igre tice ja stvarno ne vidim na cemu bi se trebal osnovat optimizam i pricat o nekoj vidljivoj dominaciji. Jedino na osnovi rezultata sto se moze tako gledat.
  • DiddyGuela
    4.1k
    Opcenito mi je sulud taj stav - strah od konkurenta. Ja razumijem da je ovo forum i da neki mozda nisu u zivotu sutali loptu, ali gdje ces boljeg osjecaja nego da te konkurent drzi budnog? Kakav strah, nogomet je natjecateljski sport. Pa nije ovo Playstation jebemu sve. Sta ste se usrali. Bolji smo od svih, ono sto smo do sada prikazali pri maksimumu nase izvedbe (prvo pol u Osijeku i prvo pol u Rijeci) je znanstvena fantastika za sve ostalo sto smo vidjeli u HNLu ove sezone. Skeptici ovdje uglavnom pricaju kako moramo jos puno raditi da bi bili uvjerljivi, a mi istovremeno na 9/9. Dajte malo sjasite sa kare, pa 3. kolo je tek. Momci se jos nisu ni ugrijali kak spada.
  • vjeko1701
    17.7k
    Opcenito mi je sulud taj stav - strah od konkurenta.DiddyGuela

Ovo bi rekao da ni nije strah od konkurenta. Jedno je kad je konkurent dobar, vidiš da je dobar i spremaš se za borbu tko je bolji.

Drugo je pak kad vidiš da su loši, barem znatno lošiji od tebe ali malo ovo, malo ono i tu su ti uz bok. Još k tome znaš kakav neljudski pritisak će raditi cjelokupnoj javnosti dok god su ti uz bok i to sve rezultira ovime.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet