• Noel
    15k
    Ovo će bit stvarno smiješna HNL sezona za nas. Igramo za par klasa bolji nogomet od svih ekipa u HNLu. Nakon tri kola jedinu malu ozbiljnu konkurenciju vidim u Rijeci ali i oni će bit daleko zbog prodaja i Europe ritma utakmica.
  • dmil
    893
    moja skromna zelja nakon vecerasnje utakmice je da Belupo ispadne iz lige
  • NitkoBitan
    30.6k
    SB jad i bijeda. Neki debil u njihovom sportskom sektoru jos u srpnju rekao da im je kadar kompletiran hahahahah...
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Hajduk da mu se nije posrecilo sa domacinstvom u prva tri kola, i protiv ovih očajnih protivnika nebi imao više od 4 boda.
  • rokikaciga
    4.6k
    Hahah kako je Sego pogodio Krovinovica u glavu sa 3 metra :lol:
  • bongo
    1.2k
    Ne treba se čuditi lošem Slavenu. S izuzetkom prošle sezone imaju sreće već par godina unazad da se svake sezone nađe neka baš loša ekipa pa ostanak nikad nije bio upitan bez obzira na kadar i igru.
  • badjibadara
    7.1k
    Ovako je Slaven igrao i početkom prošle sezone pod onim Radeljićem ili kako se već zove. Očajni bili do Kovačevića. Mislim da Gregurina nema još puno kredita. Ako uopće ima.

Sa druge strane Vukovar mi dosta smislenije izgleda.
  • Georginho
    360
    Hajduk da mu se nije posrecilo sa domacinstvom u prva tri kola, i protiv ovih očajnih protivnika nebi imao više od 4 boda.Str1nger Bell

Da je Hajduk imao naš raspored vjerojatno ne bi imali više od 3 boda
  • Hnlovac
    3.1k
    Kaj brije ovaj mutavac komentatorski kakav Rodman
  • Georginho
    360
    Hahahah koliko je Slaven loš. Ne loš, nego smiješan
  • rokikaciga
    4.6k
    Covjek usporeduje Pukstasa sa Rodmanom u udarcima glavom
  • hardek
    5.7k
    Bilo kako bilo, Garcia je s ovom utakmicom dobio mir. Išao je u veliki rizik s Livajom na klupi i isplatilo mu se. Za neku bolju ocjenu tovara treba pričekati prva gostovanja
  • Filip 91
    1.8k
    Teški amaterizam od Slavena večeras.
  • Bosskovitz
    18.6k
    Čitam na Indexu članak i kaže autor “Splićani su porazom od Dinamo Cityja 15. godinu zaredom ispali u pretkolima europskih natjecanja. To je katastrofalan niz za klub koji je ostvario respektabilne europske rezultate te u kontinentalnim natjecanjima pobjeđivao klubove iz najjačih liga.

Koje to respektabilne rezultate je Hajduk ostvario i koje je to klubove iz najjačih liga pobjeđivao?

Išao sam provjeriti i u 114 godina kluba samo su jednom uspjeli pobijediti i izbaciti neki od klubova iz najjačih liga - Stuttgart 1981. Imaju još desetak pobjeda, no baš svaka je bila uzaludna jer su bile u dvomečima koje su izgubili.

Koja mrtva mitomanija.
  • FazeN
    1.4k
    Gregurina je svoje kredite ispucao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url