• Neron53
    1.9k
    Ako vec nekome smeta sto godisnje ukljucuju Europske tekme, neka daju u ponudu dvije vrste godisnjih: sa i bez Europskih.
    Pa nek se dignu cijene za ove koje ukljucuju ako klub misli da pusi pare.
    Vecina ce uzeti radi komocije(ukljucuje i prednost pri kupovini ulaznica za gostovanja) a ne nuzno jer ce ustedjeti 50 ili 100 eura godisnje.
  • criticus
    4.6k
    Onako, usput, 56k...
  • Crusades
    18k
    Nadamo se do kraja godine da ćemo uspjet do 60k. To bi bio dobar temelj za budućnost i daljnji rast.
  • Neron53
    1.9k
    Bude to preko 60. Poslije izvlacenja protivnika , ziher ce biti neki paketi za domace tekme Lige Uefa i eto prilike za nove clanove.
  • Bosskovitz
    18.6k

Uvjeren sam da se premoćna većina godišnjaka ne slaže s tobom, dapače znam ih jako puno i ne znam ni jednog koji bi ovo smatrao dobrom idejom. Najveće prednosti godišnje su mi upravo činjenica da kupim ulaznicu i godinu dana ne moram uopce razmisljati o tome te to da me ceka moje mjesto pa makar dosao dve minute prije pocetka na tribinu.

Imamo dobar i uspješan model. Ne treba ga mijenjati, treba samo poraditi na popularizaciji vraćanja mjesta, odnosno redefiniranju “popunjavanja mjesta” za tekme na koje se ne dolazi i neće biti problema.
  • rioda
    9.9k
    Imamo dobar i uspješan model. Ne treba ga mijenjati, treba samo poraditi na popularizaciji vraćanja mjesta, odnosno redefiniranju “popunjavanja mjesta” za tekme na koje se ne dolazi i neće biti problema.Bosskovitz

Najelegantnije bi bilo da ti aplikacija pošalje push notifikaciju i traži te potvrdu dolaska. A e-mail kao rezervno rješenje...
  • Paggini
    65.7k
    push notifikaciju i traži te potvrdu dolaska.rioda

Ovo ne bih, nego bih išao u smjeru da ti dodje push notifikacija da te PITA hoces li doci i podsjetiti te da prepustis mjesto.

Jer zamisli shit show ako netko nema aplikaciju, a ima godisnju ili zaboravi stisnut, dodje na tekmu i ne moze uci.

Pa porazbacao bih sve te koji ne znaju di je zapad gore
  • Niko1986
    2.8k
    Ne treba komplicirati, nije mi jasno što je toliki problem sa skenerima na ulazu. Cijela Europa ima normalne skenere i ako propustiš određeni dio utakmica da nisi javio, ne možeš kupiti za iduću godinu.
  • rioda
    9.9k

U biti sam to i mislio, da klikneš ako ne dolaziš...
  • dumitrumitu
    1.6k
    Nije ovo naše kompliciranje. Kod ferencvaroša moraš dlan skenirati da uđeš.
  • Bosskovitz
    18.6k
    Najelegantnije bi bilo da ti aplikacija pošalje push notifikaciju i traži te potvrdu dolaskarioda

Ne znam koliko je izvedivo s trenutnim sustavom koji imamo, ali generalno uopće nije komplicirano personalizirati sustav notifikacija. Ne bih nikada tražio da potvrdiš da dolaziš, ali recimo sustav može vrlo jednostavno prepoznati korisnike koji su propustili doći na utakmicu (godišnja ulaznica nije im očitana na ulazu) i nisu vratili ulaznicu te ih pred sljedeću utakmicu push notifikacijom podsjetiti da mogu vratiti ulaznicu i time ostvariti xy. Pa ako se ponovi još jednom, dodati više push notifikacija kroz sljedeći tjedan, ako se ponovi još jednom - nazove te netko iz kluba da provjeri je li sve okej jer je primjećeno da ne dolaziš na utakmice iako si platio ulaznicu, a ne vraćaš ulaznicu pa tvoje mjesto stoji prazno.

Tako se izbjegne uznemiravanje nepotrebnim notifikacijama onih koji vraćaju ulaznice, a smanji se broj onih koji ne vraćaju.

I dalje, također, postoje i drugi načini kako potaknuti godišnjake da vraćaju godišnje ulaznice kad ne mogu doći na utakmicu nuđenjem većih benefita koji bi se klubu isplatili na Kranjči koja će izvjesno biti rasprodana za svaku utakmicu. Kada bi se povrat ulaznice pretvorio u neki oblik buyback opcije - recimo dobiješ 50% vrijednosti ulaznice u obliku "tokena" koje možeš iskoristiti u Shopu, Plavom korneru ili kod kupovine nove ulaznice - to bi moglo više motivirati članove da vraćaju ulaznice od skupljanja loyalty bodova.
    Recimo da ne možeš doći na utakmicu za koju ulaznica košta 30€, možeš ju prodati natrag klubu za 15€ u tokenima koji će se iskoristiti u klubu. Tebi super jer je to par pivi, šal ili popust na nekaj, klubu i dalje super jer ćeš te tokene potrošiti u klubu, a klub će ulaznicu prodati nekom dalje za punu cijenu. Može se sad limitirati koliko to puta možeš napraviti u sezoni, koliko dugo tokeni vrijede, naravno napraviti analizu koliko se to isplati klubu (možda danas ne, ali na Kranjči bi trebalo) i slično... da se raditi na ideji.
  • C@ptain Koons
    186
    Imam pitanje vezano za fizičko preuzimanje godišnje: mogu li bilo koji dan u tjednu preuzeti istu ili na dan utakmice u subotu protiv Istre?
  • MateG
    66
    U radno vrijeme ticket pointa bilo kad, koliko znam
  • PetkoDaniOršaGol
    559
    Radno vrijeme ticketpointa, dovoljno je samo pročitati broj narudžbe s maila...
  • Dinamo iznad svih
    317
    Početak prodaje ulaznica sugerira i porast broja članova, danas preko 200 novih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.