• Mladi Starac
    379
    neke stative se vracaju od prošle godine i to tak treba bitaustrijanac

tak je!! kak sam se derao na telku od sreće na te lopte. neka... neka se i nama malo fortuna smiješi.
  • Sajla
    12.3k
    Drugo poluvrijeme je dobra, izvrsna škola i pouka za sve koji su pomislili da će ova sezona biti šetnja, ako je slučajno nekome u svlačionici to palo na pamet. Logika iza Hoxhinog ulaska je jasna - Vidović je dobio žuti. Garcia tu lekciju nije naučio na vrijeme... Sad imaju tjedan dana da razmisle o svemu što se dogodilo u drugih 45 minuta, i kao što je Kova lijepo rekao - još malo više od mjesec dan do početka europskih utakmica, to treba iskoristiti. Dobro je ovo, a bit će još bolje.
  • Svi na Sjever
    3k
    Kako nas mogu nadtrčati 2 poluvrijeme a igraju srijeda-subota ritmom,ovo je sramotamrgud

Miješaš umor i ritam, i ne samo ti, baš zato što su u ritmu a mi ne, mogu nas nadtrčati.

Nije prosinac, pa da je Rijeka umorna. Nama fali utakmica i ritma.
  • Paggini
    65.5k
    U svakoj tekmi smo mogli primit ali nismo nijednom.GeneralNapoleon

I Liverpool dobije dva od Bournemoutha i u svakoj utakmici mu rendom klub napravi sansu, dvije. To je nogomet, ne možemo tražiti od Dinama savršenost jer nitko nije savršen, pogotovo ne u nogometu, ali možemo tražiti volju, zalaganje, trku i trud, a to su pokazali.

"Mogli su nam zabiti" je realnost svake utakmice. Mogli smo i mi danas još koji da su dva udarca otisla pola metra ulijevo udesno, da je neko dodavanje bilo mrvicu točniie, da ovo, da ono.

Prosle sezone smo "mogli zabiti" jos 27 golova od udaraca u stativi i preckama, a da ne pricam jos o svim tim mrtvacima koje smo promašili. Ne postoji trofej za "mogli smo zabiti", jbg.
  • NitkoBitan
    30.6k
    "A sada poruka za Kovacevica ti prijatelju nisi trener Slavena, vec Dinama nakon 2:0, u drugom nastavljas istim tempom dapace pojacavas jer imas za svaku poziciju dobru zamijenu i lomis protivnika, koji nije navikao igrati po sr i fizicki ce padati, ne povlacis se, ne prepustas sredinu i posjed, odnosno to radis kada si u Slavenu, jer suparnik se pocne dizati, pogadja precke, stativwe vadi te Neve a tvojih nigdje, ne radis zamijene u 75, vec u 60 oj, ne uvodis panicno dva stopera u zadnjih 5 min, odnosno to radis u Slavenu, a zasto zato jer je veliku Ciro rekao za rezultat 2:0, sine kada dobijes prvi drugi ti unidje sam."

Komentar sa facebooka, apsolutno u pravu.
  • Fabercaster
    434
    Osobni dojmovi:

1.) Pravi derbi između 2 najbolje ekipe u HNL-u. Poluvrijeme nama, poluvrijeme njima, pune tribine, glasna atmosfera kud ćeš ljepše.
    2.) Tri utakmice u nizu zaigrali smo sa istim stoperskim parom.
    3.) Svi: Jao dvije prečke jedna za drugom. Ja: Nevistić je izašao s crte?!
    4.) Puno puno smo agresivniji nego prošle godine, odličan primjer sa početka drugog poluvremena gdje uzimamo loptu na nekakvih 20 metara od njihovog gola
    5.) Dominiguez 4/5 duela na tlu, 3/3 u zraku
    6.) Fortuna je stvarno drolja. Prošle godine smo pogodili 25+ stativa i prečki i na kraju je ispalo daje praktički bilo koja od tih ušla bili bi prvaci. Ove godine već u 3 kola imamo 4 prečke i stative protiv nas, od toga 2 na 0:0.
    7.) Beljo zabije penal, a ja: MAKNITE MU SE OD GLAVE, NEMOJTE GA GRLITI...u svakom slučaju očekujem 20+ golova, zasada izgleda jako moćno na terenu.
    8.) 3 utakmice u nizu nismo primili gola
    9.) Kolarić stvarno nema smisla za suditi derbije, toliko neujednačen kriterij da je to strašno. Mislim da ni on sam nije siguran jel bi puštao tvrđe ili mekše i samo dodatno unosi nervozu u sve na terenu i oko njega.
    10.) Mislim da se 70% sranja drugog poluvremena moglo izbjeći da se sanirala lijeva strana. 6/10 Gode me čak i iznenadilo jer sam imao osjećaj da je puno gore, ali sve u svemu baš očito curenje s te strane nakon kaj je Đalović napravio promjenu.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Rijeka nam je stvorila tu šansu iz koje su imali dvije precke I jos jednu di smo ispali . I to je to. Da su slučajno zabili , mi bi drukčije igrali. Ovo je bilo bez srljanja , ništa vise nista manje. Rijeka je igrala puno agresivnije a mi smo malo se povukli i to je to. Da je trebalo povući, krenuli bi mi u napad jače alo njje trbealo.

Jedva čekam idući vikend
  • Georginho
    352
    Prvo poluvrijeme prolazna ocijena. Nikakav spektakel ili dominacija.GeneralNapoleon

ab67616d00001e020bfd715f34f4b32e7113c384
  • cron1ck
    2.1k
    Ehh da mi je netko pričao da ćemo nakon tri utakmice imati 9 bodova te 7:0 gol razliku i najveći problem će biti što drugo poluvrijeme protiv Rijeke na Rujevici nismo baš najbolje odigrali, ja mu ne bi vjerovao.
    Ili kako se već par puta na forumu reklo za druge situacije, ako nam je ovo problem mi problema nemamo.
  • hardek
    5.7k
    Još bi dodao da su oni igrali utorak-subota što je praktički idealno za regeneraciju. Najgore za igrače je ritam četvrtak-nedjelja pogotovo ako je gostovanje u četvrtak, nema šanse da se regeneriraš kvalitetno.
  • Niko1986
    2.7k
    "Unatoč nepovoljnom rezultatu za Rijeku, pjesma na Rujevici ne jenjava", a jedino se Boysi čujuby-tor

Bio sam na zapadu, stvarno je bila jako dobra atmosfera nakon utakmice, Boysi su se čuli na televiziji zbog mikrofona, ali baš me iznenadila Rujevica nakon utakmice.
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Previse nas ima ptsp od prosle sezone. Zaboravili smo da mozemo igrat dobro kad to zelimo. Ova garnitura grize i bore se decki ko lavovi, a za ove koji nisu u mogucnosti odigrat svih 90 (Misic recimo) treba imati adekvatnu zamjenu.
  • Mladi Starac
    379
    Uvijek bu se nekaj pitalo protivnika, to je 1 kroz 1.
    Ono što je bilo sjajno ovo drugo poluvreme je da smo mi zadržali vodstvo i priveli tekmu kraju. Iako je lopta više bila kod protivnika i radili su pressing, mi smo se ipak obranili.
    I to je to.

Iz ovog se samo može učit za nove tekme koje nam dolaze.

Idemo dalje još jače!!
  • Mladi Starac
    379
    Previse nas ima ptsp od prosle sezone.Ritam Ulice

imamo ga svi brijem :D
  • Navijač Dinama
    10.4k
    /10 Gode me čak i iznenadilo jer sam imao osjećaj da je puno gore, ali sve u svemu baš očito curenje s te strane nakon kaj je Đalović napravio promjenu.Fabercaster

Onaj Litvanac, Latvijac ili što god je, Latskickas ili kako već se piše, je mnogo opasan i školovan igrač. najbolji riječki pojedinac u uvodnome dijelu sezone.

Nije mi jasno da njega drži na klupi, a ovamo ti Gabi Rukavina koji ne bi u pjetlićima pravio razliku igra, a krilo ti glumi Ndockit koji krilo nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet