• JMastermind
    995
    mislim da je Čačke to mislio u pozitivnom smislu. A i slažem se s njim.

Čovjek u pravom smislu te riječi. Krenuo od dna, kroz niže lige. Rad, rad, rad. Pobijedio bolest. Nagrađen za sve, došao kod nas, i zasad to funkcionira. A cijelo vrijeme skroman, ponizan, i gospodin.

Doslovno "started from the bottom, now we here" holivudska priča već sad, a kamoli ako uspije napraviti velike stvari.

A stvarno ne znam tko to zaslužuje više od njega.
  • Filip85
    549
    Aha, slažem se ! Nisam na prvu skužio jel se radi o pozitivnom tonu ili sarkazmu :)
  • Mrvica
    4.1k
    Nakon dugo vremena zbog silnih obaveza da se priključim na Zonu.
    Samo sam htio čestitati gospodinu Kovačeviću na prva 2 kola i čiste mreže nakon 2 kola. Kroz karijeru je prošao dosta toga, a ono najvažnije pobjedio je tešku bolest što je najveći uspjeh u životu. Nagrada je sigurno sjesti na klupu najvećeg kluba. Ovim putem mu želim sve najbolje i puno sreće u nastavku sezone! S užitkom ga slušam na pressicama, jako smirena osoba i veliki gospodin. Baš imam osjećaj da vlada velika pozitiva i da će uz njegovo vodstvo biti sve super.
  • Sajla
    12.4k
    Bravo Kova za pozdrav Boysima i rođendanske čestitke!
  • rokikaciga
    4.6k
    Jos jedna polozena doktorska dizertacija. Nogomet u malom prstu
  • Crusades
    18k
    Sva sreća pa je u klubu bilo dovoljno mudrosti pa ga nismo mijenjali nakon slabije prijateljske utakmice na pripremama kako se znalo predlagati.

Ogroman pozitivac i skroman čovjek, nadam se da će do kraja ispuniti očekivanja i ciljeve.
  • Zagi
    11.3k
    Sjajan intervju poslije tekme i dobra Ljubićeva pitanja.
    Drugo pol nije bilo na razini i to je jasno rekao. Nema skrivanja iza rezultata.
  • rokikaciga
    4.6k
    5 naslova prvaka meni dovoljno govori o tome kakav je Kova trener - serijski pobjednikrokikaciga

Ova pressice treba svima otkloniti sve pocetne sumnje u Marija, ajme kakav gospodin. Skroman, uzbuden, sretan. Na kraju pressice nije znao gdje treba krenuti pa ga je Zvone rukom na ledima malo usmjerio. Uh, ne znam je li u ovom trenu postojao bolji covjek za klupu Dinama. Nadam se da ce se to prenjeti i na terenrokikaciga

Khm
  • DerHerrKool
    10
    Baš se vidi da je lik full neiskvaren. Nema muljanja i skrivanja iza nekih floskula. Kaže kaj je i da će bit bolje. Ja tom čovjeku vjerujem :grin:
  • Fan
    1.3k
    Jos jedna polozena doktorska dizertacija. Nogomet u malom prsturokikaciga

Ha ne znam, jako dobro je postavio igru, ali je totalno promašio sa zamjenama, a kako je pripremio drugo poluvrijeme, to će mu bit škola da više ne ponovi.
    Minus od mene na kraju.
  • Sajla
    12.4k
    ali je totalno promašio sa zamjenamaFan

Filipović, Živković, Villar, Hoxha, Soldo, Galešić, Kule, Mudri, MPV, Varela, Bakrar, Jakirović

Vidović požuti - odmah reagira i uvodi Hoxhu, drugo krilo na klupi mu je Varela, nije baš moment za njega.
    Je li mogao staviti Villara? Možda. Netko je napisao da ga muči neka ozljedica pa je možda i zato ostao na klupi. Od ostalih igrača u ovom trenutku i nije bilo za očekivati da donesu puno. Nadam se da će se rotacija uskoro proširiti sa Zajcom, KTCom i RPGom.
  • Dinaminjo
    1.6k
    Rekao je Kova da su ocekivali uragan Rijeke, dakle svjesno se nije ulszilo u va bank igru u drugom pol.

Druga stvar je sto su ocekivali 15ak minuta racunajuci da ce se ispihati, a Rijecani su grizli cijelo poluvrijeme.

Villar je prosli tj dobio led na kvadriceps i Zajc nije jos za igru. Kad ce oni biti na 100% Dinamo ce imati oruzje za stati na loptu

Sto se tice zamjena, Vinlof bi mi usao prije Hoxhe jucer, zasto ne bi zaigrao u paru sa Godom..
  • BBB Mataa998
    2.7k
    a kako je pripremio drugo poluvrijeme, to će mu bit škola da više ne ponovi.Fan

Inace trenee ima joystick u rukama i navigira sa svojoj momcadi i sve uvijek ide po njegovoj zamisli. Uopce se protivnika ne pita nista :lol:
    Sto sve ljudi nece napisati. Pripremio je odlicno prvo poluvrijeme i onda im je sigurno u svlacionici rekao da drugo odigraju puno gore
  • Fan
    1.3k
    aaaa, u redu, sad sve shvaćam. Kad se pišu hvalospjevi o treneru kako je promijenio tijek igre svojim pravovremenim izmjenama, team-talkom, promjenom taktike, onda je trener taj koji je mag i tada se protivnika nije ništa pitalo, a kada je nešto krivo, e jbga onda, trener tu ne može ništa.
    Strašno koliko su neki ljudi alergični na kritiku. Imamo 3/3, svi clean sheetovi, s obzirom na promjenu cijele ekipe igramo zadovoljavajuće i bit će to sve bolje i bolje ali to nije dosta, ne smije se ništa napisati da je nešto štekalo ili bilo krivo, dežurni odma pokreću paljbu. S jedne strane imamo emila i slične kojima skoro ništa nije dobro i na sve gledaju negativno, s druge one kojima ne smiješ ništa napisat bez kontre i onda se ljudi čude kad se sve manje kvalitetno i objektivno piše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.