• Crni86
    14.2k
    Fenomenalno poluvrijeme. Gledam tekmu i cijelo vrijeme mi smjesak na ustima haha tempo top. Kako kontroliramo tekmu, okej malo pred kraj smo pali. Ali bas odlicno stojimo. Stojke je donio kretnje u meduprostoru i pokazao zasto je stavljen u prvih 11. Predasist za penal je njegov, brzo se rjesava lopte, ma odlican.

Iza se jos malo zaigramo, ali to ce doc s vremenom. Izgleda i to sve bolje i bolje. Polako.

Sudenje je kriminalno. Kolaric je kriminalan sudac.
  • ElDorado
    5.4k
    Šta lupa ovaj Toplak
  • Mlađi referent
    13.8k
    Nemreš voljet nogometnu estetiku, a ne bit fan Kovačevića.

Ajmo dalje, svaka čast svima
  • Crni72
    40
    Za promjenu gledam tekmu bez stresa. Gladni smo i agresivni. Obrana sigurna i prvovremena. Dominacija. Velik si Dinamo!
  • nwankwo646
    706
    Zvone je bija suzdržan, zna je da je čista logika da ekipa koja će imati visoki intenzitet mora ubiti HNL, a i zna je dobro kakav intenzitet može pružiti ova ekipa.
  • Heisenberg1986
    370
    Igramo fino, dominiramo u svim poljima na terenu i treba nastavit ih stiskat i razbit do kraja, pogotovo kad nama udju svjezi top igrači, a njima menalo
  • scarface
    347
    Kolarič kriminalan.
    Dinamo veleban! Ajmo dalje...nema stajanja...gazi!
  • Crusades
    17.9k
    Al kome je problematičan penal nije mi jasno? Lik se zaletio ko ratkapa i počistio ga :rofl:
  • Mathiasovi Chageri
    6k
    Kako je divno gledati igrače koji ne kalkuliraju, koje boli briga igraju li na Rujevici ili Poljudu, boli ih briga tko je Rijeka, tko Hajduk, tko Osijek, znaju samo tko je Dinamo i gaze.

Ne damo im disati, a ja ne dam disati Fiumanima i Tovarima tu u bircu. Ajmo gazi do kraja, ne diži nogu s gasa.
  • San Lorenzo
    21.2k

Ja sam se iznenadio da ga je ovaj mamlaz dosudio.
  • hardek
    5.7k
    Rijeka mora krenuti u ofenzivu sada, a nama tranzicija izgleda jako dobro. Samo smireno i zabit ćemo još taj jedan i privesti ovo kraju. Oni će se sigurno bacit na glavu sada prvih 15 minuta, treba to izdržati i bude sve ok
  • Filip85
    544
    Otužno za gledatiPaggini

Još tužniji je komentator koji tako evidentno ima različitu boju glasa i tonalitet kada smo mi u šansi, a kada Rijeka...
  • ElDorado
    5.4k
    Samo bez povlacenja i dalje dominantno!!!!
  • Crni86
    14.2k
    problematicno je sta je “iznuden”. Nezz kaj rec na to. Pa svaki je onda iznuden. Vida se postavio, sta ga je ovaj rusio kao seljak?

Vida je pokazao tim potezom jebacko iskustvo za decka od 22 godine. Treba malo imat u sportske prgavosti
  • NitkoBitan
    30.6k
    Školovanje slučajnog prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention