• Keyser Soze
    15.6k
    Odlično za sad
  • javolimtebejako
    2.8k
    Dantas izgleda kao lezbijka koja vozi kamionPacho

najkreativnije uvrede na zoni imas mora se priznat
  • Raul
    253
    Odlično poluvrijeme, samo tako nastaviti istim ritmom.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Jako dobro stojimo na terenu
  • Gringo
    469
    Oreč kod ovih dalekometnih izvođenja auta svaki puta uđe u teren za dužinu kopačke
  • Filip Međimurje
    531
    Ja ne kužim kak smo mi ovakvoga Godu dobili besplatno! Meni je baš zahvalan igrač, svaka čast!
  • Bruh
    1.1k
    Meni je jako kak frajer sruši hrvački Belju, stane mu na lakat i još u prolazu ga nogom nabije i niš...
  • Nousername
    813
    Kako su rijecani fino ugasili mikrofon iza gola Nevistica da se boysi ne cuju
  • Georg Koch
    6.4k
    *ebacki stojimo na terenu, dominacija samo takva!
  • Omake
    11.3k
    Odlično, eliminirala ih s terena. Kolaric standardno dupli kriteriji, svako nam remplanje svira a ovim hrvačke zahvate pregleda. McKenna mi je baš odličan danas, bome ga je i Fruk dobro osjetio.
  • crophantom
    1.6k
    Kako je lakše gledati utakmicu kad imas povjerenja u stopere, pa to je čudo.
    Svaka cast svima, nakon one traume od prošle sezone, ja sam u ova 3 kola stoperskim parom oduševljen, samo nek je zdravlja
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Izvrsni smo. Nadam se sa gledaju petko pjaca rile aki i skvadra kak se bori i trci
  • hardek
    5.7k
    Apsolutni masterclass kontroliranja utakmice. Kovačević bacio dudu varalicu sa forsiranjem desne strane da bi danas 80% napada išlo preko lijeve.

Oreč 5 puta izvodi dalekometni aut pored linijskog suca i gazi metar u teren, pa daj ga opomeni
  • San Lorenzo
    21.2k
    Prebili smo ih, malo smo na kraju bili prenonšalantni s loptom u nogama i tražili dribling umjesto jednostavnih dodavanja.
    Sudac nezna i to baš jako nezna, kriterij se mijenja iz minute u minutu, Majstorović samo treba zalegnuti i dobiva faul, Belji se mora kičma istrgnuti iz leđa za isti.
  • Kermit
    661
    Odlično poluvrijeme, bravo decki. Samo nas Kolarić masakrira s kriterijem. Stojke je dobio batina ko nikad u ovih 45 minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet