• dmil
    882
    kuzim sta hoces reci, ali malo mi je li la usporedivat boyse i ultrase koji jedva da i postoje, ali svakako istok nije samo za njih nego je mix tribina

moze biti i da je pitanje jeftinije organizacije istocne tribine nego juzne, ali vidit cemo gdje ce smjetiti torcidu i boyse kad budu dolazil

edit: evo sad vidim na snetu da je odluka policije da idu na istok umjesto jug
  • NORTE
    18.5k
    Hvala malom štoriji što je upotpunio listu svih bruka hajduga. Nisam ni znao za Lužniki i DunaferrOmake

Ispadanja od Levskog i FCSB-a im nisu bila bruka, to su klubovi u nekakvom rangu Hajduga ili čak i jači, klubovi koji su gotovo uvijek pri vrhu svojih liga i svima su poznati.

Ti klubovi ne mogu u istu rečenicu sa Žilinama i Tobolima.

Također treba reći da u pravilu gledamo sramoćenja iz ovog stoljeća, ali svakako je lijepo vidjeti da su na prijelazu stoljeća ispali od Torpeda i Dunaferra.

*Levski su jednom i izbacili, 2017. u kvalifikacijama.
  • DrawTube
    7.1k
    Loksa rasprodala Zapad dolje protiv Gorice, za sjever dolje ostalo manje od 500 ulaznica :fire: :fire: :fire:
  • jedan u nizu
    14.8k
    Loksa rasprodala Zapad dolje protiv Gorice, za sjever dolje ostalo manje od 500 ulaznicaDrawTube

cek cek cek ......

Sta?!?
  • Infinity
    19.4k
    Ne znam sto se tocno moze kriti iza ovog ponasanja Cibalije prema Vukovaru. Nije da Cibalia ne moze napredovati ako je Vukovar jak. Usudio bih se reci da su im opalili opasan reket i da Vukovar jednostavno mora pristati na sve, jer svog stadiona nemaju.

Nisu mi jasni ni iz Vukovara. Onog dana kad su odlucili da ce napasti visi rang, istog dana su morali naci stadion, tj. vidjeti s kakvim ludjacima ce imati posla. Mozda bi promociju odgodili za godinu, dvije i u tom periodu sredili koliko toliko svoj stadion.

Uzet cu za primjer BH PL, mada su uslovi laksi za ispuniti. Dobojska Sloga je imala dvije tribine koje su nista nego izbetonirano brdo, tj. dva brda. Igrali su u Modrici jedno vrijeme, ali su sredili svoj stadion koji danas uz korekcije izgleda kao jos veca rugoba, ali ispunjava uslove i igraju domace utakmice na domacem terenu.

Oni su na postojecu centralnu tribinu dogradili zgradu na kojoj je smjesten sav sadrzaj koji savez trazi. Automatski su dobili nove prostorije kluba, svlacionice i slicno. Ne znam cijenu, ali ne moze kostati sto milijuna, ne moze biti nedostupno jednom hrvatskom prvoligasu.

Stadion-Luke.jpg
  • Rex Ramae
    3.7k
    Mislim da sam jedan od rijetkih na zapadu koji nije u rodbinskoj ili prijateljskoj vezi ni s kim od igrača...ali ok, nije loša opcija za ubiti vrijeme do naše tekme.
  • Georginho
    348
    Ne znam sto se tocno moze kriti iza ovog ponasanja Cibalije prema Vukovaru. Nije da Cibalia ne moze napredovati ako je Vukovar jak. Usudio bih se reci da su im opalili opasan reket i da Vukovar jednostavno mora pristati na sve, jer svog stadiona nemaju.Infinity

Zašto ne bi igrali na Opus areni? Od Vukovara do Osijeka je autom 40k min, a do Vinkovaca 30ak
  • Ritam Ulice
    1.6k
    wtf. Ljudima se ide na tekmu valjda
  • Keyser Soze
    15.5k
    Na zapadu dolje je 30 ljudi
  • Crusades
    17.9k
    Zašto ne bi igrali na Opus areni? Od Vukovara do Osijeka je autom 40k min, a do Vinkovaca 30akGeorginho

Nije ista županija
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Ovo kasnjenje je bizarno, pa koji kurac? Kako utakmica moze pocet prakticno 5 minuta nakon originalnog termina?
  • NitkoBitan
    30.5k
    Gdje je Pajac nestao? Fantasisti na aparatima...
  • ElDorado
    5.4k
    Kvasina rekao da Krivak navodno ide u Rijeku. Ne vjerujem bas al ko zna
  • Georginho
    348
    Nije ista županijaCrusades

Ako su propozicije tako složene, treba ih mijenjati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet