• cron1ck
    2.1k

Znaci zamjena Vidović Stojković, ja bi možda ostavio Stojković opet na klupi pa da riješi utakmicu zadnjih 20 minuta kad uđe
  • shameless86
    675
    takodjer iz sn-a
    Dinamo je na startu sezone naglašeno igrao po desnoj stranoj preko Valinčića i Lisice, a želi dobiti slično na lijevoj s albanskim i mladim švedskim reprezentativcem. Dok Cardoso Varela ne stasa dovoljno i nametne se. Kandidat je i Vidović, ali on će ubuduće biti više usmjeravan prema desetki gdje će se boriti za to jedno mjesto sa Stojkovićem.
  • Madness
    41
    Mislim da je nepotrebno ubacivanje Hoxhe u prvih 11. Imam osjećaj da on puno više dolazi do izražaja kad ulazi zadnjih 20-25 minuta. Obadvije najavljene promjene opet pod pritiskom tiska i javnosti što obično na terenu ne završava dobro, nadam se da počinjemo s istih 11 kao i do sada, eventualno promjena Vidović-Stojković.
  • Dani Olmić
    2k
    Ja se nadam da ce se Stojkovica ubacit u prvih 11, decko mora igrat, nema dileme… sve ostalo moze ostat kao u prva dva kola..
    Ali danas ocekujem 3 boda, rijeka igrala teskih 120 min u srijedu … to se mora dobit
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    rijeka igrala teskih 120 min u srijeduDani Olmić

90 minuta u utorak. Ali svakako ih treba dobiti.
  • bbb medimurje
    4.3k
    Rujevica rasprodana
  • Crni86
    14.2k
    index i germanijak najavljuju samo stojke za villara, a sve ostalo isto.

Vidjet cemo
  • austrijanac
    7.6k
    Antolic je hater Vidovica i voli gurat Stojketa.
    Općenito mu ništa ne vjerujem jer taj nema nikakve informacije već neko vrijeme.
  • Raul
    244
    Ozbiljno i agresivno od prve minute i vjerujem da tri boda idu za ZG.
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Hoxha nije za prvih 11
  • Masto
    61
    ni za dinama on nije
  • Jurki
    18.9k
    Po meni ova solucija s guranjem Vidovica u sredinu ima itekak smisla.
    Kova vuce logicne poteze. Krilo mora igrati krilo, a ne ovakvi eksperimenti.
    Nebi rekel da je to plod medijskih pritisaka vec ono kaj smo svi vidli.. a vidi to i Kova.
  • Orc123
    13k
    Antolic nema nikakve info i pise nagađanja ko i inace ...uopce je glupo njega komentirati
  • Crni86
    14.2k
    nema solucije guranja vidovica u sredinu. Vec najavljuje da mjenja stojku za villara i hoxhu za vidovica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet