• rokikaciga
    5.1k
    Ovaj Tottenham je proklet klub
  • Noel
    15.3k

Imam osjećaj da se PSGu nije dalo igrat do 75 minute. Ko da su rekli odjednom daj ajmo ovo osvojit..
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Mislim da je PSG procitana knjiga. Nece im bit lako ove godine u LP
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    niti jednu nisi pogodio, Stari moj šta od tebe bi jbt ?
    Lucki grad
    Sami protiv svih
    Borci protiv sistema, a vlasnici najveci kapitalisti
    Uvijek je netko kriv za nesto
    Sektašenje
    Komunisti
    Uvijek ih netko krade

Koliko slicnosti trebaš?
    3dReplyOptions0[/quote
    emilperska
  • Omake
    11.8k
    Watford predstavio Irakundu na unikatan način

• Crni86
    14.6k
    Watforud je jedan od sponzora manager. Sjecam se da je i prijasnjih godina bilo zanimljivih suradnja a i igrica je predstavljana na izgledu watforda

Dosta kul prica
  • jp23
    3.3k
    I to brata Zealanda doveli za najavu
  • Dzoni
    1.9k
    Gibraltar će imati predstavnika u ligaškoj fazi Europskih natjecanja, Lincoln Red Imps izbacio Noah Sandra Perkovića
  • CastAway1986
    3.9k
    Perkovic se propisno obrukao u suradnji s tovarom Jakolišem i Alenom Grgicem
  • NKDZ86
    5.5k
    Svaka čast, ko će drugi nego Sandro ući u povijest Gibraltara
  • Pacho
    4.4k
    Hamdija iz Big Brothera dogurao do mjesta SD-a Parme.

501e1c2f-7541-4c46-b822-f8593385cbed.jpeg
  • nemapredaje
    5.9k

Fruka snimio još u Dubravi dok je imao štand s đinđama na Klaki
  • DrRatoljub
    162
    Kako mi je zao da Fruka nismo doveli na početku 2023. Tu je bila zadnja šansa, nakon toga je eksplodirao.
  • Pacho
    4.4k
    U Moldaviji je zli Sheriff tlacio druge klubove svojom dominacijom (zvuci poznato?) pa su ga odlucili sabotirati onim nakaradnim sistemom natjecanja radi kojeg je izgubio zadnje dvije titule. Rezultat? Vec dvije godine nemaju predstavnika niti u konferencijskoj ligi, a taj Sheriff je par sezona ranije igrao ligu prvaka i pobjedio Real Madrid u gostima. Prvaka je upravo natamburala ekipa iz San Marina, a Sheriff je naletio na Utrecht i Anderlecht te ispao.

Ne znam da li se tu jos nesto drugo parelelno odvilo i uzrokovalo pad Sheriffa, a i ostatku Moldavije je mozda i drago da su ove povukli k sebi na dno, jer je Sheriff iz odmenute Transnistrije. Kako god, dobar pokazatelj sto se dogodi ligama u kojima "vjecni prvak" vise ne bude prvak, a ostatak lige nema kvalitetu. Mislim da se slican proces odvio i u Bjelorusiji s Bateom.
  • Dzoni
    1.9k
    zli SheriffPacho

Zlobnici će reć da ih je kao prvaka zamijenio Milsami čiji vlasnik, ""ugledni"" političar, je odgovoran za pljačku 15% BDP-a Moldavije u jednoj noći, zvuči poznato
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.