• Zagi
    11.2k
    Onaj spokoj koji smo vjerujem svi osjećali kada dolazi velika europska tekma i znaš da će ti napraviti nekoliko izglednih prilika ALI imaš iza Livakovića koji će većinu toga skinuti, nema cijene.

Uistinu se nismo nikoga bojali. Naprijed uvijek imamo igrače koji će nekaj iskombinirati, a ako Livi ima svoj dan gol je zaključan. Pa ti pokaži da si bolji.
  • Kujtim Shalla
    6k
    ma da smo imali Livija prosle sezone koja je bila po meni najgora i nazad 15 godina ,i da Livi sta obranu a ne da nam svaka udje u hol,pa mi bi i takvim bili prvi sa 10 bodova prednosti pod minimum
  • Zagi
    11.2k
    Naravno da bi, bez dileme.
    No svako zlo za neko dobro, možda onda Zvone nebi došao.

Nek se Livi sada vrati sa ekskurzije u Tursku pa imamo i ovce i novce.
  • Kujtim Shalla
    6k
    u pravi si,nebi Zvone došao definitivno , i Jos bi soba za pušenje bila aktivna
  • Zagi
    11.2k
    Rekao bih da , iako nimalo jednostavan posao, imamo mi više aduta nego neki misle.

Turci bi povrat uloženog? Ma nemoj. Kupiš si igračku, igraš se s njom neko vrijeme i vratiš u trgovinu po istoj cijeni? Da ziher.

Livi bi nastavio biti reprezentativna jedinica? Mora braniti i biti na oku javnosti.
    Prvom prilkom bi ga prodavač papinih krunica šutnuo niz stepenice. Ako rušimo po europi, neće imati muda.

Zvone je tu, pušing ekipa više nije. Livi bi se ionak vratio doma. Ne znam sa sigurnošću ali takav imam dojam.
    Ako je tako, manja plaća je normalna. Ako želiš te pogodnosti života u Zagrebu, daj i ti nešto.

Prodati mu viziju nečeg još većeg od uspjeha dok je bio tu.

Zašto nebi došao?
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ja Sam stekao utisak da Zvone zna posao, a zna i citati ljude . Ako neko zeli ,pokaze zelju, ljubav prema dinamu, da mu je to na prvom mjestu ,a sve onda poslije. Mislim da bi ga onda Zvone i na ledjima donjeo ,ali zelja i inicijativa mora biti kod igraca. Pa Beljo je htio kod nas. Austrijanci su ga zeljeli , ali švabe trazile 8 milja. Dosao je kod nas jer je to zelio, i onda je Boban slomio njemce . I doveo ga ,tako ce i Livija ako on to bude zelio. Livi je za nevu Sepp Majer
  • Zagi
    11.2k
    Gle ako bi Turci tvrdo stajali kod tražene cijene od kaj ja znam , 6-7 m onda nemre niti Zvone previše.
    Samo ne vjerujem da je itko toliko cijepljen od realnosti.

Tam neki polu-sultan si zaželi igračku , preplati ju i kada se zadovolji ide daj šta daš.
    Mudro odigrati i ne vjerujem da je nemoguće.

Ali neću biti ne znam kak razočaran ako se ne desi.
  • Amigo86
    51
    Berisha iz dinamo city-a 19 godina 500k dečko je igrao top, igrao špicu
  • DrRatoljub
    105
    Ne smije Dinamo dovoditi igrače temeljem 1 utakmice.
    Posebno ne ako je ta jedna protiv cetverorazredne ekipe iz Splita.
  • Mr Anderson
    13.4k
    Gdje su sad oni stručnjaci koji su kukali kako je Hajduk doveo Ivušića, a mi ostali na Nevistiću?
  • Hectorharatti
    323
    Ivušić bi kod nas potpuno drugačije izgledao u to sam uvjeren. Nije isto igrat u luzerskom timu i momčadi pobijednika.
    Nevistić mi je pre drag al je jako nesiguran a nema razloga za time.
  • Jos-Optimus
    7k
    Bio je nesiguran kad i cijela momčad, ozlijeđen i izbušen. Ove sezone ponovno liči na dečka koji nam je donio naslov, ne treba tražiti probleme gdje ih nema
  • Jurki
    18.9k
    Ne smije Dinamo dovoditi igrače temeljem 1 utakmiceDrRatoljub

Slazem se u potpunosti.. ali bi trebali bas takvi igraci biti mete kod dolaska.
    Mladi i jeftini..
    naravno da nije za prvu momcad Dinama, ali za Dinamo II ili posudbu u Sloveniju.. zakaj ne.
    Jednom kad dojde do cijene 2-3 milje eura.. postane nedostupan.
  • DrRatoljub
    105

Naravno da treba ciljati mlade igrače. Ali ne treba se previše paliti zbog jedne tekme di igrač izgleda kao Maradona, a iduću kao Ante Coric u Rudesu. Ali da, ne treba čekati da netko kao Jagusic eksplodira, nego ga snimiti na vrijeme.
  • Jurki
    18.9k
    Ali ne treba se previše paliti zbog jedne tekme di igrač izgleda kao MaradonaDrRatoljub

Bem mu miša pa zato postoje skauti, ljudi koji ce xy igraca gledati 15-20 puta... mi smo samo navijaci koji smo vidjeli tog mladog igraca. Da bi ga trebalo popratiti to svakako.. a vjerujem da u Albaniji, Kosovu ima odlicnih perspektivnih i jeftinih nogometasa.

Opcenito mislim da smo slabo angazirani u trazenju talenata van RH.
    Ok kuzim, nebu niti jedan igrac dosel izvana 19g i igral juniorsku ligu a doma igra u njihovoj prvoj ligi.
    Uspostavom druge ekipe nam se otvara i ta mogucnost da se takvi igraci vrbuju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.