• Nolifer
    12.3k

Ha zakaj? Prije je napeta utrka u sraćkanju po Luki Modriću nego moj humor ili sarkazam. To mi je baš za zbljuvat se. :vomit:
  • Rex Ramae
    3.8k
    Šetalište Brune Petkovića u sklopu stadiona.
  • SAS1987
    18.4k
    Puno je velikana,a premalo tribinaDadox

476452089_122202061646082495_792573960255230235_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=4R9Lw25D1pUQ7kNvwEX1zRA&_nc_oc=Admv1DMf5NMpv7UPK-n7gDsG_3_tJyiFK3g4_Mj-IcRmqIAy-W2uYRWEZd1-EuAxK9Y&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=6GsIZ46HL1593_BA8bXv3w&oh=00_AfXm0SPZnHn8l0vR4IdR6UPB8vxUt5I6MXt52PMaxe7c8A&oe=68A27CC8
  • Dadox
    722
    haha nisam vodio računa da se uvijek nađe načina
  • Hnlovac
    3.1k
    Ovdje stane cijela generacija 67', cijela generacija 82' i dio Bjeličine generacije 2018
  • Ivan1
    57
    Oce bit okupljanje pod zapadom 19.8.?
  • Goncalo Santos
    422
    mislim da je ovo dvadeseti clanak di Ljubicic objasnjava kako ga je Zvone uvjerio. Probaj pogledati na nekom drugom portalu jer ovakav clanak izlazi na tjednoj bazi.
  • Paggini
    65.6k
    Posebno dio sta mu je Zvone objasnio.Li d1986

Objasnio mu je da ovo što zovemo džamija nije zapravo džamija, nego da mora skoknut malo do borovja
  • ZgDLions
    1.4k

I da je to ustvari paviljon koji je dobio ime po Meštroviću, ali ne propucanom nogometašu.
    Danas se i poznati lako zbune oko prezimena.
    :grin:
  • emilperska
    11.4k
    Objasnio mu je da ovo što zovemo džamija nije zapravo džamija, nego da mora skoknut malo do borovjaPaggini

Čuvaj Ljubo Mostar..
  • ZgDLions
    1.4k
    Oce bit okupljanje pod zapadom 19.8.?

Bilo bi fora, ovak je bilo prvi put, ja sam za.
  • NORTE
    18.6k
    Za potpuni zen još samo otresti Đalovića u hendikepu.
  • Guinness
    3k
    Hoće li se javiti još neki bivši kapetan iz neke druge vukojebine da napravi novu dijagnozu Predsjedniku uprave ili scout zaključak za nekoga od igrača prije utakmice?

Šteta prekidati praksu "nemira" kad nam je dobro krenulo na prvom gostovanju
  • Sajla
    12.3k
    Tin Srbić razgovarao s indexom, a kad je Tin pred mikrofonom, mora se govoriti i o Dinamu!

U travnju ste objavili grafit iz Zagreba "A što ako uspijemo?", koji se odnosio na borbu Dinama za naslov prvaka. Dinamo nije uspio u svojoj misiji, jeste li kao navijač bili razočarani?

"A što ako uspijemo" se može svakako shvatiti. To još uvijek traje. Postoje veće ambicije od osvajanja HNL-a, bez da se itko uvrijedi, a to je podići klub na još višu razinu. Nisam bio previše razočaran. Kao sportaš prošao sam mnogo toga i znam da stvari ponekad ne idu kako planiraš.
    Neki su ljudi trebali otići iz Dinama, a drugi doći. Sada vlada nova energija. Čvrsto vjerujem da Dinamo ide u pravom smjeru i da će biti na još višoj razini. Puno je stvari koje treba popraviti, ali energija je prava. Lakše mi je kada vidim da netko želi igrati za Dinamo. Nažalost, čini mi se da prošle sezone puno ljudi nije imalo takvu energiju, i pritom ne mislim samo na igrače.

Ovo je razlika između Dinama i svih klubova u okruženju, savršeno je to rekao - "Postoje veće ambicije od osvajanja HNL-a, bez da se itko uvrijedi, a to je podići klub na još višu razinu." i to je ono što svi moramo osvijestiti. Osvajanje HNLa nije "kraj igrice" kao nekima, nego samo jedna etapa na putu. Nužan, ali ne i konačan cilj. A sutra je na redu sljedeći korak!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.