• badjibadara
    7.1k
    Ono što je još zanimljivije kod te situacije je da je u začetku iste Biuk napravio faul na igraču Gorice nekih par sekundi ranije, međutim var to sucu uopće nije dao na provjeru...što dovodi do priče koju su sad Varaždinci povukli o manipulaciji var snimkama i kutevima kamere.San Lorenzo

Sjeti se samo penala iz prošle sezone kada je sudac na terenu dobio snimak na kojem je igrač blokirao pogled na iznuđivanje kaznenog udarca, a čisti snimak na kojem se sve vidi sa kamere iza gola nije prikazan.

XmM4oS1.gif
  • rioda
    9.8k
    To mi je općenito najveća smijurija oko VARa. Ako već sudac pregledava, daj mu sve kuteve pa nek sam bira dalje koji želi ponoviti, a ne da mu iz VARa sugeriraju odluku ponavljanjem određenog kadra
  • Pacho
    3.7k

A oni jos uvijek kmece radi te utakmice zbog opravdanog crvenog Diallu :rofl:
  • emilperska
    11.3k
    HDZ Kolarić sa zadatkom delegiran na Hajduk..

#tvprava #hnlukini #neizvjesnost #ditemateri #slavljenarivi

Zanimljivo da na tekmu gdje ce bit premoreni i bez Livaje dolazi najveća pička od suca..
    — emilperska

Prije 3 dana kom.
    emilperska

Sada je sa zadatkom delegiran da Rijeku odrzi na zivotu..
  • vjeko1701
    17.6k
    To je forum jednog od najvećih sponzora Hajduga, tamo očito nema mjesta za činjenice.

Mislim da je vrijeme da se taj hajdučki forum prestane i spominjati ovdje.
    NORTE

To je forum na kojem se okupljaju navijači svih klubova, posebno najvećih rivala. Održavanje nekog reda je višestruko teže nego ovdje i moraju postojati kompromisi.

Možete voljeti snet ili ne ali upravo tamo su počeli ljudi koji su osnovali Zonu. Na snetu je blue rhapsody meni poslao pozivnicu za Zonu (njemu slobodno zahvalite svi koji me iznimno "volite" xD).

Ne vidim razlog da bi se tamo namjerno stvarao kaos dok se u isto vrijeme ovdje zazivaju instant banovi za isto ponašanje (ne mislim na tebe osobno). Plus, samo će se dodatno skretati pažnja navijača rivala na Zonu i zazivati ih da ga dođu ovdje stvarati.

Ne radi drugima ono kaj ne želiš da drugi rade tebi.
  • Juznjak
    4.3k

Zašto se na forumu na kojem se skupljaju navijači svih klubova svakodnevno (doslovno svakodnevno) pravi da se ne vide odvratne laži kojima se pokušava ocrnit svaku imalo pozitivnu stvar oko Dinama? Nemoj zajebavat, tamo svatko bez iznimke dobije ban tko god da uđe u raspravu s likovima kojima su Mamić i Marić dio svakog komentara, bilo to direktno ili između redaka. Lik je danas napisao da Dinama nigdje ne bi bilo da nije imao 3 padobrana u vremenu Mamića i da samo zbog toga ima rezultate u Europi, to je tamo normalan komentar koji dobije pohvale i svi su ili retardirani pa tako misle ili se uvlače u šupak svojim virtualnim prijateljima s foruma pa ne smiju napisat ništa protiv jer znaju da će odma bit na crnoj listi.
  • NitkoBitan
    30.4k
    Nedozvoljeno uzmerivanje cinjenicama :rofl:
  • Jurki
    18.9k
    Lik je danas napisao da Dinama nigdje ne bi bilo da nije imao 3 padobrana u vremenu Mamića i da samo zbog toga ima rezultateJuznjak

3 padobrana postoje otkad je uvedena konferencijska liga.
  • Juznjak
    4.3k

Napiši to njemu tamo pa ćeš ban pokupit ili će ti izbrisat komentar, ipak trebaju postojat kompromisi :rofl:
  • vjeko1701
    17.6k
    Sad stanite. Ovo nije tema sneta. Zamolio sam da ne spamate (jer su ljudi pisali direktno o spamanju) druga mjesta sa stvarima koje ste uzeli sa Zone i tako izložite Zonu nepotrebnim glupostima. Daljnja rasprava o snetu će biti tretirana kao offtopic.
  • NVKOD
    6.7k
    Hajduk je najveća sramota hrvatskog nogometa.
  • San Lorenzo
    21.1k
    Čestitke hajduku, nakon Uniteda ispali su i od Cityja!
  • DerHerrKool
    6
    Kakvo su oni dno!
    Al da je slatko, slatko je
  • Pacho
    3.7k
    I sad ce gamad 2-3 dana raspaliti po igracima i treneru kako su jadni, kako se stalno sramote protiv amatera, itd... I onda za par dana govoriti da ima smisla da imaju 20 penala vise od nas i da im ne daju da budu prvaci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet