• masacusec
    6k
    Antolić nije glup čovjek koliko je pokvaren. Shvatio je da mamić više nije meritoran niti hrvatskoj javnosti niti pravosuđu, pa udara drvljem i kamenjem po njemu u stilu "njemu više nitko ne vjeruje", te ga se kao takvog ne boji.
    Kroz jedan sasvim drugi kanal, okrenuvši totalno svoju retoriku; svojom perfidnom patetikom i iznenađujućom demagogijom, želi se vratiti u Dinamo. Ljudi prepoznaju takve pseudodemokratske manipulativne vigilantske pokušaje hvatanja za slamku.
  • Rex Ramae
    3.7k
    Glup je ako stvarno misli da ga ljudi neće provaliti/nisu provalili..
  • jedan u nizu
    14.7k
    Glup je ako stvarno misli da ga ljudi neće provaliti/nisu provalili..Rex Ramae

Ljudi su se klanjali glavi, i jos uvijek se klanjaju i zazivaju ga.
    Pa di nece onda povjerovati samoprozvanom ''spasitelju'' dinama.

Ljudi ce pusiti njegove fore, u to budi siguran.

(pod ljude najvise na jadnike fb warriorse, koji ipak nazalost na neki nacin utjecu na javno mijenje)
  • pencilneck
    940
    Antolic kategoricki tvrdi da drugi krug izbora samo djelomicno odgovara onome sto su clanovi predlagali, postavljajuci se s pozicije da zna sve pristigle amandmane. Moguce su samo dvije solucije:
    1) Antolic ima informacije od nekoga iz kluba
    2) Antolic laže

Ako je ovo prvo, onda je posve jasno (a u to smo se uvjerili i ranije buduci da je baratao podacima koje obican clan ne moze imati) da informacije ocito nenormalno cure od ljudi koji su bliski njemu, a dio su klupskih tijela (IO/NO). Tako da je jasno da ga najvise zulja to sto u novoj organizacijskoj shemi tih ljudi vise nece biti u vrhu kluba, a njegov izvor informacija ce biti presjecen.
  • criticus
    4.6k
    Antolic kategoricki tvrdi da drugi krug izbora samo djelomicno odgovara onome sto su clanovi predlagali, postavljajuci se s pozicije da zna sve pristigle amandmane.pencilneck

Tko god on bio, kakav god bio, kakve god mu namjere bile, to se može iskoristiti za poboljšanje vođenja kluba i izbjegavanja odlaska u jednoumlje - propast. Primjer jednoumlja imamo, vidimo di ih je dovelo, ponovno na prvog čovika kojeg su izabrali da je sam na kandidacijskoj listi.

Ne vjerujem da je Antolić odjednom otrkio unutarnjeg demokratu u sebi, ali ako bilo šta šta govori, nakon pomnog razmatranja, pomaže klubu da bude transparentniji, jači i bolje vođen, samo nek piše. Uostalom nek se i kandidira skupa sa svojom listom, izbori nam neće biti farsa nego ćemo odabrat šta mislimo da je bolje za Dinamo. Zvone Boban i proljećari, Ottek i makete Maksimira, Antolić i otkriće demokracije u 21 stoljeću. Što više to bolje. Kvalitetna vlast ne ide bez kvalitetne oporbe, ma kako ona dobronamjerna il maliciozna bila.
  • pencilneck
    940
    Nisi me razumio. Nemam nikakav problem s drugim listama, dapace. Daj Boze da se Antolic kandidira jer debakl koji bi on dozivio vjeruj mi da dugo nije viđen na izborima bilo koje vrste.

On je toga svjestan i zato se i nece kandidirati nego ce u to gurati druge ljude, sebi bliske, koji nisu toliko omrazeni od strane velike vecine navijaca Dinama, a koji ce mu garantirati utjecaj i pristup informacijama koje obicni clanovi nemaju.

Samo ga je malo shebalo to sto u novom NO-u mjesta za njegove ljude vise nece biti. Zato ga i toliko sve ovo zulja i zato toliko vremena i energije trosi na pisanje o demokraciji (sic!).
  • criticus
    4.6k
    On je toga svjestan i zato se i nece kandidirati nego ce u to gurati druge ljude, sebi bliske,pencilneck

Onda će bit prepoznat ko luzer i može lajat na mjesec. Ako se bojiš kandidirat jer nećeš upast u top dvije liste od, tri, max 4 koje će se kandidirat kakav si ti faktor u svakoj daljnjoj raspravi? Mislav Kolakušić i Kata Kalašnjikov su se bar kandidirali, izvisili i sad su bitni ko prometni znak u Indiji.
  • ElDorado
    5.3k
    Da zanemarimo svu prošlost, sva sranja, lopovluke i pizdarije, ja stvarno ne znam koga bi suvislog mogao imenovati za novog predsjednika osim Bobana.
  • The Undertaker
    8.5k
    Sve što se danas priča o Bobanu se donedavno pričalo o Zajecu. Onda je usljedio gubitak prvenstva, flop prijelazni rok, par "nesuvislih" izjava i Zajec je postao dementan, nesposoban i uzurpator ovlasti. Vjerujem da bi lista DP sa Zajecom na čelu opet pobijedila ali bi bilo utijesno. Prilično sam siguran, da Boban nije uskočio, da bi izbori bili krajem mandata. Ovako treba što prije iskoristiti hype oko njega, prije nego se sudarimo sa realnosti. Sve pet, taktički je to dobar potez samo sa nadam da se i izbori neće održati navrat-nanos kako se donosi novi Statut.
  • jedan u nizu
    14.7k
    Joj daj, dosta te je vise ....
  • don
    15.2k
    Sve što se danas priča o Bobanu se donedavno pričalo o Zajecu.The Undertaker

kad pročitan ovu rečenicu zavrti mi se u glavi..

u kojem svitu je to usporedivo?
  • Keyser Soze
    15.4k
    prije nego se sudarimo sa realnosti.The Undertaker

A koja nam je to realnost?
  • Bosskovitz
    18.5k
    Ovako treba što prije iskoristiti hype oko njega, prije nego se sudarimo sa realnosti.The Undertaker

Prosvijetli nas, koja je to realnost?

EDIT: nisam vidio da je Keyseri pitao isto
  • The Undertaker
    8.5k
    Nitko ne zna, pa ni Boban. Zato se o ubrzalo ovo oko Statuta i novih izbora. Da se razumijemo, ja sam prvi za skore izbore ali još donedavno je bila priča da nam se nigdje ne žuri. Sad nam se očito žuri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.