• Krizy
    59.8k
    Kulenović je prošle sezone imao 4/4 s 11m.
    U cijeloj seniorskoj karijeri Kulenović je na 12/12.

Po jedan je promašio za U17 i U19 reprezentaciju.
  • scooniepenn
    5.4k

Nevjerojatno je sto su pojedinci u stanju tvrditi na temelju apsolutno nikakvih fakata, vec iskljucivo osobnog dojma. Villar ispada kao mega prevara koji carini loptu kao nekadasnji talent koji s 38 godina i 15 kila viska igra 1. Zagrebacku ligu.

Dakle, udaranja i povlacenja za dres recimo Vrbe u Osijeku su se dogadjala zbog carinjenja lopte Villara. Zanimljivo. Vidis, ja bih rekao zbog ciljanog zadatka koji je Vrba dobio od Rozmana, a na temelju skautinga Dinama kroz pripremne utakmice. Za ona povlacenja za dres je Vrba trebao popiti zuti, ali to nije sankcionirano pa je postalo uzorak.
  • LilScav
    10
    Dobar je Villar, samo mislim da trenutno pati zbog u potpunosti neuigrane taktike.

Ne kažem da sam nezadovoljan, ali vidi se da igrači nisu u potpunosti usvojili neke taktičke zadaće - poput recimo visokog presinga poizgubljenoj lopti. Čak više naginjem tomu da možda nije istina da nisu usvojili taktiku, već mislim da postoji određena doza opreznosti jer je početak sezone i podsvjesno žele igrati malo opreznije, dok smo u prijateljskim utakmicama vidjeli da mogu i znaju igrati visoki pressing.
  • Crni86
    14.1k
    Dakle, udaranja i povlacenja za dres recimo Vrbe u Osijeku su se dogadjala zbog carinjenja lopte Villara. Zanimljivo. Vidis, ja bih rekao zbog ciljanog zadatka koji je Vrba dobio od Rozmana, a na temelju skautinga Dinama kroz pripremne utakmice. Za ona povlacenja za dres je Vrba trebao popiti zuti, ali to nije sankcionirano pa je postalo uzorak.scooniepenn

Djelomicno si u pravu, ali sta radi kvalitetni igrac kada vidi da ga tuku ko vola a sudac ne vadi karton? Prilagodava se novo nastaloj situaciji.
    Drugu utakmicu za redo villar dopusta da ga se udara i bijes iskljava opet na sucu sireci ruke, umjesto da se rijesi lopte ranije. Na kraju njegov stil igre i je takav da ce pobrat najvise batina jer pimpla po lopti pa i na pripremama je bio xy broj faulova na njemu samo su bile pripreme pa se islo malo lakse.

Igrac od 3 milijuna eura se mora znat prilagodit novo nastaloj situaciji na terenu kakva god ona bila. Da li lose sudenje, ne ravan teren ili bura. Villar nije zaboravio igrat nogomet kao na pripremama, ali se mora trgnut i shvatit di je doso.

Fokusirat se vise na sebe, a malo manje na lamatanje rukama i suca jer bi tim obrazcem uskoro mogao postati kao jedan od nasih bivsih kapetana.
  • Noel
    14.7k

Nije Villar prevara niti loš igrač jednostavno mora brže i jednostavnije igrat. Ako popravi tu manu bit će odličan.
  • SAS1987
    18.2k
    Drugu utakmicu za redo villar dopusta da ga se udara i bijes iskljava opet na sucu sireci ruke, umjesto da se rijesi lopte ranije. Na kraju njegov stil igre i je takav da ce pobrat najvise batina jer pimpla po lopti pa i na pripremama je bio xy broj faulova na njemu samo su bile pripreme pa se islo malo lakse.Crni86

Vjerovatno racuna na to da ce prije ili kasnije igrac dobiti zuti i da je to game over za igraca koji ga cuva
  • Crni86
    14.1k
    nek se on fokusira ono kaj on moze promijenit, a ne kaj bu sudac napravio ili ne. Samim time ce prodisat i nebu nervozan, a suca neka ostavi treneru, pomocnicima ili kome vec.
  • Mr Anderson
    13.4k
    U pripremnim utakmicama se ide laganije i onda igrači ko Villar više dođu do izražaja. Priznajem da je i mene bio oduševio. Međutim u ove dvije prvenstvene je druga slika, nije se baš iskazao u šarf igri. Baš zato što je relativno spor igrač, trebao bi puno brže igrat loptom. Prvo zbog naše igre, a drugo i zbog njega samog, dobiti će manje po pedalama.
  • mensi
    29
    Nego, frende, šta ti radiš budan u 5 ujutro?Droljo

S obzirom na pitanje tko puca penal, rekao bi da slaže fantasy
  • CastAway1986
    3.8k
    Mene je najsmješnije da su neki tu popljuvali naše dijete Vrbančića i nazivali ga svakakvim nadimcima jer je kao bio grub prema Villaru..Luka je igrac Osijeka i ne vidim zašto bi imao popusta prema suparnickoj momčadi bio to Dinamo ili netko drugi..Pa valjda se i on mora nametnuti u novom klubu ..
  • Crusades
    17.8k
    Nek se nametne golovima i asistencijama, ne udaranjem Villara i Petroviča ili gestikulacijama.

Dečko mi je drag i htio bi da uspije, al u prva dva kola je više udarao nego kaj je igrao nogomet.
  • rioda
    9.7k
    Kad već komentirate te duele Vrbančića i Villara, pozivam vas da ubuduće pogledate kako igra Villar. Klasični španjolski potezi kojima isprovocira protivnika
  • Dinamosaur
    2.4k
    ok za Kuleta, al od dosadasnje pocetne 11-orke, nisam nigdje vidio da je netko pucač penala, nemam pojma jel su izvodili penale u bivsim klubovima, meni se cini da bi Vidovic preuzeo odgovornost
    (@Droljo - isto ko ti na moru, malo chillao solo na terasi, samo je pogled bio prema livadi jbg)
  • veselko tenžera
    5.2k
    Chat GPT mi kaže da Beljo ima 7/9 penale u karijeri, ali ne zna kad i kome.
  • rokikaciga
    4.3k
    Gpt halucinira precesto da ista vjerujem tom stvorenju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet