• Zagi
    11.2k
    A mi, Rijeka?
  • Omake
    11.1k
    Mi smo na 1100, rijeka dosta sitno 650. Mi smo oko 25% više od prosjeka, Rijeka tri puta manje od očekivanoga kada se usporedi sa sličnim momčadima, po pitanju sviranih penala . Mali su uzorci, mislim da će Krizyeva usporedba svih liga najbolje leći. Zanimljivo je da je većina penala Hajduka zadnje tri sezone kod neriješenog rezultata u utakmicama koje pobjede jedan razlike. Ima i smiješnih stvari kao u prvoj livajoj sezoni dva penala protiv Dragovoljca kod 0 0 i 0 1, ako me pamćenje služi dobro. Sama činjenica da su i hajdug i real toliko outlieri puno govori. Real je doduše odigrao deset utakmica više, pa su hajdugove brojke još impresivnije.
  • Filip85
    474

S vremena na vrijeme i mene zaintrigira ta ideja, ali koja bi bila krajnja poanta te lige u smislu euro natjecanja ? Jer nekako sumnjam da bi UEFA dozvolila da prvak multinacionalne lige ide direktno u LP primjerice ? Čisto razmišljam na glas...
  • Pacho
    3.6k

Ne znam kako bi se to hendlalo. Niti sta bi bilo sa koeficijentom lige od samog pocetka.
  • Filip85
    474
    Onaj fratar jedan iz Čapljine završio tri mjeseca u prdekani jer je nakon Mise rekao "idite u miru i večeras navijajte za Dinamo".
  • NKDZ86
    5.2k
    Dragi Fratre, Bog vas blagoslovio i dugo poživio
  • Pacho
    3.6k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/sef-noa-hajduka-klub-po-susretu-gubi-vise-od-500000-eura-mora-ici-po-novi-stadion/2698659.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Fino cetnicki odvjetnik lize cmar Kusticu vec vise puta. A i ovo za stadion je dobro. ZG moze financirati, a ST ne i sta cemo sad? Nek drzava pokrije rupu?
  • Jurki
    18.8k
    dal su izracunali i koliko je Dinamo izgubio milijuna eura samo na istoku od potresa?

Dal su izracunali koliko je Dinamo izgubio milijuna eura na prihode od loža, skyboxeva i svi ostalih za nas cudesa koje ima svaki iole normalan stadion u Europi?

Svaki dan im sve vise zelim da bankrotiraju. Kakvi nacionalni ligaski koeficijent. Ajmo Dinamo City.. ajmo Albanci, gazite tu gubu.
  • The Undertaker
    8.5k
    Gura se priča polako u tom smjeru. Grad treba napraviti kamp a država stadion.
  • rokikaciga
    4.1k
    Jebote pa proglasi bankrot ak te svaka sezone HNLa gura u minus 9 milja eura. Di je problem prika?

Asti gospe celavi cetnik
  • Oluja
    5.5k
    Oni su dionicko drustvo ali bi da im netko drugi pravi stadion da bi oni mogli zarađivati. Pa neka ga vlasnici prave jer uz toliko povecanje prihoda od match daya im nece nikakav problem biti otplatiti kredit.
  • The Undertaker
    8.5k
    Pa i nama stadion "radi" netko drugi. Za kamp još nije objavljeno tko bi ga trebao financirati.
    Poanta je da stadion u ZG i stadion u ST koštaju otprilike isto a Grad Zagreb sa svojim proračunom koji je puno veći od splitskog može puno lakše servisirati svoju polovicu investicije.
  • vjeko1701
    17.4k
    a Grad Zagreb sa svojim proračunom koji je puno veći od splitskog može puno lakše servisirati svoju polovicu investicije.The Undertaker

To zvuči kao problem Splita.
  • jedan u nizu
    14.6k
    Poanta je da stadion u ZG i stadion u ST koštaju otprilike isto a Grad Zagreb sa svojim proračunom koji je puno veći od splitskog može puno lakše servisirati svoju polovicu investicije.The Undertaker

Isto tako, u drzvani proracun se slije daleko vise novaca od Zagreba i njegovih gradana nego od Splita.
    Ako cemo njihovom logikom, onda neka njima drzava da 17 puta manje novaca (ili koja je vec razlika u tome).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet