• Paggini
    63.5k
    Dajte maknite psa iz članstva, ovo je sramotno.
  • Sajla
    11.9k
    Ukg-SEe-Kr-Rqui-Nh-YRi-Hlum-A.png

dala je lažne podatke, prekršila odredbe statuta i treba i nju i cucka brisati iz članstva. izvrgava nas ruglu.
  • Do kraja2023
    321

Slazem se. I pas i osoba koja je to napravila slijedi brisanje iz clanstva, to je jedino normalno! S druge strane nek bude i poruka za sve ostale u takvim "namjerama" bilo ozbiljnim ili neozbiljnim.
  • Keyser Soze
    15.3k
    "Nije moguće učlaniti životinju u Dinamo, ali zagrebački je klub na ovaj zahtjev ‘zažmirio’ i usput zaradio 10 eura"Keyser Soze

Po ovom ispada da je klub znao da se radi o psu iako je žena zapravo učlanila psa kao da joj je beba, čak malo i bolesno.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Šteta je već načinjena,izbrisati to članstvo i da se takve gluposti više ne ponove,nije dosta da već ima učlanjenih ljudi koji ne znaju ništa o nogometu kamoli Dinamu
  • Papastrumf
    18.2k
    Naravno da će se ukinuti "članstvo" psu. Uz to ćemo sigurno na neki način "kazniti" i vlasnike. Klub će se također oglasiti da ovo nije nešto što bi članstvo trebalo predstavljati i biti. Netko je lažirao podatke i za to će odgovarati.

Imali smo već takvih slučajeva, ali kad isprintamo iskaznice iz sustava onda skužimo da nešto nije u redu te provjerimo. Ovo "učlanjenje" je određeno online prekjučer te još nije isprintana članska te nažalost nitko nije mogao niti vidjeti da se radi o lažiranju podataka.
  • crophantom
    1.5k
    Ček malo, prekjučer online, a danas članak?
    Ne pratim lik i djelo novinara Mate Galića, ali po ovom nebi reko da želi dobro klubu.
    Kaj mu se ova išla javljati, ovaj članak bez da provjeri s klubom?
    Neznas ko je tu veći debil, al znam da je pas najpametniji od svih njih.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Lijepo sam vam govorio, otvara se pandorina kutija, ja sam se bojao robota i AIa, pali smo na psu….
  • Marktwain
    718
    Treba to odmah sasjeći u korijenu.
    Možda i priopćenjem da to više nikome nikad ne padne na pamet.
  • Sajla
    11.9k
    nismo pali na psu (vidi što je Papastrumf napisao o provjeri kod ispisa članske iskaznice), pali smo na zlonamjernom novinaru (Dinamo zažmirio na jedno oko zbog 10 eura?!?) i vlasnicima psa. vjerovati u slučajnosti kod ovako nečega je malo naivno.
  • Pip
    297
    Čime se pametan stidi, time se budala ponosi... Da se ovak nečim ideš hvalit po medijima... stvarno nevjerojatno.
  • Felip
    635
    Koje podatke ostavlja prijatelj kluba ako nema oib?
  • desno
    37
    ime prezime i podatci o prebivalištu
  • emilperska
    11.3k
    Bila je vređaona ovdje kad sam rekao da ce ljudi koristiti instrument "plavi prijatelj" da uclanjuju pse, mačke, papige..

Ne sviđa mi se to. Granica negdje mora postojati, mi nismo Hajduk da George Floyd postane "član".

Ove manualne kontrole sto navodi papastrumf su ok generalno ako se primjenjuju za svakog clana/prijatelja. Bilo bi dobro da postoje i automatske, ali to je malo teze mozda i nemoguce za posloziti..
  • Paggini
    63.5k
    Pa George Floyd moze biti prijatelj kluba, ne moze biti clan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.