• crophantom
    1.5k
    Nije mi meni, mada je simpatična mlada dama tamo nesto dobrih 5 minuta klikala, kaze glupe blagajne jebene, ali nakon svog klikanja i gužve koju smo napravili, nista se nije ocitalo u app.
    Al dobro, svo zlo u tome :D
  • deda
    39.6k
    Jučer smo imali ludilo zbog utakmice što je donijelo brojno učlanjivanje pa da ne zaboravimo spomenuti neke pragove koje smo jučer prešli:

- Grad Zagreb prebacio 23.000 članova
    - Vukovarsko-srijemska županija prebacila 1.300
    - Brodsko-posavska županija prebacila 1.700
    - Dubrovačko-neretvanska dosegla 1.000 članova (naša utvrda na moru, primorska županija s najviše članova) :clap:
  • Sajla
    11.9k
    pitam se je li ikome radilo, sad imaju A1 pa neka im pomogne pospajati sve što treba pa da stvar na sljedećoj utakmici proradi :)
  • criticus
    4.5k
    Lista rasta ili pada broja članova po županijama ove godine u odnosu na lani. Stanje na 4. kolovoza (usporedba ovogodišnjih brojki sa ukupnim brojem članova lani po županijama);

1. Inozemstvo +79,85%
    2. Međimurska +26,88%
    3. Požeško-slavonska +21,46%
    4. Koprivničko-križevačka +10,68%
    5. Dubrovačko-neretvanska +10,51%
    6. Vukovarsko-srijemska +9,90%
    7. Bjelovarsko-bilogorska +5,00%
    8. Varaždinska +3,93%
    9. Osječko-baranjska +1,82%
    10. Zagrebačka 1,74%
    11. Virovitičko-podravska +1,09%
    12. Splitsko-dalmatinska +0,88%
    13. Karlovačka -0,77%
    14. Brodsko-posavska -4,22%
    15. Sisačko-moslavačka -4,58%
    16. Grad Zagreb -4,73%
    17. Primorsko-goranska -5,28%
    18. Krapinsko-zagorska -6,31%
    19. Istarska -10,75%
    20. Šibensko-kninska -11,24%
    21. Zadarska -17,06%
    22. Ličko-senjska -18,28%

HRVATSKA: -1,10%

UKUPNO: +5,24%
    criticus

S obzirom na ubrzani tempo idemo pogledati kako napreduju županije.

Lista rasta ili pada broja članova po županijama ove godine u odnosu na lani. Stanje na 9. kolovoza (usporedba ovogodišnjih brojki sa ukupnim brojem članova lani po županijama);

1. Inozemstvo +82,59%
    2. Međimurska +30,39%
    3. Požeško-slavonska +22,68%
    4. Koprivničko-križevačka +12,57%
    5. Vukovarsko-srijemska +12,06%
    6. Dubrovačko-neretvanska +11,86%
    7. Bjelovarsko-bilogorska +9,41%
    8. Varaždinska +6,14%
    9. Zagrebačka +4,80%
    10. Osječko-baranjska +2,82%
    11. Virovitičko-podravska +2,80%
    12. Splitsko-dalmatinska +2,42%
    13. Karlovačka +1,62%
    14. Sisačko-moslavačka -1,03%
    15. Grad Zagreb -2,04%
    16. Brodsko-posavska -2,57%
    17. Primorsko-goranska -3,11%
    18. Krapinsko-zagorska -3,34%
    19. Šibensko-kninska -8,43%
    20. Istarska -9,77%
    21. Zadarska -16,05%
    22. Ličko-senjska -16,99%

HRVATSKA: +1,44%

UKUPNO: +7,80%
  • Keyser Soze
    15.3k
    https://www.24sata.hr/amp/sport/vau-vau-boysi-ja-sam-kujica-sushi-i-clanica-sam-dinama-1067753

Dinamova plava obitelj polako se povećava i sada broji više od 55.000 članova, a prije dva dana ponosna članica postala je i kujica Sushi, stara dvije i pol godine, koja sa svojim vlasnicima živi nadomak Grožnjana u Istri.
  • deda
    39.6k
    Ovo mora biti neka zajebancija.
  • Keyser Soze
    15.3k

"Nije moguće učlaniti životinju u Dinamo, ali zagrebački je klub na ovaj zahtjev ‘zažmirio’ i usput zaradio 10 eura"

Kaj je ovo? :rofl:
  • Paggini
    63.4k
    Rugali smo tovare da učlanjuju pse i mačke...
  • Keyser Soze
    15.3k
    Prvo mi je ovo prošlo kroz glavu
  • Sajla
    11.9k
    nemrem vjerovat da ljudi ne kuže kakvu štetu rade s ovakvim postupkom.
  • BBBaranja
    3.9k

Oni si misle da su baš fora..
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Jasno je da ce se to dogadati kad nema OIBa prijatelja..
  • The Undertaker
    8.5k
    Tko im je ovo uopće dozvolio? Budala ima svakakvih ali mora postojati nekakva kontrola. Ukinuti članstvo njima dvoje a psu poslati poklon kost.
  • Sajla
    11.9k
    "OIB je broj njezine pseće putovnice" - ovo je davanje lažnih podataka, je li to u ovom slučaju kažnjivo?
  • Keyser Soze
    15.3k
    Razmišljala sam kako riješiti proces učlanjenja, budući da se online svaka punoljetna osoba može učlaniti samo sebe i maloljetne članove obitelji. I onda mi je sinulo, učlanila sam Sushi kao da učlanjujem maloljetno dijete.

OIB je broj njezine pseće putovnice, a datum rođenja onaj koji su veterinari, nakon spašavanja, upisali u putovnicu. Poslala sam i potpisani formular za pristanak i to je to, Sushi je postala član plave obitelji, na našu golemu sreću i oduševljenje - priča nam Jasmina, vlasnica živahne Sushi.
    Znamo svi da je simbol Bad Blue Boysa buldog, a zna to i Sushi. Zato za kraj Dinamu poručuje da ih po završetku aktualne sezone vidi ondje gdje i pripadaju - na prvom mjestu. A ima i još nešto za reći:
    - Nisam buldog, ali se tako osjećam i navijam za voljeni klub svaku tekmu. Nema predaje! - poručuje četveronožna Sushi.

Trebalo bi ispisat PSA iz članstva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.