• cibona
    6k
    Bratski su itekako. S muslimanima u BiH smo uvijek imali i imat ćemo bratski odnos. To su povijesne činjenice koju ne može obrisati zločinačko protunacionalno razdvajanje koje je napravio Tito, a produbio Tuđman. Pravi, hrvatski, nacionalni put je starčevićanski.

Odosmo mi ponovno u offtopic, evo stajem ovdje :grin:
  • Blueshadow86
    3.9k
    Nikada za tovare nisam i neću navijati, s kime god da igraju na ovaj planeti!
  • De Oliveira
    1.7k
    FK ciji su navijaci zapalili hrvatsku zastavu mi nikada ne moze biti blizi nego HSK ili HNK. Ali to je samo moj stav. I meni je Zeljo bio drag do prelaska s NK na FK, a paljenje zastave mi je zacementiralo stav. Sarajevo tek necu komentirati. Taj klub je uvijek bio boja fesa=boja dresa
  • Infinity
    19.3k
    Ne bih ulazio u ovu temu s tobom, jer bi moglo ruzno da zavrsi, ali ti mogu reci da volim kad Sarajevo izgubi bez obzira koje su nacije.

Usudio bih se ruku u vatru staviti da bi se za najmrze klubove u BiH gusto borili Sarajevo i Celik. Ti ljudi kao da nisu sposobni da izazovu neke simpatije.
  • Georg Koch
    6.4k
    Protiv Hajduka uvijek, od nase tekme sa Benficom, sjecam se i sada svih naslova njihovih, podrske i slave poslije. Fuj fujeva.
    Za sve ostale nase klubove, volim kada urade dobar posao.
    S tim da se ne zamaram ni 1% :)
  • cibona
    6k
    Shvaćam. Da se razumije, ja sam se referirao isključivo na europu i navijam li za njih tada i moj odgovor je DA, i to zato što nas hrvate i "bosance" veže nešto više od dobrosusjedskih odnosa.

Normalno da ne navijam za Sarajevo kada igraju bosanskoj ligi. Antipatični su do srži. Ne mogu reći ni da sam za Zrinjski budući da me iznimno nerviraju konstantni nacionalni obračuni između njih i još goreg Veleža. Gledam to ovako: kada god hrvatski i/ili "bosanski" klub igraju protiv srpskog, navijat ću za njih. Ako baš moram nekoga izabrati, Posušje i Široki su mi simpatični, njih preferiram. Paradoksalno je da o ovome pričam baš na godišnjicu brutalnog ubojstva hrvatskog vizionara, ujedinitelja i borca Blaža Kraljevića.

Čudan sam ja, znam :rofl: :rofl:
  • vjeko1701
    17.4k
    sjecam se i sada svih naslova njihovih, podrske i slave poslijeGeorg Koch

Kaj je najsmiješnije, ona naša pobjeda nad Benficom doma je njima na kraju donijela europu. Upravo ta pobjeda nam je donijela 15. mjesto i 5 klubova u europi. Taman su te sezone oni završili 5. u prvenstvu.
  • Zoran
    318

Daj si malo procitaj o ratu u BiH izmedju Hrvata i Bosnjaka od 92 do 94 pa komentiraj i navijaj za njihove klubove.
  • znajdatevolimja
    1.5k

Razumijem što želiš reći, ali bliži mi je Željo kao klub, ne Manijaci. Oni su se u zadnje vrijeme primakli bošnjačkoj desnici, vjerojatno mogu shvatiti i zašto.
  • serbus
    5.2k
    Samo dinamo a ostalima što više spuštanja svemiraca na stadione
  • Infinity
    19.3k
    Meni je Zeljo simpatican i u BH ligi i u Europi. Sarajevo mi nije simpaticno nikad, raduju me njihovi porazi. Zrinjski i Velez su mi zajedno antipaticni, ali me njihovi rezultati ne doticu bez obzira koji je ishod, eventualno me malo vise obraduje poraz ako to skinem na tiketu. Siroki mi je nekad bio simpatican kao uspjesan klub iz malog mjesta. Svidjala mi se njihova volja za napretkom i ulaganje u infrastrukturu dok su drugi gledali kako uzeti jednu titulu koju ce naredna uprava otplacivati na kredit. Sad su se i oni utopili u neku nebitnu sredinu tablice.

Iako imam puno toga za reci o medjunacionalnim odnosima u BiH, jer sam i sam u BiH i ovdje zivim citav zivot, nogomet u BiH ne gledam kroz te naocale.
  • cibona
    6k
    To bih prvo tebi preporučio. Danas je godišnjica ubojstva Blaža Kraljevića, prouči malo zašto je ubijen i po čijem nalogu, a možeš i nastaviti živjeti u mržnji i iluziji. Tvoj izbor.

Lp.
  • cibona
    6k
    Željo je i meni simpatičan. Iz istog razloga kao i ti simpatiziram Široki, vidjet ćemo što im budućnost nosi.
  • Infinity
    19.3k
    Bolje da stanete s politikom.
  • Zoran
    318

Nemoj ti meni o Blazu Kraljevicu. Nego radje o žrtvama Hrvatsko-Bosnjackog rata na teritoriju bih. Nemoj mi o jednom covjeku, vec o narodima. Ako za koga navijam u BIH to su onda iskljucivo Hrvatski klubovi. I ne zivim u nikakvoj mrznji zato kaj cijenim svoje i podupirem nase klubove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.