• Dadox
    658
    Dobijemo li ovo u gostima nitko nas više neće zaustaviti i do Nove imamo osigurano prvenstvo.Ovo je po meni utakmica okidač za velike stvari…
  • Hnlovac
    2.9k
    Dajte mi 1:0 iz zalutalog krumpira i 30 stranica o lošoj igri samo da pobijedimo
  • NitkoBitan
    30.1k
    Jedva cekam susret Radeljic/McKenna da sam sebi po peti put kazem "hvala Bogu".
  • Filip85
    463
    Koliko je to ozbiljno sa Jankovićem i Fenerom ? Hoće igrat protiv nas ?
  • Blueshadow86
    3.9k
    Što se Radeljića tiče, nekako mi je dosta lošiji nego prošle sezone. Bar u ovome trenutku. Kao i cijela ekipa Rijeke. Nekako su mi svi u silaznoj putanji, a mi to trebamo iskoristiti. Pogotovo jer im prije toga slijedi teško gostovanje u Osijeku i uzvrat u Irskoj. Ako ih dobijemo na Rujevici, siguran sam da ćemo biti nezaustavljivi.
  • rioda
    9.6k
    Što se Radeljića tiče, nekako mi je dosta lošiji nego prošle sezone. Bar u ovome trenutku. Kao i cijela ekipa RijekeBlueshadow86

Doata manja kvaliteta u veznom redu, pati cijela ekipa zbog toga
  • E46
    1.7k
    zasto bi se pored dva lijeva beka stavljalo covjeka koji nije lijevi bek i igrao je to strašno lose
  • Keyser Soze
    15.3k
    Ovu se Rijeku apsolutno može dobiti, još će odigrat tešku utakmicu u Irskoj. Na energiju bi ih trebali moći dobit, a i nemaju Petroviča
  • ShanKu
    1.7k
    Za razliku od prošli put na Rujevici nemamo u prvih 11 Nwambebena!! :clap: odma 3-4 gola manje primamo
  • Kumerle
    1.1k
    Upravo Đalović izjavio nakon tekme da je za par igrača došlo par ozbiljnih ponuda i da se nada da će ih imat za Shelbourne, tako da moguće da će biti oslabljeni protiv nas i s tog aspekta.

Btw. nevjerojatno kako su se danas provukli s 0:0 tj. što je sve Osijek promašio.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Ne bih ja opće previše gledao kakvi će bit oni ni danas ni u Irskoj, vidimo stalno da su protiv nas svi dosta bolji nego u ostalim utakmicama. Ako odigramo pravo dobivamo 2 razlike, samo da se ne krene sa stativama i da Zlomislić ima prime Buffon show
  • Noel
    14.5k
    Mogli bi ih i tamo i grubi Irci malo i istuć još ako se potrefe produžeci mogla bi se na Rujevici opet lagano u drugom poluvremenu lomit tekma na našu stranu..
  • Paggini
    63.6k
    Stat će u blok i udarat kontre i to je to.

Odlaskom Selahija i izostankom Petrovića nemaju više ni kapacitete za uspostavljanje nekakve prevlasti u sredini.

Sad se vidi koliko je njima Selahi donosio, on sam je trkom i kombinatorikom držao cijelu vezu, uz Petrovića.

I sad to više nemaju, kao ni Djouahru koji je sam izmišljao sebi situacije i golove, tako da očekujem i nadam se našem žešćem pritisku na gol.

Samo se nadam da nećemo odigrati tako loše kao protiv Vukovara pa imati 72% posjeda, 3.70 xG, 28 udaraca i 11 u okvir, 3 gola zabiti i 0 primljenih...

Imamo puno toga za pokazati, tko je zapravo prvak i satrati ih na pod gdje i pripadaju
  • don
    15.1k
    ako ih nadigramo trkački prvih 15 minuta prvog i prvih 15 minuta drugog poluvremena dobijamo utakmicu.
  • veselko tenžera
    5.1k
    Utakmica Rijeke i Osijeka me zanimala primarno za relativnu procjenu snage ta 2 kluba i nas. Ono što se moglo vidjeti ohrabruje.

Osijek je baš dobar. Babec i Vrba drže sredinu, krila su im nezgodna, svi rade kao momčad. Time i naša pobjeda tamo još dobiva na težini.

Rijeka je u slobodnom padu. Navijam da dohvate grupu KL i da skupe nešto za koeficijent, a ovo kako izgledaju ne ulijeva povjerenje. Djeluju fizički nespremni, mislima dislocirani. Osijek im se nametnuo više nego mi Osijeku tjedan prije. Čak u završnici kad je Osijek nestao protiv nas, protiv njih je dominirao. Crveni je pomogao, ali ne bi bilo puno drugačije i bez njega.
    U jednoj utakmici se svašta može dogoditi, mogao je i Vukovar zakuhati, a gdje ne bi Rijeka. Oprez svakako, ali i puna svijest da s našim pravim pristupom i intenzitetom kao na prve 2 utakmice mi imamo sve u svojim rukama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet