• vlatkomarkovic
    1.8k
    Šta su ti pripreme, ja sam mislio da će Lisica biti najslabija karika, desna strana nam je beton iza i ubojita naprijed. Vidović najbolji strijelac priprema, Hoxha izgleda ko Robben kada ga zamjeni.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Misliš da bi tak izgledao od prve minute. I kule i hoxha imaju limite i mane koje se manje vide kad igraju protiv umorne ekipe. Nije čudo da nam je hoxha maltene donio prvenstvo u rijeci preklani jer je mogao iskoristiti svoju brzinu protiv umornih rijecana.

I zato nam zlata vrijede kad udju.
  • Noel
    14.5k

Hoxha uvijek kada uđe izgleda ko Robben. Kada utakmicu počne iz prvih 11 manje više je to teški užas. Čudan igrač ali ga treba stalno koristit kao zamjenu.
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Ma slazem se, ali fkt Vidović je bas los na krilu…
  • blue heart 72
    2.4k
    Mislim da za sebe mogu reći da imam nešto utakmica u nogama, ali ne mogu da ne spomenem navijanje sa jučerašnje tekme.

Skidam kapu u prvom redu ljudima koji su smislili koreografiju i sproveli je u djelo. Ispala je fenomenalno. Naravno također pohvale svima na sjeveru, doslovno smo poderali glasnice, još uvijek mi je promukli glas. Bilo je divno za vidjeti kak smo svi bili kao jedan.

Stvarno brutalno izdanje sjevera
  • db-izbjeglica
    18k
    Ma slazem se, ali fkt Vidović je bas los na krilu…vlatkomarkovic

on nije ni igrač koji će ubijati kontinuitetom na toj poziciji, jer mu realno i nije prava pozicija, već igrač koji će nekako isporučiti svoje ako mu se daju minute.

jučer je isporučio gol, a poprilično sam uvjeren da bi isporučio i dva da se prilikom onog šuta u prvom poluvremenu nije poskliznuo (jer sve je pripremio za egzekuciju i pogodak u malu mrežicu)
  • Droljo
    20.2k
    Objavio je klub klip na dm, može se vidjeti kako Soldo i Lisica jedan drugom pokazuju “ježenje” na rukama.mlinchica

Davaj link

Edit: rešeno
    https://www.facebook.com/share/r/1B6QSDGxuB/
  • Noel
    14.5k

Na pripremama je bio odličan. Protiv Osijeka loš, jučer dosta bolje. Na poziciji 10ke bi imao dvoznamenkasti broj golova u HNLu. On je meni Kramarić tip igrača. Nebuš ga vidio cijelu tekmu ali potezom i lažnjakom bu rješil tekmu. Jučer onako hladnu realizaciju iz one pozicije bi malo koji igrač Dinama imao. I nije mu prvi put. Mislim da sljedeću Stojković počinje na krilu Vidović na 10ki a Villar na klupi.
  • Droljo
    20.2k
    Mislim da sljedeću Stojković počinje na krilu Vidović na 10ki a Villar na klupi.Noel

Ne znam baš. U rijeku idemo..
    Bumo videli.
  • mlinchica
    3.7k
    imate na Facebook stranici Dinama, tamo mislim možete pogledati ako niste ulogirani.
    https://www.facebook.com/reel/1746531762902779
  • Noel
    14.5k

Pretvarat ćemo se da smo Shelbourne.
  • NORTE
    18.1k
    Ovako na prvu, članski SD se pokazuje kao jako dobra ideja. Impresivno navijanje jučer.Bosskovitz

A igrali s Vukovarom, u petak, na vrhuncu turističke sezone.
    Praktički rasprodan sjever dolje, s dosta ustupljenih ulaznica od godišnjaka.

Preko 15 tisuća izdanih ulaznica (uključujući i članske) i 12.700 skeniranih.

Za potpuno ekstazu trebaju nam tri boda s Rujevice.
    Rijeka ne djeluje uvjerljivo, izgubila doma od Shelbournea(!), već umorna od Europe.

MORAMO ih pobijediti, može i receptom iz Osijeka, mirno pa ih makar pred kraj dobit na svježinu i širinu.
  • veselko tenžera
    5.1k
    Najbolja stvar koju smo pokazali u ove 2 utakmice je da zadnjih 20 minuta mi dižemo tempo dok protivnici osjetno padaju. Stojke, Kule, Hoxha i Goda su gladni i fizički spremni i to izgleda dobro. To je totalna suprotnost od prošle sezone kad su naši legionari išli u juriš 5-10 minuta na početku drugog poluvremena za koliko su imali kondicije. Ostatak utakmice su nam oči krvarile od gledanja totalne nemoći.

Svaki trener priča o presingu, a na terenu nismo ni blizu ičemu smislenom po tom pitanju. Kova je odradio samo 2 službene pa ima kredita, ali mislim da će teško nešto napraviti ukoliko ne bude igračkih promjena. Ova veza Mišić-Villar-Ljubo je pomalo romantičarski zamišljena. Pod tim mislim da se gledalo što mogu ofenzivno, a žmirilo na defenzivne minuse. Ima rezerve jer se Villar kasnije priključio pripremama, ali mislim da bez jednog agresivca to neće izgledati bolje u smislu kontrole igre. Da bi sakrio loptu moraš ju brzo osvojiti, a ova trojka tu malo kaska. Mišića je užitak gledati kad mu suigrači trče kao što je bilo jučer. Razigrava, okreće stranu, šalje odlične dubinske. Međutim, ekipa u kojoj je on defenzivno najbolji veznjak neminovno ima problem, a kod nas je već neko vrijeme tako. On je svoje najbolje igre davao uz Maleša i neprošlosezonskog Ademija, a vjerujem da je nekog sličnog imao u Paoku jer je igrao osmicu.

Nije ovo dosad uopće loše, konkurenciji nam je takva da više skoro i neće trebati za komotno uzimanje prvenstva, ali ne možemo se time zadovoljiti. Svi pričaju "bit će bolje, tek je početak". To je istina ako će se o problemima pričati i iste rješavati, a ne romantično vjerovati u stvorene stereotipe. Vjerujem da će Kova i ovo vodstvo kluba odradit posao kako treba ne mareći za populizam. Vjerovanje Lisici i Moris bez pardona prije RPG-a su putokaz tog načina rada.
  • criticus
    4.5k
    Nakon dvi utakmice svi sve znaju. Neki da osvajamo sa 20 bodova razlike, neki traže dlake u jajetu samo da bi kritizirali.

Ja sam ugodno iznenađen kako to izgleda u samom početku. Očekivano je da ćemo u početku protiv ekipa koje su agresivne i izađu više lakše igrat (iako je Osijek nemjerljivo kvalitetniji od Vukovara) nego protiv ekipa koje moraš posjedom probit. Većina novih igrača se jako dobro prilagodila, jedino Villar još nije a morat će jako brzo jer će u suprotnom ostat bez noge.

Na kraju se oću osvrnut na klasičnu zapadnu publiku, nije ih bilo puno, više pojedinačni ispadi, ali sranhe po Villaru ( vrni se u španjolsku!) nakon 10 minuta druge utakmice (?!) i zazivanje Stojkovića kako je Kovačević slijep il mu Zvone nije rekel još da ga ubaci, je degutantno. Svaka čast Stojkoviću kako je reagira kad je ulazio obje, ali mora se imat na umu da je on ušao sa još par svježih igrača nakon što je Dinamo umarao protivnika sat vremena. Svejedno, obje utakmice je bio pokretač nove agresije i to treba nagraditi. Samo po meni hoće li igrati on ili Villar ovisi o kontekstu utakmice. Nadam se ako krene protiv Rijeke da to neće biti stihijski evo odigrao je dvije s klupe dobro pa nek krene, nego plod plana. Tko kaže da opet nije bolje da uđe u drugom kada Rijeka očito pada snagom, pogotovo sada nakon ovog za njih ubitačnog rasporeda?
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Moguće, ali ovo na krilu mi se fkt ne sviđa. Mislim da to nema nikakvog smisla em nas frustrira vjerujem da i njega mislim da je to forsiranje bez razloga. I taj njegov gol je došao iz prekida, a ne sa krila. To kaj se poskliznuo ok, ali to je doslovno jedini prodor njegov u dvije utakmice. S time da ga nije imao bas nekog jebenog čuvara u obje utakmice. Sada jedino ak je bas ideja da on ulazi s krila unutra, ali onda se vraćamo na to da Miske, Ljubo i Villar jednostavno ne mogu skupa…. Ne znam Mislim da negdje treba naći mjesta za Stojkovica i možda je Zajc karika koja nedostaje. Dosta je igrača koji imaju neku kvalitetu, ali ne mogu svi igrati i nisu svi međusobno kompatibilni.

Jebiga obrana je dobro kliknula od prvog dana, Vinlof malo jučer propuštao, al globalno jako dobar, a Domiguez voli ovako a la Šutalo se zaigrati… ali zato su tu Goda i Gale…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.