• NB86
    17k

Zaljepi topicevu analizu ako nije problem
  • tp1997
    1.8k
    Zalijepio je ranije Majki, a Mali Zeus kopirao cijeli članak
  • Majki2111
    4.1k
    Ohoho! Starci su mu studirali tu. S obzirom na to baš me zanima kakav mu je stav o obrazovanju. A i lijepo slaže rečenice. Sintaksa i elokvencija na mjestu zasad. Kaj bih dao da imamo više igrača s akademskom pozadinom. :starstruck:
  • Droljo
    20.2k
    Kaj bih dao da imamo više igrača s akademskom pozadinomMajki2111

Kaj bi dao da imamo više igrača koji znaju štopat loptu,.. lako za fakultet kad zarade do 25te kao normalan čovjek u životu.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Ohoho! Starci su mu studirali tu. S obzirom na to baš me zanima kakav mu je stav o obrazovanju. A i lijepo slaže rečenice. Sintaksa i elokvencija na mjestu zasad. Kaj bih dao da imamo više igrača s akademskom pozadinom. :starstruck:Majki2111

Za jednu mladu osobu zvuči jako zrelo i čvrsto na zemlji, ali istovremeno i samouvjeren.
  • Majki2111
    4.1k
    Zašto? :sweat:
    Ma ja to gledam neovisno o novčanim prihodima. Jedno i drugo nisu baš ovisni... Plus puno je bitnije koliko trošiš a ne kolko zarađuješ.
    Da svakako.
  • dzggzd
    344
    Potpisao ugovor do 30.06.2030
  • Keyser Soze
    15.3k
    Čestitke na prvom golu, ali isto malo nedorečen, kao da ne sudjeluje dovoljno u igri.
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Ja smatram da je najveci problem kaj je vecinu tekme igrao dok smo momcadski igrali losije i da razlozi za to ne leze u njemu.

Nije napadac koji ce si sam kreirati sansu iz nicega. Treba mu kreirat prilike. Ono sto moze je i iz manje prilike stvorit vise.

Dok veza proradi mislim da ce i on izgledat duplo bolje.
  • Zagi
    11.1k
    Potpuno izvan forme i kondicije. Za mjesec dana prve , lagane procjene.
    Biti će on dobar, strpljenja.
    A do tada kaj zatreba, Kule rješava.

Kvalitetna konkurencija na skoro svim pozicijama je velika snaga ove ekipe.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Mozda je dojam, ali na konstituciju slabo on zadrzava lopte koje idu na njega. Ocekivao sam vise, ali ajde treba i njemu dat vise vremena.
  • Crni86
    13.9k
    Potpuno izvan forme i kondicijeZagi

Ovo se meni cini, a cini mi se i da se fizicki jos dodatno sjacao.

Brojne prilaske suigraci ne koriste. I u osijeku i jucer je bilo sigurno 10tak puta da se beljo spustio izmedu linija, nudio po loptu ali ga se ignorira i to najcesce od strane villara koji onda loptu opet odigrava na stranu.

Jucer je imao jako lijepi dupli pas s vidovicem, podsjetio je u tom trenutku sa tim brojem 9 na ledima malo na petka.

Isto tako cu to vec sad rec jer mi je gadljivo… ovo kaj nasi suci dopustaju da stoperi rade Belji protiv Osijeka i Vukovara pa onda sude i kontrafualove, za iste takve faulove bi na Livaji dobivali zute. Ne znam koji problem suci imaju sa Beljom, ali ne stiti ga se ni malo, vec da pace kao da ga se pokusava isprovocirati. Takav je bar moj dojam
  • Kumerle
    1.1k
    Slažem se za suce, meni se čini da se mora vršiti pritisak od prve minute i bit cigan da bi oni sudili kako spada.
    Ne mogu se otet dojmu da bi pod pritiskom puno jucerasnjih situacija drugacije sudili.
    Sada nije bilo bitno, ali bojim se da ce tako biti i u derbijima, da su nam suci jednostavno preveliki papci i sude na dojam i pritisak, a ne što vide. Kalkuliraju stalno nešto...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.