• Crni86
    13.9k
    i drugo kolo cista mreza.

To smo prosle sezone dozivjeli tek puno kasnije u prvenstvu.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Samo ne robovati izmjenama točno u 60-oj min. Imaš 5 zamjena u tri navrata i na poluvremenu se zamjena ne broji u ta tri navrata. Izmjeni najslabiju kariku na poluvremenu i kreni jako od 46-e ako vidiš da nije dobro.
  • Zagi
    11.1k
    Hendlanje medija za čistu peticu.
    "U pravu ste, vidite vi sve" , a pola njih ne zna nabroajti prvih 11..

chefs kiss
  • NKDZ86
    5.2k
    Moram to napisati, ovog jednostavnog, poniznog i iskrenog čovjeka volim. Podsjeća me na našeg Josipa Kužea i svojim ponašanjem, a i igrom našeg dinama.
    Kapa dolje našem Bobanu kaj je imao hrabrosti i doveo ga u dinamo.
  • Zg123
    2.2k
    Novinari ko da imaju 2 grama mozga doslovno covjeku jedna te ista pitanja postavljaju zadnjih mjesec dana
  • Kristijan992
    571
    Još mi je bolje bilo kad im je rekao "Hvala vam na pomoći" hahahha
  • Noel
    14.5k
    Baš mi se svidjela konferencija Kovačevića poslje utakmice. Pokazao je da ima gard i itekako zna odgovorit. Njje to bilo na galamu i bezobrazluk nego fino odmjereno pametno. Novinari sa svojim dosadnim i plaćenim pitanjima i zaslužuju takav tretman.
  • rokikaciga
    4.1k
    Svida mi se ova zahvala. Vidi se da sve vise samopouzdanja ima pred novinarima.

Takoder, cini mi se da je najavio da ce mali Varela sve vise igrati kako se navikava na seniorski nogomet.
  • veselko tenžera
    5.1k
    "To je dijete od 19 godina. "

Vidio sam puno načina na koji trener štiti igrača, ali nikad ovako jednostavan, a efikasan.
  • Omake
    10.9k
    Prvi trener nakon Čačića koji je spojio dvije utakmice s preko 3 očekivana gola. Lani ukupno tri utakmice u sezoni sa tri ili više očekivana gola u HNLu, ove sezone 2/2.
  • Infinity
    19.3k
    2.14 je Osijek, nije 3, ali je puno bitnije da mi konacno zabijamo, a ne primamo. 2.5 - 0, a prosle sezone manje od 2 zabijena i vise od jednog primljenog po utakmici. Istina da je tek pocelo, ali slijede tri ne bas lagane utakmice i ako nastavimo ovim tempom bit ce odlicno.
  • Omake
    10.9k
    na sofi je bio 3,08 Dan nakon utakmice s Osijekom. vidim sada da je 2,99. Ali slažem se. Za početak je dosta obećavajuće
  • Crni86
    13.9k
    Gospodine treneru svida mi se gard na presici. Pocinje polako pokazivat karizmu zasto je doveden. Stiti svoje igrace kao otac, a u 4 zida je vjerojatno strog prema njima kada je to potrebno.
  • antecacic
    86
    Ovo s njim ako uspije, bit će priča za Hollywood!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.