• Dinaminjo
    1.6k
    Jel se casa smije unijet drugi put na stadion ili samo token
  • San Lorenzo
    20.8k
    Dok politički biseksualni klub sa juga Hrvatske jučer izlazi na teren uz zvučnu kulisu 'j te Dinamo', mi danas izlazimo na 'Moja Domovina'!

Stvarno nismo isti!
  • Juznjak
    4.3k
    Nazovite me ludim ali da mi je netko prije početka prvenstva ponudio 6 bodova u prva dva kola s gol razlikom 5-0 ja bi to prihvatio
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Kao što sam napisao poslije Osijeka…idemo dalje, ne podcjenit Rijeku. Bez obzira što na terenu izgledaju užasno pred svojim navijačima će ići glavom u kopačku protiv nas. Očekujem tešku utakmicu, možda čak i težu nego u Osijeku, ali mi smo Dinamo i idemo ih poderat.
  • NVKOD
    6.4k
    https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/modri-veceras-gosti-na-rudesovoj-generalki/149117

Oni koji su protiv Vukovara manje igrali dobit će priliku protiv kluba iz Prve NL
    Zanimljiv dvoboj u Zagrebu u subotu (18 sati), Dinamo će gostovati u Rudešu. Mario Kovačević povest će svoje igrače na Rudešovu 'generalku', klub iz Prve NL najavljuje pohod na sam vrh svojeg prvenstva, Dinamo će mu biti uistinu ozbiljan test. A Dinamovu treneru još jedna prilika da se uvjeri u kvalitetu nekih igrača, koji su dosad manje igrali. Veću minutažu dobit će oni koji su u petak protiv Vukovara (3-0) manje igrali ili su utakmicu prosjedili na klupi.

Susret s Rudešom počinje u 18 sati, ali s obzirom da neke službene najave i poziva nije bilo, zaključujemo da utakmica nije otvorena za širu javnost. Premda, ne sumnjamo da će se na tribini Bl. Alojzija Stepinca naći znatiželjnika i nogometnih poklonika, koji neće propustiti priliku uživo pogledati Dinamo.
  • vjeko1701
    17.4k
    Maknuta rasprava. Zadnje upozorenje za takve stvari.
  • Zg123
    2.2k
    Travnjak jucer ocajan, znaci ljudi su padali svakih 5 minuta valjda ce se poduzeti nesto po tom pitanju
  • DrRatoljub
    62
    Ozuj
    Nije mi jasno zašto se nista nije već poduzelo.
    Možda ljudi koji se bave travnjakom znaju bolje, neću se praviti da sam stručnjak. Ali ako opet zbog kiše bude kao protiv Monaca i Osijeka neće biti dobro.
  • vjeko1701
    17.4k
    Još će dva kluba igrati na njemu ove sezone. Mogao bi nam domaći travnjak postati hendikep ako se nešto ne poduzme.
  • barbax
    459

Neće. Izgleda da ili ne znaju, ili neće ili ne mogu. Sad kad je tu i Lokomotiva može biti jedino još gore. Kad krene lošije vrijeme i europske utakmice to će biti kaos. Svaka 3 dana utakmice - strah me uopće pomisliti na što će to ličiti.
  • mlinchica
    3.7k
    Dečki sa sjevera, kapa dolje do poda, opet. :clap:
    Pisala sam ranije da su dvije, za mene, povijesne koreografije prošle sezone (Valentinovo i 13.05.), a novu sezonu se počinje s još jednom.
    Tenk koji roka do kosti i Moja domovina je dovoljna, jasna i glasna poruka onima koji misle da je zaboravljeno. Nije i nikad neće biti.
    A i na kraju pozdrav s “hoćemo titulu” :strong:
    Objavio je klub klip na dm, može se vidjeti kako Soldo i Lisica jedan drugom pokazuju “ježenje” na rukama.

Bilo je lijepo čuti i pjevati neke stare pjesme, prigodne za ovaj dio godine - Vukovar, Bili cvitak, Hrvatska Mati (pjevala se i ranije ali ovako ju čuti s razglasa i pjevati sa cijelim stadionom je predivno).

Pohvala i za par novosti ispod zapada (bar mislim da su novosti jer nisam ranije primjetila).
    Pojačani zvučnici, za zagrijavanje oko šanka, uz glasnu pjesmu.
    Štand s robom iz shopa, moglo se svašta kupiti.
    Škrinja sa slatkaćima.

Eko čaše dobre kvalitete. :lol: Dobila sam Ademija, valjda se treba potrošiti zaliha, nema veze.

I tak, lepo je opet bilo. :heart:
  • Bosskovitz
    18.4k
    Ovako na prvu, članski SD se pokazuje kao jako dobra ideja. Impresivno navijanje jučer.
  • criticus
    4.5k
    Objavio je klub klip na dm, može se vidjeti kako Soldo i Lisica jedan drugom pokazuju “ježenje” na rukama.mlinchica

Možeš li podijeliti link za nas starce bez društvenih mreža?
  • Nemrem igra Dinamo
    3.7k
    Ne znam za vas, ali meni je tak lepo bilo sinoć... Druženje i zajebancija prije tekme, onda taj neopisivi osjećaj zajedništva na popunjenom stadionu, pojačan domoljubnim i MPT pjesmama.

Brutalno navijanje, uz simbiozu Sjevera i Zapada, odličan rezultat i na kraju malo duže navijanje s igračima, vidjelo se da su dečki uživali.
    Kad se sjetim onog nepozdravljanja krajem prošle sezone, sve djeluje kao ružan san.
    Uz koreografiju koju svi hvalimo, rekao bih da ispunjavamo ono kaj smo obećali prije sezone - korak dalje u navijačkom smislu.

Siguran sam da će i ekipa napraviti taj iskorak, obrisi se već naziru, bilo bu to sve odlično.
    Samo treba pozitive i ne paranoično skakati na sitne greškice, koje će se neminovno događati...

Jedva čekam izglasavanje novog Statuta, izbore i nove stadione, za budućnost bez granica :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.