• Liks90
    3.6k
    SD1 8
    SD2 1
    SD6 172
  • criticus
    5.1k
    Jesu se smjestili Njemci :fire: :lol:
  • Georginho
    452
    Jedini minus danas je da se nitko ne drži svog kupljenog mjesta. Kupiš 3-4 vezane stolice, jer dolazite obiteljski s malom djecom, a onda ni dvije sjedalice skupa ne možeš naći. Zapravo jedva smo uopće jednu slobodnu sjedalicu našli. I znam da će se sada naći hrpa ljudi koji će reći da serendam bezveze, ali stvarno se nadam da će barem s novim stadionom doći i sjedenje po kupljenim mjestima.
  • Georginho
    452
    Gdje, na Zapad Gore?The Undertaker

Da
  • The Undertaker
    8.9k
    Na ZG, ako se ne varam, donedavno nije ni bilo brojeva na sjedalicama pa su ljudi navikli sjediti gdje stignu. Tu bi klub trebao malo reagirati barem sa natpisima.
  • NitkoBitan
    32.2k
    Koliko pratim za ZG vrijedi tko prvi njegova stolica.
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Dio, ako ne i većina ZGa je sigurno numeriran i u više navrata sam minulih godina doživio da ljudi (uključujući i sebe dok bi tamo zalutal) traže svoja mjesta.
  • NVKOD
    8.3k
    Odlična odluka da se SD stavi saml za članove. Ultras tribina, a onda mi dolaze stranci, obitelji i tko već ne.

Ovako se od prve do zadnje minute navijalo, doslovno nisam vidio osobu, a da nije navijala.
  • Do kraja2023
    338
    Nema sanse da nas je bilo samo 12k.
  • Zoran
    342

Čim su topovi i tenkovi evo i Njemaca
  • Arkada
    10
    iskreno bio sam razocaran sjevernom tribinom do zapada,od ne navijanjaa,snimanja i dobacivanja,ne prate stangu,i vode po svome..ne znam sta takvi ljudi traze na sjeveru
  • jakov1
    1.1k
    Ma uvijek je tako, kad se odmaknes u sirinu van linije 16m, najvise je promatraca. Istocna strana je cak i gora po mom iskustvu.

Zato samo sto glasnije da im bude neugodno zujati.
  • Zoran
    342
    Pokraj mene na sjeveru do zapada bio lik cca 50 godina. Ima godisnju, za sjever jer mu je zapad vjerojatno preskup. Sam je bio i cijelu utakmicu komentira ( sam sa sobom) u nekoliko navrata obraca se i meni ocekujuci moje misljenje vezano za igru- ja lagani ignore. Na poluvremenu smo razmjenili koju rijec, ali nemoj me gnjaviti svojim komentarima dok bi trebao navijati. Imao je majcu od Badelj-a pa ako netko zna “Badelja sa sjevera”nek mu kaze da slobodno i malo navija na navijackoj tribini.
  • NitkoBitan
    32.2k
    Zapad dolje i gore su bili puni, realno 95%+ ispunjeni. Sjever dolje mininalno 4200/4300 ljudi i to dolazimo do brojke od minimalno 14 i pol tisuca ljudi ne ukljucujuci loze.

Stvarno steta da se objavom brojki stvara krivi dojam i ja sam za to da su ubuduce objavljuju i brojke izdanih i brojke skeniranih ulaznica jer je istina negdje u sredini, iako treba bit realan i rec da je istina ipak dosta blize brojci izdanih, pogotovo po lijepom vremenu.

Nadam se pobjedi nad Rijekom i vjerujem da na Istri lagano prebacujemo Vukovar (bit ce potreba za otvaranjem SG). Ipak ce se dosta ljudi vratit sa godisnjih u Zagreb i tekma je u subotu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.