• hardek
    5.6k
    Orc kad ima miljenika možeš mu 100 puta objasnit al džabe. Jak si Orče
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Po meni nisu upitne igračke kvalitete, ja mislim samo da tercet Ljubičić, Villar i Mišić ne mogu igrati skupa… Možda me vrijeme pokaže u krivu, ali vidjeli smo jučer sto smo dobili sa Stojketom. Mislim po meni jučer je Villar pokazao otpr sto sam i očekivao od njega, a imao sam dobra očekivanja… Po meni jučer od njih Ljubo najslabiji, iako se otključao ulaskom Stojeketa, a Vidović općenito najslabija karika. MPV je morao cijelu stranu držati sam čudi me da je i izdržao toliko dugo…
  • hardek
    5.6k
    Dionice Villara u opasnom padu. Za sada mi najbolje izgleda veza Stojković - Mišić - Ljubičić. Villar i Mišić možda i nisu skroz isti igrači, ali djeluje mi kao da se često nalaze u istim koridorima i guše jedan drugog. Villar jako rijetko uopće dolazi u situacije da primi loptu na postavljenu obranu u nekim opasnijim situacijama.

Osjećam Orcov quote kako dolazi
  • Zg123
    2.2k
    Sta se s ovim covjekom dogodilo? Na pripremama mu nitko loptu nije mogao uzeti, dijelo ih sakom i kapom a sad ima tehnickih gresaka i pogresnih dodavanja ko u prici i jos vecinom vise vraca loptu stoperima nego prema naprijed. Obrambeno isto uzasan, pretrcavali su ko da ga nema...
  • rokikaciga
    4.1k
    Villar i Mišić možda i nisu skroz isti igrači, ali djeluje mi kao da se često nalaze u istim koridorima i guše jedan drugog.hardek

Problem je kaj sva trojica (Ljubo, Villar i Miske) operiraju u slicnim prostorima na terenu koliko god Ljubo voli otic naprijed. Dva od tri mogu igrat, ovaj treci je visak. S obzirom da je Miske doktor nogometa i kapetan onda bi po meni uz Misketa i Stojketa u sredini trebao igrat jedan od ove dvojice.

Na Villaru se vidi da je igracina, klasa vise, ali kao da izgara od zelje da se dokaze i onda carini loptu. Kad to otkoci(ako) onda ce se vidjet zasto je Villar bio u prvih 11 Rome
  • hardek
    5.6k
    Istina, ali ako igraju Mišić i Stojke, Ljubičić je puno bolji fit za tog trećeg. I sam Ljubičić puno bolje izgleda kada Villar izađe.

Kod Villara mi izgleda kao da ne igra po vlastitom osjećaju već ide na šablonska riješenja al ne znam zašto to radi
  • rokikaciga
    4.1k
    Je, slazem se.

Kad izade Villar onda se otvore meduprostori, ne zagusuje se prostor i Miske/Ljubo imaju vise prostora za otvoriti napad i rate se rotacije Stojke/Hoxha/Kule. Puno je bolja geometrija igraca kad je Stojke na terenu ali to nije minus Villara kao igraca vec nemres igrat sa 3 vise manje slicna igraca.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Slazem se sa svime kao sto sam napisao vev i na drugoj temi. Veza u ovoj kombinacija ne funkcionira. I nije uopce problem Villar kao igrac nego sto jednostavno imas za tu rolu jos boljeg Misketa.

Ali zato je apsolutno degutantno da imas Villara s kojim mozes odmarat Misketa.
  • Crni86
    13.8k
    Igrac manje. Radi njega cijela lijeva strana koja je na pripremamam bila top vvv, sada izgleda dosta lose.

Vise prica sa sucima neg kaj igra, ko da gledam ristovskog opet na terenu.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Ima vremena, nema smisla govoriti o dionicama u padu nakon 3 tekme, al da bolje izgledamo kad on izađe a uđe Stojke to je istina.
  • marcio amoroso
    44.4k

Kad Stojke uđe protivnik je već ispuhan.

Villar je na pripremama bio naš najbolji igrač i protivnički treneri nisu baš teletabisi koji to ne vide.
    Markiraju ga, oštri su prema njemu i nije mu lako. Osim toga Villar fizički još nije na razini ostatka momčadi jer se kasnije priključio.
    Za Villara se ne sekiram niti najmanje. Dečko je igračina.
  • Dinaminjo
    1.6k
    Treba rec da je na klupi dobio led na kvadriceps ako sam dobro vidio
  • Crni86
    13.8k
    tehnicki vjerojatno nas najbolji igrac, ali ove dvije utakmice ovo kak se on ponasa na terenu mene iskreno zabrinjava. Nije klinac vec igrac u ozbiljnim godinama.

Da se sa toliko iskustva u spanjoslkoj i talijanskoj prvoj ligi ne znas adaptirat kad te tuku, da toliko neiskusno djelujes pa konstantno getsikuliras prema sucu umjesto da se koncentriras na sebe i sta ti mozes napravit bolje mi je nevjerojatno. Skrece sam sebi fokus sa utakmice na totalno glupe stvari i izbaci sam sebe iz utakmice.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.