• Infinity
    19.3k
    Prvo poluvrijeme za zaborav. Egal s novajlijom. U drugom smo izgledali puno bolje i moglo je biti i vise golova u mrezi Vukovara, mada su i tri za 45 minuta dosta. Bila bi petica lagano da smo igrali dobro cijelu utakmicu.

Po meni je Misic bio igrac utakmice, citao ih je kao knjigu. Svaka lopta je bila njegova. Samo bih uveo u statut da on ne smije sutati.
  • Roky
    37
    Neznam kaj je s travnjakom al su se klizali ko na klizalistu ne izgleda dobro nece izdrzat toliko tekmi...
  • Benito
    1.3k
    2. kolo, 6 bodova , gol razlika 5:0. Idemo dalje gradit, negativne ljude ne slušat i gazit dalje!
  • Noel
    14.5k
    Evo posut ću se lagano pepelom, pošto sam kod dovođenja škota bio dosta sumnjičav. McKenna je zasad mega pojačanje, odiše kvalitetom i sigurnošću. Upao je u kadar bez priprema to se ne smije zaboravit nadam se da će bit još i bolji.

Prvo poluvrijeme sporo ,očekivao sam jači intezitet i izraženiju dominaciju, drugo poluvrijeme odlično. Već drugu utakmicu dobro izgledamo kako utakmica ide kraju, ne padamo u energiji, široka klupa radi svoje. Dvije utakmice dvije pobjede, dva puta prazna mreža. Idemo dalje, bravo Kovačević bravo dečki.
  • bbb medimurje
    4.2k
    Valincic mi je isto bas dobar, samopouzdanje, naprijed, natrag, puno trci
    Bas top se pokazuje za sad
  • Mali Zeus
    18.9k
    Prvo poluvrijeme zagrijavanje, spora lopta, vukovar opasan, drugo digli tempo i riješili sve. Desna strana opaka na čelu s ljubimcem zone Lisicom plus Valinčić. i opet klupa riješila još jedan gol.

DINAMO ZAGREB!!!
  • Heisenberg1986
    370
    Neznam kaj je s travnjakom al su se klizali ko na klizalistu ne izgleda dobro nece izdrzat toliko tekmi...Roky

Sad i lokosi igraju tamo, znači svaki vikend je neka tekma plus europa kad krene.

Vjerojatno ce biti ovako zakurac travnjak cijele sezone. Nadam se samo da se neće toliko rupe lagano stvarati, ovo izgleda opasno za zdravlje igraca
  • dd29
    773
    Nezaustavljivi kule će opet bit prvi topnik
  • Keyser Soze
    15.3k
    Pozitivno: Druga pobjeda, drugi put bez primljenog gola, klupa opet dominirala, siguran Nevistić

Negativno: Loše prvo poluvrijeme, vezni red Villar-Mišić-Ljubičić, prikazana brojka na tribinama mislim manja od stvarne
  • rioda
    9.6k
    Prvo poluvrijeme za zaborav. Egal s novajlijom. U drugom smo izgledali puno bolje i moglo je biti i vise golova u mrezi Vukovara, mada su i tri za 45 minuta dosta.Infinity

Poveli smo na samom kraju prvog poluvremena
  • M94
    1.8k
    Misic najbolji.

Odlicna igra, razlika nebo i zemlja ove i prosle sezone.

Edit: e da, malo domoljubnih pjesma je bilo, mali minus.
  • Infinity
    19.3k
    Hahahaha. Jbga sad :lol: A cak nisam ni pio dok sam gledao utakmicu :lol:
  • Noel
    14.5k
    Ne znam zašto se Beljo spušta tolko nisko kad ima Villara Mišića i Ljubičića iza sebe. Čim se našao u petercu Lisica ga je našao i utrpao lagani gol. Lisica jednostavno školski asistira sa krila prošlo kolo Kuletu na tacni donio čisti gol sad i Belji.
  • vjeko1701
    17.3k
    Zasad izgleda dobro al s obzirom na renome, njemu će se suditi po nastupima u europi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet