• Orc123
    12.9k
    Ljudi, on ima jebeno samo 19 godina. Najmlađi starter, a izgleda vec sad fantasticno!
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Šok, jel ovaj decko ima samo.19 godina??? Pa sine koliko te cekamoooooo ,naklon do poda
  • NVKOD
    6.4k
    Strašan igrač, a najmlađi na terenu. S 19 godinu pružati takvu partiju i defenzivno i ofenzivno, svaka čast. Nekoliko puta izašao u blok, a prema naprijed svaki ubačaj je praktički pola gola. Kakve kifle daje, šteta što nije Beljo uspio glavom zabiti. Malo se je ispuhao od tolikog trčanja i jedino logično je bilo zamijeniti ga s Godom, no sve vremenom će letjeti po terenu gore-dolje 90 min.
  • skener
    5.6k
    Perez-Vinlöf je tražio izlazak?

„Nije, ali smo procijenili da je vrijeme za promjenu. Dao je sve od sebe i u jednom trenutku smo osjetili da moramo mijenjati. Znali smo da imamo dobru zamjenu, ušao je Goda i dobro smo to napravili“.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    FB-IMG-1754216451356.jpg

Izgleda mi kao da mu je tesko pao izlazak :rofl: Odlicna premijera, dosta upitnika je bilo oko defanzive, mali od bloka
  • Kumerle
    1.1k
    Goda isto mora dobiti šansu, obojica jučer odlični, Vinlof malo više po meni.
    Neka se bore!
  • Masto
    39
    Sofa ocjena laže, 7.0 minimalno
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Mislim da ce mali bit paklen igrac, uvijek gleda kako probit igraca, nema onih alibi dodavanja natrag stoperu i svaki milimetar prostora koristi dok nema loptu.
  • CerealKiller
    9
    Klinac ima 19 godina i vec sada mozemo reci da nismo dugo imali ovako dobrog lijevog beka. Goda ce ga isto gurati da bude jos bolji.
  • CastAway1986
    3.8k
    Top pojačanje, samo malo popraviti igru u obrani , Tabinas ga je dvaput okrenuo bez problema
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube