• Felip
    635
    Nadam se bez nepotrebnih pokliča s tribina. Dostojno.
  • MolonLabe
    591

Nema potrebe opterecivati se s takvim stvarima, Zapad je velika tribina s puno ljudi koji nisu organizirani, uvijek se moze netko nesto zaderati Boze moj.

Sto se tice utakmice zelim vidjeti onu trku i motiviranost iz Osijeka a golovi i ostalo ce doci.
  • Ritam Ulice
    1.4k
    Ako se moze znat o kojem krimosu je rijec koji vodi Vukovar iz Dubaia?
  • IceMan
    3.4k
    Ja se malo i pribojavam ove tekme… Dinamo gotovo uvijek u zadnje vrijeme problematičan kad su bodovi upisani unaprijed…

Samo fokus, zalaganje i htjenje da prebacimo iz Osijeka, lako onda i za dalje, pa čak i da se slučajno ne desi pozitivan rezultat - nema veze.
  • Borovljanin
    270
    Na bunkericu očekujem ubačaje MPV i Valinčića, samo da gađaju Belju, Lisicu na drugoj stativi ili Ljubičića iz drugog plana.
  • Slush
    980
    Idealan scenarij.

3:0 poluvrijeme(Beljo bar jednog) > 2-3 klinca na poluvremenu ubacit za minutazu.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.6k
    Ja sam nekako miran, nakon predstave protiv Osijeka sam siguran da danas rasturamo igrom i rezultatom, ne podcjenjujući Vukovar.

Jedva čekam da tekma počne, ajmo gegenpressing od prve minute, uz huk s tribina :strong:
  • Paggini
    63.1k
    Protiv Osijeka smo vidjeli da to izgleda dobro (a treba i bolje) kad igramo protiv ekipe koja igra otvoreno, sad ćemo vidjeti kako to protiv bunkera izgleda, da.

Ubačaji svakako, ali i udarci sa 17, 18 metara također - i Ljubo i Villar i Vidović i Lisica i Stojkovic imaju dobre pljuce, samo da se napada, udara, guši taj bunker. Ne želim gledati beskonačna dodavanja 25 metara od gola pa pokusaj okomitog podvaljivanja, gubitak lopte, brzu kontru Vukovara, lopta na krilo, vraćanje po podu u nasih 16 i gol.

Jer toga smo se nagledali već prosle i pretprosle sezone.
  • don
    15.1k
    nadam se da će prevladat razum u kojem neće bit pljuvanja ukoliko ne bude bar 3 razlike. Ako nismo uigrani, nismo ni protiv Barcelone, a ni protiv Vukovara.
  • Kaj je
    1.5k
    Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja. Kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen
  • emilperska
    11.3k
    Bilo kakva pobjeda uz najodvratniju igru. I danas i u subotu.
    Moramo dobit taj pocetni zalet za ovu relativno neuigranu ekipu prije nego krene naša verzija Boxing daya koja ce trajati od 15.9.2025 do 1.2.2026 s 2 utakmice tjedno..
  • tigric
    794
    Sastav?
  • Heisenberg1986
    370
    Ako ima netko yt link please neka podjeli u inbox, opet sam u centru tovarlanda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet