• Gemišt86
    87
    Ne navijam za nikog osim za Dinamo.
    Sve iznad svetog Roka zelim da nam dize koeficijent.
    Sve ispod mi se sve više gadi.
  • Borovljanin
    270
    Navijam samo za Dinamo. Čak ne šmekam ni strane klubove, bar ne od kada sam prešao 16-17 godinu.

Malo je nespretno stavljeno u anketi, kao da netko navija za klub sem Dinama. Mislim da takvih tu baš i nema.

Ipak, stariji buraz mi navija za Hajduk (zarazio se s Hajdukom kad je bio u izbjeglištvu u Dalmaciji iako je cijela obitelj plava) i jedni od najboljih prijatelja su mi Dalmatinci iz zg koji navijaju za Hajduk pa mi zbog toga nije toliko mrzak klub. Ok ako imaju uspijeh u Europi, a ak izgube mogu ove sprdat tako da mi je win-win opcija. Rijeku i Osijek realno ne vidim kao neku konkurenciju tako da mi je čak i drago ako su okej u Europi. Za sve ostale bih iz sveg srca volio da imaju dobar rezultat u Europi kad svakako to ništa loše ne znači za Dinamo (uključujući Zrinju i sve hr klubove iz BiH).
  • Jurki
    18.7k
    Od europskih klubova navijam za Dinamo, od domacih da prođu Osijek i Rijeka kak tak.
    Za ostale mi je drago ak uspiju kaj napraviti.
    Žgadiji s juga zelim sve izgubljene i brutalan bankrot.
  • vjeko1701
    17.3k
    Znam da dugo nije bilo ostalih, al ko da se zaboravilo na ono doba kad je UEFA natjecanja igrao i Šibenik, Varteks, Slaven, čak i Kamen Ingrad.

Mislim da će u narednih par godina malo češće netko drugi upasti na jednu od europskih pozicija. Tu su mi novi Varaždin i Slaven na prvom mjestu koga bi htio vidjeti.
  • Dadox
    652
    Za Hajduk bih navijao samo kad bi igrali sa srpskim klubovima.U niti jednom drugom scenariju ne mogu navijati za njih. Za Rijeku mi je svejedno.
  • De Oliveira
    1.6k
    Ne navijam protiv nasih klubova nikad. Ovako sam poredao:
    Hajduk - svejedno mi je
    Rijeka i Osijek - drago mi je ako prodju, ali ne navijam i ne muci me ni najmanje ako ispadnu
    Zrinjski - volim kada nesto naprave zato sto su u prvoj Jugoslaviji predstavljali isto sto i mi, u drugoj prosli gore nego mi, a danas predstavljaju simbol opstanka Hrvata u BiH
    Varazdin, Siroki i ostali - drago mi je sto god naprave i bude mi zao ako ispadnu
  • Mr Anderson
    13.3k
    Pa u principu, navijam samo za Dinamo, ne idem gledat utakmice s namjerom navijanja za neke druge naše klubove. Iznimka je sad Varaždin bio.
    Međutim, gledam tekmu i onda skužim nesvjesno da drukam npr sad za Rijeku protiv Ludogoreca, baš sam htio da zabiju i prođu.
    Protiv Shelbournea baš i ne jer su me totalno iznervirali koliko su jadni. Al volio bih da igraju Europu.
    Za Hajduk nikad, vjerojatno bi da igraju protiv srpskih klubova, AEK-a, Olympiacosa....i Manchester uniteda.
    Nekad mi je Osijek bio drag kao klub i pogotovo kao grad, otkad su se razbahatili i pomađarili, gotovo da su mi u rangu Hajduka.
  • cibona
    6k
    Za varaždin sam navijao, rijeku simpatizirao, a hajduk ignorirao.

Vezano za ostale klubove, drago mi je kada Zrinjski, Sarajevo, Široki i Željezničar pobjeđuju. To su nam sve bratski klubovi. Borac nipošto. Možda jednog dana, kada se grad oslobodi.
  • Hnlovac
    2.9k
    Baš navijao bih osim Dinama samo za manje klubove (Varaždin, Istra, Šibenik, Slaven)

Za Rijeku bi mi bilo drago da su u skupinama, za Osijek svejedno, Hajduku želim da ispadnu u 1. pretkolu

Nisam jedan od onih nk koeficijent likova poput cmrekija, isto ko kaj navijam protiv Hajduka očekujem i da oni tak navijaju protiv nas i to je ok jer smo ipak rivali
  • Marktwain
    710
    Samo Dinamo.
    Za Rijeku me nije briga.
    Za Hajduk isto, čak i da igra protiv četnika, rekao bi da nas skoro isto mrze.
    Za Varaždin mi je žao što to nije Varteks, ne mogu za Dalićevu prčiju navijati.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.