• criticus
    4.5k
    onda nije trebala ici objava 10 minuta ranije da je zapad rasprodan, zbunjuju ljude, mozda kad netko procita , prosiri vijest netko od ljudi odustane iako bi gledao doci na tekmu u zadnji trenSlepicka

Misliš da neće se prodat ovih 260, pardon 250, oprosti 200 ( e jbg) karata koje su dodatno pustili radi objave?

a gle, nekog će žena možda u zadnji čas pustit da ide s dečkima na tekmuNKDZ86

Evo nove reklame: žena te pušta na tekmu u zadnji tren? Učlani se i izbjegni neugodnosti. Žena te pušta a Dinamo ulaz ti dopušta. Postani član!
  • Papastrumf
    18.1k

Kao sto smo rekli, sjever dolje, odnosno navijacka tribina vise nece biti u slobodnoj prodaji. To ce ubuduce biti iskljucivo tribina za clanove kluba.
  • Slepicka
    291
    nisam rekao da nece, nego da ocito nisu uskladjeni i da su objavili i ostavili objavu da je rasprodano, a ocito nije. Ocekujem novu objavu da je otvoren novi kontigent karata i da se pozuri tko jos nije kupio, da se isprave, samo to..
  • Ivan1
    44
    Jel se moze uc na stadion sa fizickom godisnjom pomocu qr koda ili bas treba bar kod imat?
  • NitkoBitan
    30.1k
    Godisnjacima je omoguceno prepustit mjesto do pocetka utakmice, klub upravo objavio.
  • rioda
    9.6k
    Objavio klub da se prepuštanje mjesta ipak može obaviti do početka utakmice
  • Pacho
    3.5k

Ali koga briga? Zasto ikoga odbijati sve dok ti stadion nije pun? Mogu se sjetiti hrpe razloga zasto bi netko bio u toj situaciji. Ne gledam na kupnju/prodaju karte kao neki test lojalnosti (bar dok nismo u situaciji dok interes nije veci od kapaciteta) nego kao jednostavno prodavanje proizvoda/usluge?

Evo ja sam ranije ovaj tjedan skoro otisao na utakmicu kluba s kojim nemam apsolutno nikakve veze (Alianza Lima) i prakticki sam 15 minuta prije utakmice odlucio da ipak necu. Zasto mi taj klub ne bi prodao ulaznicu da sam odlucio ici?

Edit: pardon, nisam vidio da iskljucivo na SD mislis
  • Masto
    34
    da sam znao stigao bih uzet jao nije mi brodo
  • Sajla
    11.8k
    na prijateljsku se ulazilo normalno s fizičkom, bilo bi čudno da se to ne može.
  • crophantom
    1.4k
    Pa imas jos ulaznica i za Zapad i za Sjever
  • prefontaine
    3.2k
    Brate, sjever dolje je ultras tribina i na njoj nema što raditi nitko tko nije član. Pa makar se prodalo samo 1000 karata, znat će se da je to 1000 članova, navijača
  • Masto
    34
    iz rijeke bi moro potegnut
  • Dinamo iznad svih
    307
    uzmi online, u čemu je problem
  • Pacho
    3.5k

Apsolutno bi se slozio kad bi je ti isti napunili svaku utakmicu.
  • Salva
    2.9k
    Apsolutno bi se slozio kad bi je ti isti napunili svaku utakmicu.Pacho

Ovakvim “mjerama” i budu, s vremenom. Želis na sjever - MORAŠ biti član, to je osnova svakog tko se naziva navijačem. Nebitno jel HC ultras ili povremeni dizač ruku.

Ako nisi član, hvala Bogu izbora ima i mogu se kupiti karte za ostale tribine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.