• Ritam Ulice
    1.4k
    najboljeg beka lige. Jeben ulov
  • Str1nger Bell
    2.5k
    E sad, saznao sam da bi ga mi za 1 mil eura prodali već ovo ljetoHaza

Nemam info, nisam insider, ali mogu sa 100% sigurnoscu rec da ga za milijun eura necemo prodat.
  • scooniepenn
    5.4k

Sviđa mi se kako razmišljaš. Pride ide bivši reprezentativac Perić uz novu trening garnituru.
  • Common Sense
    1.2k
    Prema onome što sam doznao, kako stvari stoje najizglednije je da se rastajemo s njim, za Mikića ćemo sad dobit neku sitnu lovu, ali i veliki postotak (40%) od profita kod daljnjeg transfera
  • Haza
    10.4k
    Samo da naglasim, Monaco će sigurno iskazati interes, i to je stvarno potvrda da mali vrijedi. Iz tih skautskih priča se komentira da bi Dinamo pustio malog za 1 mil eura, dakle to su priče van kluba, možda i netočne.
    Dal' ćemo ga mi prodati ne znam, meni je isto 1 mil eura za njega, hm, mala lova. Kako god Mikić ove sezone mora igrati seniorski nogomet.
    Što kaže FazeN istina je da je mali na kraju korektan prema Dinamu ispao, jer je mogao pobjeći da je htio.
    Neka najbolja priča bi bila posudba u Sloveniju.
    Nisam htio negativan naboj napraviti, pohvala malom za jučerašnju tekmu. Šta će biti, mislim da još nitko ne zna.
  • Omake
    10.9k
    Gorica nema desnih bekova, jesu li pokazali interes za malog uopće?
  • puxigadjurdja
    2.4k

sličan put slijedi kao i Davidu Čolini.
  • Common Sense
    1.2k
    Črnko ne želi razvijati tuđe igrače, čak ni ako se Gorici dodatno plaća da mali igra. Svi bi oni uzeli igrače, ali uz raskid ugovora i čiste papire.
  • Haza
    10.4k
    Gorica nema desnih bekovaOmake

U Gorici je sad glavni Ilija Karamatić (potrčko jednog ruskog tajkuna) koji ne zna nabrojati sve HNL klubove (time želim samo pokazati koliko je zalutao u nogomet). Taj Rus sve teže može plasirati lovu u EU, Iako nije pod sankcijama, i Gorica neće neku ekstra ekipu složiti ove sezone. Tamo je sad neko polurasulo, i iskreno nemam više kontakt pretjerani s njima. Carević je ok trener, Gorica je možda i dobra opcija, ali koliko znam niti Dinamo nema neke relacije s njima, tako da mislim da nije izgledno da ga tamo pošaljemo.
  • FazeN
    682
    Slovenija je najizglednija opcija.
  • Common Sense
    1.2k
    U Gorici je sad glavni Ilija Karamatić (potrčko jednog ruskog tajkuna) koji ne zna nabrojati sve HNL klubove (time želim samo pokazati koliko je zalutao u nogomet).

Fun fact: taj ruski tajkun (Štengelov) je još poznat i kao "kralj" vafla u Rusiji.
  • Sajla
    11.8k
    Monaco će sigurno iskazati interes, i to je stvarno potvrda da mali vrijedi. Iz tih skautskih priča se komentira da bi Dinamo pustio malog za 1 mil eurHaza

ljeto 2018 - David Čolina: Dinamo U19 -> Monaco U19, fee €1.30m
    :zip:
  • Zagabria
    295
    Može neko objasnit foru sa vaflima? to sam propustio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.