• Peškaman
    7.5k

Je l' mu odgovara ovaj?

32113.png
  • scooniepenn
    5.4k

Ovaj Zagorac Fabijan je jako aktivan uvijek na presicama. Podsjeća me na jednog našeg forumaša. :rofl:
  • emilperska
    11.3k
    Oprez, oprez i jos malo opreza.
    Prosla godina nas je naucila da unaprijed upisani bodovi ne postoje..

Ovaj danasnji Dinamo (jos) uvijek nije ekipa koja ce automatski nekog dobivati u hendikepu. Bit ce tu puno oranja i kopanja. Bitna su samo 3 boda.
  • Blueshadow86
    3.9k
    Dobar komentar. Ne znam na osnovu čega smo se tako uzdigli, a Vukovar tako podcijenili... Na osnovu 1 odigranog kola? Jasno je da smo baš ogroman, ogroman favorit, a opet s druge strane, Vukovar nema što izgubiti, igrat će bunker i igrati na kontre i neke prekide. To su moje pretpostavke.
    Samo maksimalan angažman svih igrača, a pobjeda u tom slučaju sigurno neće izostati.
  • Jurki
    18.7k
    Konačno prva domaca.. samo pobjeda.. drugo me nist ne zanima.

Pa taman i u 94.toj minuti.
  • Paggini
    63k

Što sam pisao neki dan, mirisi mi da ce ovo izgledat kao prvo poluvrijeme Rijeke protiv Šelborna, ovi zbuksani, mi nesto kao ubacujemo, al dzaba.

Nadam se puno snaznijem volumenu napadanja, to je jedini smislen nacin igre protiv bunkera, ugusit ih udarcima, ubacajima, utrcavanjima, da procuri sto prije
  • Jurki
    18.7k
    da procuri sto prijePaggini

Ovo je bitno. Ako ih otkljucamo brzo.. bit ce petarda.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Bilo bi dobro da fan shop radi do ponoci, odnosno i da poslije tekme ljudi imaju priliku kupit nesto. Bit ce hrpetina navijaca, turista...

I isprobajte tu famoznu trening opremu pa nam javite dojmove :yum:
  • DiddyGuela
    4k
    Ova danasnja utakmica je test karaktera nove momcadi a ne neke takticko tehnicke izvedbe. To uopce ne moram spominjati, kvalitetniji smo 1000x. Danas je bitno da ova momcad pokaze drugaciji karakter od one proslogodisnje. Proslogodisnja momcad je cesto zapinjala kada bi trebali pokazati karakter kroz dominaciju u HNLu. Vjerujem da cemo danas pokazati od cega smo satkani. Ponavljam, danas je utakmica karaktera a ne kvalitete.
  • kadsemasazatalasa
    109
    Volio bih vidjeti Zajca danas malo na terenu, kao i Varelu (ako rezultat bude dao šansu da je to moguće).

Zajca jer mislim da je vrhunsko pojačanje i da mu se, ako je to moguće, da da uhvati ritam. Varelu jer mislim da zaslužuje debi.

U svakom slučaju najbitnija su 3 boda, ali ako rezultat bude dobar nadam se da će osjetiti teren.
  • Crni86
    13.8k
    slazem se s natpisom.

Ali u tom kontekstu smatram da su dvije cinjenice danas na nasoj strani zasto mozemo biti optimisticni:
    1) nova momcad, 2. utakmica u sezoni i sve je dosta frisko tako da su decki sigurno gladni i nece se opustiti.
    2) mnogo veca konkurencija u momcadi i nema senatora. Danas kad ti se neda i nisi na 100% ne igras ili te se mjenja te ulazi igrac koji zna ako odigra vrhunski da ce te zamjeniti u prvih 11.

Zajc nije u konkurenciji za utakmicu kao ni Bakar.
  • rakurs
    1.7k
    Nema Bakrara i Zajca danas, rekao je Kova to jučer. Po njegovim riječima neće ih niti biti još neki određeni period.
  • kadsemasazatalasa
    109
    Uh, sorry, nisam pogledao pressicu. Krenuo sam, al se zagužvalo na poslu pa ništa. Budem sad. Hvala svakako na info.
  • Filip85
    448
    Želim 4 ili 5:0, uz dva do tri pogotka Belje...
  • The Undertaker
    8.5k
    Danas bi mogli viditi uživo kako igramo protiv protivničkog bunkera što nam je uvijek bio najveći problem. Nadam se rapsodiji a očekujem mučenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet