• Oluja
    5.5k
    ožujsku pišalinu koja ni zube ne može sapratNavijač Dinama
    Najiskrenije mi nije ideja podjebavati te ali i ja sam u toj velikoj grupi potrosaca koja pije tu kako ju nazivas pisalinu. E sad, mene zanima sto bi mogao preporuciti umjesto zuje, a da je dostupno na sirokom trzistu, mozda mi se svidi nesto drugo jer zuju iskreno pijem iz navike ali i ne smatram ju pisalinom.
  • periklo
    4
    Ja bih volio vidjeti Medvedgrad u ponudi na našim tekmama - craft pivo, zagrebačka priča, široka ponuda i mislim da je mnogima finija od Zuje.

Ali pretpostavljam da je činjenica sto je član IO Dinama suvlasnik pivovare otežavajući faktor u svoj toj priči (ne uzimam u obzir ugovorne obveze jer ne znam kakve su)…
  • Droljo
    20.1k

Žuja je zakon. Derem ju 30 godina.
  • NKDZ86
    5.1k
    pa nije uopće loša kak svi seru. jedino mi točeno nije neš, dok u limenci i boci mi dobra
  • NKDZ86
    5.1k
    je slažem se, mada mi je medo svugdje takav, pokvario se nažalost ko i velebitsko i vukovarsko kad se otvorilo širem tržištu...

edit: a kaj vi kažete na kozel, staročeško i laško? meni u zadnje vrijeme najbolji izbor po cijeni i kvaliteti
  • Nolifer
    12.1k
    E sad, mene zanima sto bi mogao preporuciti umjesto zuje,Oluja

Možda druge dvije pišaline karlovačko i heineken :joke: :rofl:
  • Probirštift
    976
    A za Löwenbräu nitko ne pita? :rage:
  • jedan u nizu
    14.6k
    je slažem se, mada mi je medo svugdje takav, pokvario se nažalost ko i velebitsko i vukovarsko kad se otvorilo širem tržištu...NKDZ86

Vjerovatnije da je do ugostitelja a ne do pivovare.
    Ako je na jednom mjestu ok, a na drugom nije, onda je vjerovatno do odrzavanja tocionika u samom objektu, ili nacinu drzanja/skladistenju.
    Medo se sigurno nije pokvario sirenjem. Skupili su novce crowfundingom i napravili su novu i bolju pivovaru i kvaliteta je mogla samo ici gore.
    Vukovarsko nisam pio jako dugo, ali isto sumnjam.
    Jedino za sto vjerujem da se pokvarilo je Velebitsko, pogotovo kada se zna tko je vlasnik.

Inace, super je psiholoski efekt razmisljanja da se proizvod 'pokvario' sa vremenom.
    Mnogi misle da se nesto s vremenom pokvari, a zapravo je isto kao i prije, pogotovo u prehrani.
    Danas je sve dostupnije, imate mnogo vise izbora i sve je dostupno.

Uzmite za primjer Dorina cokoladu.
    Nekada je bila sinonim za dobru cokoladu. Zasto? Jer je bila domaci proizvod i jer je bila najzastupljenija. Nije bilo supermarketa, nisi mogao kupiti bilo sta, ali Dorinu si uvijek mogao kupiti.
    Danas na svakih 5 m mozes kupiti 50 vrsti Milka cokolade, 50 vrsti Lindt cokolade, Kinder cokolade i svega ostalog. I ljudi su navikli kupovati sve vrste cokolada koje su ''bolje'' od Dorine.
    I onda probas opet Dorinu i kazes pokvarila se.
    E pa i nije bas. Ista je kao i prije. Samo prije nisi znao za bolje, manje si kupovao, trosio i nisi znao da postoji 1500 vrtsaa cokolade.

Ista stvar sa Medvedgradom.
    Kada je bio jedina alternativa Zuji, Panu i Karlovackom ,bilo je najbolje na svijetu. Nesto konacno bolje, drugacije, pitkije, ukusnije, gorce.
    U ducanu si mogao kupiti standard piva, uz dodatak Paulanera, Leffea, Staropramena i Kozela.
    Medvegrad je bio vrh, a do tada si uglavnom probao samo desetak raznih piva.
    Danas u svakom vecem ducanu imas 150 vrsta piva za kupiti. U svakom drugom bircu imas neki craft ili neku raznolikiju ponudu. U meduvremenu se otvorilo preko 100 pivovara u Hrvatskoj i probao si sve i svasta, nesto dobro, nesto lose i nesto grozno.
    Medvedgrad je i dalje isti, ali posto si probao puno toga, a sigurno i dosta toga boljeg, imas dojam da se pokvario.
    Ali nije, isti je kao i prije.

Da u zivotu gledas samo HNL i nista drugo, apsolutno nista drugo, nijednu utakmicu.
    Rekao bi da je Dinamo najbolji klub na svijetu.
    I onda upalis Ligu prvaka, svjetsko prvenstvo, pogledas utakmice dinama u Europi, i skuzis da ima i boljih, i shvatis da dinamo nije najbolji na svijetu.
    Vidi, odjednom su poceli gubiti utakmice, pokvarili su se.
    A realno nisu. U HNLu i dalje razvaljuju, samo kada pogledas siru sliku onda shvacas kako stvari stoje :D

p.s. isprike na baljezganju, nikako da docekam 21h pa sam od jutra hipernabrijan :D
  • Navijač Dinama
    10.3k
    karlovačko, stella, heineken.

Obzirom da je Nauković u klubu, a koji ima pivovaru na sebe, može i on što god složit za klub. Kad bi nam bubam zlatni medo uletio, 5 eura za takvu vrstu pive nije puno.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Evo jedva ceka da mu se opet skace po glavi, taman je malo splasnulo za subaru sad je spreman za raketiranje za pogodovanje i zaradu na bidnom Dinamu.
  • plavi72
    1.6k

Ožujsko smo imali ispod broja na leđima nekoliko sezona dok je bio umbro 2002.-2005. ?!
    Screenshot-20250808-091643-Njukalo.jpg
  • Navijač Dinama
    10.3k
    ma uopće mi nije komentar na kontra njega. Samo sam naveo primjer. Ništa protiv nikog osobno
  • Oluja
    5.5k
    karlovacko sam nekada pio ali sad mi je neopisivo gadno. Zuja mi je sasvim dobra, a Heineken popijem kad mi pase nesto bas lagano. Bilo sto od Medvedgrada bi po meni bio skolski primjer sukoba interesa.
  • NKDZ86
    5.1k
    danas ga na dresu i na istom mjestu ima futsal dinamo
  • Hnlovac
    2.9k
    Heineken mi je iskreno zesca voda

Dajte nam vukovarskooo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.