• Anderson Costa
    146
    Moje misljenje je da ne mozemo usporedjivat neke nase vece igrace/simpatizere koji su si osigurali egzistenciju do tada sa Mudrim koji to tek treba kako tako napravit… pa ne zamjeram toliko izjavu jer je realna…
  • Droljo
    20.1k
    Neki progledaju tek kad baš to izgovori lik. Potegnuo sam ovu temu baš za mudrog nedavno pa nije bilo dovoljno...
  • Hoxhemo Titulu
    22
    Sad ga možda barem.iz kluba prestanu forsirati kao neko zaštitno lice.
  • rioda
    9.6k
    Bez da komentiram njegovu izjavu, meni je prije svega ogroman kiks njegovo gostovanje na ovom amaterskom podcastu, isto kao i kod balkanca bez cenzure nedavno. To jednostavno nije razina Dinama, apsolutno nikakvu korist ne donosi ni njemu ni klubu, može samo nanijeti potencijalnu štetu kao u ovom slučaju.
  • NKDZ86
    5.1k
    Kada Mudražija bude pratio Dinamo kao navijač, kupovao karteBogoljub

pa to je i radio prošlu sezonu. viđao ga više puta na zapadu, a bio i u onom slavlju prije sad već 2 sezone...
  • miro
    7.2k
    Ja neki put fakat ne kužim ljude. Dečko je naš skroz na skroz, dokazao to bezbroj puta i na terenu i van njega. Domaći dečko koji je zaobilaznim putem napokon došao u svoj klub. Odradio je valjda 4. ili 5. intervju s frendom iz kvarta i bio opet potpuno iskren. Jel moguće da ćemo ga sad prozivat zbog te jedne kibidabi izjave, a sve ostalo zaboravit? Pa koji nam je kurac
  • mali M
    8.3k
    Opet pričamo u krajnostima. Neznam šta je tu teško za shvatiti.. nitko ne osuđuje Mudrog kao igrača.. ovdje se samo raspravlja o njegovim riječima. Neznam kako da više plastičnije objasnim.
    Naprimjer (ne da je to Mudri rekao), ako se busaš u prsa da si purger i stalno naglašavaš da si purger, onda nemožeš reći "ali i Split volim jednako"... Radi se o riječima koje nešto znače... Pričamo o nogometu, o vječnim rivalima... I ti se nazivaš velikim navijačem jednog za koji srcem živiš, ali bi bez problema otišao u ovaj rivalski klub ako te tvoj neće.. pa ne ide to tako miša mu!
    I dalje će mi Mudri biti drag, domaći dečko koji jede teren dok igra, samo ga zbog njegovih riječi više ne svrstavam u nekoga tko živi za Dinamo, ako mu prema njegovim riječima bi bilo okej da igra i za Hajduk ako ga život tamo odnese...
    Zašto Petku zamjerate riječi, a Mudroga opravdavate? Zato jer su riječi zapravo bitne, samo to neki tu trivijaliziraju...
  • Efes Pilsen
    12.3k

michael-scott-the-office.webp

Ovim tempom nece ostat nista..
  • Teofil Kateran
    3k
    Po meni definitivno ne smiješ to izjaviti ili uopće imati opciju u glavi da ideš dolje ako se nazivaš navijačem Dinama.

Nema se tu sad šta opravdavat, ako si toliki Dinamovac izabrat ćeš neki klub tipa Austria iz Beča od kojeg ćeš isto imat ponudu. Ako si dobar igrač sigurno te neće vidjeti samo Hajduk i karikiram Vukovar pa da imaš toliku razliku u plaći dok biraš.

A ove stvari nogomet je posao itd. potpuno razumijem jer to je nažalost istina u današnje vrijeme. Ali ako se kuneš u svoj klub, ako ideš na utakmice, pa onda poslom odi igrat u Arabiju ili UAE ako ti treba za egzistenciju, sigurno ti neće jedina opcija na stolu biti ići dolje.
  • ElDorado
    5.2k
    O jeote kaj vam treba nacrtati da je lik rekao da je u zimi imao ponudu Hajduka i da je samo trebao reći DA ali je odbio i čekao da ga Dinamo pozove
  • Paggini
    63k
    Nije imao ponudu hajduga, pripremali su ju, ali je zadruga to zatvorila u startu. Tako mi kazuju barem
  • ElDorado
    5.2k
    a ne znam tak je rekao u podcastu
  • Mlađi referent
    13.7k
    Mislim da su gore izjave Bobana bile u njegovim igračkim danima, i ne znam kako bi mu danas navijački puk oprostio tako nešto.

Nema potrebe za ovoliko dramatiziranja oko jedne savršeno iskrene izjave. Koliko god bila nepotrebna.
  • ElDorado
    5.2k
    da tada je bila neka afera gdje je Boban izjavljivao da ga Zeko i Kuže žele uništiti i kao da mora iz Dinama. A u intervjuu je neki dan rekao da je zahvalan Zeki koliko je napravio za njega i njegovu obitelj. Vrijeme ide, stvari se mjenjau, mišljenja se mjenjaju....
  • Mlađi referent
    13.7k

Jednostavno, to je život profesionalca. Jedan od sto će možda napravit iz ljubavi iracionalnu odluku. Zato ih i ne treba previše idolizirati. Navijač se lako razočara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet