• Dadox
    644
    Umjesto tog dečeca četnika branit će Bulat. Ne znam otkuda je taj sad!?
  • Mihael2305
    241
    Screenshot-20250807-215036-Instagram.jpg

Treba ovog dobro zašamarat i sterat iz hrv zauvijek
  • Hnlovac
    2.9k
    bla bla bla

Sad je kasno buraz
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Zaboravio da je cetnik :joke:
  • Masto
    28
    Ja ovom čovjeku vjerujem
  • rokikaciga
    4k
    U jednu ruku mu treba dati drugu priliku jer je balavac od 18 godina...u drugu ruku tko ga jebe kad prati cetnicke stranice.
  • Paggini
    62.9k
    Doslovno istu ispriku sam napisao bivsoj curi kad mi je dala izlistanje svih butri koje pratim na IG

Nije proslo jbg
  • Mihael2305
    241
    ma i zato jer je retardelija i prati srbe
  • Rex Ramae
    3.6k
    Zanimljivo da se lik sjeća s koliko je godina zapratio baš ovu stranicu.. :lol:

Evo za razliku u godinama, sutra zabijamo 6 komada, a pošto mi je Beljo na fantasyu triple captain nek bude i hattrick DDB :cool:
  • Sajla
    11.7k
    RazumIJEm, naslIJEđe, povrIJEdilo, bIJEs, dIJEliti...
    Sve ti verujem, Srđane.
  • vjeko1701
    17.3k
    Ja bi iskreno dao drugu šansu. Dobila se javna isprika i javno odricanje takvih vrijednosti. Uzeo bi to kao pobjedu nad tim i dao drugu priliku kao demonstraciju velikodušnosti.

Najveću pobjedu možemo ostvariti tako da se čim veći broj pripadnika njihove manjine javno odrekne tog dijela kulture.
  • cibona
    6k
    Ja, kao pripadnik nečega što se danas naziva "ekstremnom desnicom" mu vjerujem i mislim da je mali žrtva vlastite naivnosti.

Stranica uistinu nije aktivna preko 6 godina, mali je i zaboravio da postoji. Dečko je glupi balavac i ništa više. Usporedite njega s onim panjem iz kanadske reprezentacije, on je pravo smeće, a ovaj tu samo naivna budala.

Naravno, sankcije su opravdane i na sami spomen veličanja velikosrpske agresije treba uzvratiti višestruko silovitim udarcem.

Priopćenje je lijepo sročeno i jasno se distantirao od agresora. U vukovaru naravno nema što tražiti budući da je taj grad poseban, ali u drugim klubvima zašto ne?

A što se tiče naših neprijatelja, osobno sam uvijek smatrao većim zlom izdajice hrvatskog naroda, takozvane osloboditelje.
  • Medvedgrad
    653

Ne valja.

Kao dijetije od 12 godina
    Bijez svijesti o značijenju
    I poslijedicama svojih onlinije
    Aktivnosti, zapratio sam
    ...

Ja bi iskreno dao drugu šansu. Dobila se javna isprika i javno odricanje takvih vrijednosti. Uzeo bi to kao pobjedu nad tim i dao drugu priliku kao demonstraciju velikodušnosti.

Najveću pobjedu možemo ostvariti tako da se čim veći broj pripadnika njihove manjine javno odrekne tog dijela kulture.
    vjeko1701

Da je onaj pravi zaguljeni četnik nema teoretske šanse da bi ovakvu ispriku objavio.
  • KtcGoat
    828
    Ja ovom četniku vjerujem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.