• Crusades
    17.5k
    Jebiga zgutaš pivu u 6 minutaDroljo

Tak puno ti treba? :smile:
  • Droljo
    20.1k

Uzeo sam neku srednju vrijednost :lol:
  • NORTE
    18.1k
    https://ibb.co/MxpdQcWT

Pozdrav iz Tomislavgrada
    CrouchTomislavgrad

Zastavu/e kakve bih volio vidjeti na sjeveru, s tako velikim grbom dinama. :100:

jTtBN4W.jpeg
  • NitkoBitan
    30k
    pa se ta čaša razgrađuje milijun i pol godina.Droljo

Pa ne bacamo casu u more ili u sumu nego je sada popularno bacit ju nekom na glavu nakon gola. Ona staromodna barem ne boli, ova nova visekratna bi nekog mogla dobrano odvalit :sweat:
  • NB86
    17k

Casa je 1 euro, il je poneses doma il das nekome tko ce sigurno po tribinama skupljat ak ti se neda cekat zeton
  • Boogieman
    338
    Da, zgodno, nosit ću je u ruci u tramvaju kroz pol grada, pa mi možda netko nekaj i ubaci u nju :D
    Ovo kaj @jedan u nizu kaže ima smisla, al lakše bih preživio i papirnatu čašu od ovoga. Podsjeća me na dosta inozemnih stadiona kad baneš kao turist, pa ti ne daju platiti u gotovini ili karticom, nego moraš napuniti neku svotu na njihovu klupsku karticu. Odmah mi se više ništa ne pije.

Samo se nadam da će netko pratiti cifre prije uvođenja tih žetona i poslije, pa vidjeti isplati li se možda i plaćati te penale za plastiku. A možda sve bude besprijekorno organizirano, pa se iznenadim i pospem pepelom ;)
  • NB86
    17k
    Da, zgodno, nosit ću je u ruci u tramvaju kroz pol grada, pa mi možda netko nekaj i ubaci u njuBoogieman

Pa onda je poklonis nekom djetetu koje ce je sigurno nosit, vec na tribini ce te moljakat za casu
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Je, jer ih POS kosta, banke deru provizije. Ovako interni sustav stedi lovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.