• Navijač Dinama
    10.3k
    Odlično. Međutim promijenite pivo ili snizite cijenu istog, plaćat ožujsku pišalinu koja ni zube ne može saprat za 4-5 eura je čisto pljačkanje naroda.
  • Jay
    2.4k

Da da nego gledam do kraja godine, prije obiteljskog okupljanja za Božić, a prsti napisali sezona.
    Ispravljeno.

I bit će barem 7 europskih domaćih :strong:
  • rioda
    9.6k
    Odlično. Međutim promijenite pivo ili snizite cijenu istog, plaćat ožujsku pišalinu koja ni zube ne može saprat za 4-5 eura je čisto pljačkanje naroda.Navijač Dinama

Nije li cijena 3,5 eura?
  • NitkoBitan
    30k
    Depoziti, polog, case... zavrtilo mi se u glavi od ovih uputa. Daj ti meni u obicnoj plasticnoj, nisam dovoljno ekoloski osvjesten sorry.

Sad ce svaki put na tribini bit specijalci koji ce skupljat te case ko nacionalno blago.
  • NKDZ86
    5.1k
    i kaj cu cijelu tekmu morat pazit na tu čašu, zamisli to na krcatom sjeveru :rofl:

edit: nećemo pretjerivati, di imaš točeno za manje od 3e danas? na stadionu ti je s godišnjom 3.15e, a mislim da u ponudi ima i staropramen iz boce i tomislav.

di su vremena kad je točeno bilo 10kn:rofl:
  • NB86
    17k
    Piva je 3.5 eura i s godisnjom imas popust, uz to kakve se pisaline inace po sportskim događanjima toce ova na maksu je skroz korektna
  • Navijač Dinama
    10.3k
    3,5 eura?rioda

Isti vrag. Ožujska pišača jer je maksimir i jer je dinamo(tekma itd) max treba vrijedit 2 eura, sve iznad je pljačkica
  • Twisted1
    892
    Osim ako svi cekaju zadnji tren. Imam miks iskustva s tim, na Euru U21 negdje je bilo problem vratit zbog lose organizacijeEfes Pilsen

Ovo je bio problem i na svjetskom rukometnom prvenstvu u zagrebu, gdje je na cijelu arenu bilo samo par punktova za vratiti čaše. Čekalo se baš, ali baš dugo. A i čaša je bila 2 eura.
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Pa mislim da na sjeveru ima dosta prostora da se to odradi kak spada. Isto tako ispod zapada ima dosta prostora da se taj dio radi i izdvojeno. Ono, dajes zeton za casu. Nema tu kusura ni velikog brojanja.
  • Crni86
    13.8k
    Organizacija je kljuc, vjerojatno ce i kod nas trebat vremena da se svi ufuraju, ali ako svi vani mogu to organizirat ds nema cekanja te da ide efikasno, onda mozemo i mi.

U ljubljani znam da dobivas zeton, pa ga koristis onds iduci put da ne placas casu te to onda ide jako brzo. Zadnje su uveli vracanje love na kartice sto ipak ide malo sporije.
  • Papastrumf
    18k

Organiziraj nekakav događaj pa prodaji toceno po 2€. Uz to zaposli par ljudi pa onda javi kako si prošao.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Organiziraj nekakav događaj pa prodaji toceno po 2€. Uz to zaposli par ljudi pa onda javi kako si prošao.Papastrumf

Nemam ja problema sa cijenom, nego kvalitetom.
    Ciganči se ti za euro gore dole, nemam problem sa time, nabij 5 eura cijenu, al stavi bolju kvalitetu, ipak i ljudi koji dolaze i koji su puno redovniji na maksimiru od mene čini im i to bolji ukupni doživljaj.
  • rioda
    9.6k
    Sad ce svaki put na tribini bit specijalci koji ce skupljat te case ko nacionalno blago.NitkoBitan

Neće jer se ne vraća lova za čašu, nego samo žeton uz koji idući put možeš dobiti čašu bez da ju plaćaš
  • Papastrumf
    18k

Majstore, ne da mi se objasnjavati kako funkcionira poslovni svijet, sponzorski ugovori i sl. Naucit ces jednog dana kad odrastes.
  • NitkoBitan
    30k
    Papa, ocemo klupsko pivo i frizider u fan shopu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.