• NVKOD
    6.3k
    Sigurno se o tome prije pričalo, ali zašto se ne bi pojačala suradnja kluba sa školama?

Za neku simboličnu cijenu dovesti klince iz nižih razreda osnovne škole na domaće utakmice u sklopu tjelesnog ili izvannastavne aktivnosti da vide malo pravog nogometa, a ujedno da možda potakne neke klince na bavljanje sportom. Ionako sve manje klinaca se bavi nekim sportom, nije ni čudo što smo među pretilijim zemljama u Europi.

Osim toga, gledajući s psihološke strane, dosta ljudi ima tzv. FOMO (Fear of missing out) iliti "Ako svi idu, moram i ja". Dovođenjem klinaca raste gledanost, a čim je više ljudi na stadionu automatski raste potreba kod ostalih koji se dvoume da "ako su ostali došli na stadion, nešto se dobro događa pa ću ići i ja". Kap po kap, slap. Kad dosta ljudi vide da na tekme dolazi 2-3k ljudi pa zašto bi oni dolazili... čista psihologija.

Imaš samo benefite od te ideje jer postoji velika šansa da zaraziš dijete Dinamom od malih nogu pa će i obitelji dolaziti, a samim time stvaraš kulturu dolazaka na stadion i prenošenje ljubavi prema Dinama kroz generacije, to je ono što se izgubilo kod nas tijekom godina.
  • Filip85
    443
    Za neku simboličnu cijenu dovesti klince iz nižih razreda osnovne škole na domaće utakmice u sklopu tjelesnogNVKOD

U 7.osnovne jedan razred moje generacije išao na Dinamo - Porto (1998/1999.) u LP, u sklopu sata razrednika. Zanimljivo da je njihova razrednica navijala za Hajduk. :sweat:
  • Dino
    4.2k

Sjecam se kad je nama Jerko Leko dosao u skolu, svi smo imali slobodan dan za potpisivanje u fotkanje s njim. Cak i oni koji nikad nisu culi za njega su dosli u Dinamovim majicama u skolu taj dan. Mogu zamislit koja bi onda fora bila da u tipa trecem osnovne odes s razredom na utakmicu.
  • Filip85
    443
    Sad se sjetio još, iz nekog razloga dobili smo opravdano tko želi ići na Dinamo - Marsonia, kup utakmica u sezoni 1999/2000. , ali samo mi koji smo tada bili 8. razred. Bio je kraj listopada ali već jako hladno, sjećam se da je Dinamo dobio 4:0. Nikada nisam saznao, iskreno bilo mi je svejedno, zašto smo dobili zeleno svjetlo da idemo na relativno nebitnu tekmu...
  • Crni86
    13.8k
    Htio bas pisat za case i vidim malo d - velika pohvala i za taj dio.
  • Kumerle
    1k
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/predstavljamo-dinamove-povratne-case--za-cistu-i-zdraviju-buducnost

Ovo je standard vani i podržavam. Dobra inicijativa, malo će trebat dok se ekipa uhoda, al bit će i puno manje smeća i sklizanja po štengama.
  • Noel
    14.4k
    Koja je ideja pri povratku da se u redovima poslje utakmice čeka da se vrati čaša? Mogu li imat svoju čašu koju ću nosit doma i stalno nadopunjavat? Neka godišnja čaša :rofl:
  • Sajla
    11.7k
    i tak, tko će još krajem sezone doma imati sedamdesetčetverodjelni komplet Dinamovih čaša? :rofl:
  • Efes Pilsen
    12.2k
    S obzirom da se za casu dijele zetoni ne bi trebalo bit toliki problem vratit.. Osim ako svi cekaju zadnji tren. Imam miks iskustva s tim, na Euru U21 negdje je bilo problem vratit zbog lose organizacije, ali na dosta mjesta je islo dost brzo. Ovisi o organizaciji, najbolje bi bilo odvojen prostor.
  • Rile
    109
    Bar će bit manje bacanja pivi po tribini.

Osim kaj će bit malo gužva na kraju tekme malo mi je bezveze to sa žetonima, bolje bi bilo da su žetoni virtualni, tipa na Dinamo aplikaciji.

Al sve u svemu, podržavam ideju :wink:
  • Crni86
    13.8k
    moze ovu prvu za koju das euro. Samo ne vratis i furas si
  • Jay
    2.5k

Već je krenula računica, 9 domaćih do kraja godine plus Europa vjerojatno 3. To je najmanje 12 znači dvije po utakmici moram riješit jer imam veliku obitelj.
    Znači za Božić kad navale svi na ručak pije se iz Dinamo čaša :love:
  • rupke
    228
    da li oznake 0,3 i 0,4 na čaši znače i neka nova pića u ponudi?
  • Sajla
    11.7k
    18 domaćih igramo u sezoni u HNL, 4 u EL = 22. valjda još i kup bude neka domaća... skupit će se hrpica :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.